4 Këshilla për një datë të parë

Datat e para kanë potencial për të ndryshuar jetën tonë. Unë të kuptojë se në qoftë se ju jeni duke u përgatitur për një, Unë ndoshta e bëri vetëm rrokullisje e barkut, dhe për këtë unë kërkoj falje! The best way to enter into a first date is to relax, so forget the whole life-changing aspect. Në vend të kësaj, le të përqëndrohet në bisedë.

Pra, shumë herë, ne mendojmë për datat e para si intervistat e punës, e cila sigurisht përcakton një humor solemn jo tërësisht e favorshme për argëtim, dhe reagimi më i zakonshëm në një intervistë për punë është nervozizmi, e drejtë? When we’re nervous, nganjëherë ne harrojmë mjeti më kritik bisedor si dispozicionin tonë: dëgjim.

Kjo mund të tingëllojë e thjeshtë, but it’s amazingly sparse in today’s world. We focus so much on preparing our witty remarks or perfect delivery that we neglect to fully tune in to the other person. I’ve heard a lot of great one-liners, dhe unë dua djemtë qesharake, por ajo që për djalë i cili në të vërtetë dëgjon atë që thoni? Mirë, he’s a keeper. If he’s funny, edhe, atëherë ju keni goditur seriozisht çmim i parë.

Meshkujt duan një grua që i dëgjon, shumë! I’m not talking about just hearing the words he says, although that is a critical first step. Actually listen to his words, toni i tij, gjuha e tij e trupit, and his actions. Women tend to pay attention to these things very well, por në datat e para, ne shpesh merrni përqëndruar kështu në veten tonë (veshje tonë, flokët tona, ushqim në dhëmbët tona, Kush vendet, dhe reapplications kuq buzësh) që ne harrojmë se pse ne jemi me të vërtetë atje.

Listening to your date is practically guaranteed to help the conversation flow. Bad listening skills, Llojit A personalitete? Here’s a formula:

1. Pyetje: Nëse bisedimet tuaja datën rreth detyrave të punës ose të interesave personale se ju nuk e kuptojnë, ose urdhra diçka off menu ju kurrë nuk kam dëgjuar për, don’t feel silly asking questions. Ask away. People love to explain what they know a lot about, dhe ju keni kthyer vetëm datën tuaj në një ekspert, whether that’s on car engines or sushi. Who doesn’t want to feel like an expert? We tend to talk so much more about our passions, kështu që ju jeni marrë të dini atë person në një mënyrë kuptimplote.

2. Pushim: Allowing your date time to finish his or her thoughts is pretty standard – and can prove difficult when you’re excited or nervous – but taking it one step farther can really provide information. One great way of doing this is taking a sip of water as the person is finishing a thought. It gives people a silence to fill, dhe shumë herë ju merrni të dini më shumë rreth tyre nga këto inclusions.

3. Theksohet: Ndoshta ajo sapo përfundoi shkallën e saj, or perhaps he’s up for a promotion. Think of how you would feel in that position. You would probably want to talk about your favorite classes, çfarë ju doni të bëni në fushë, or the projects you’ve worked on to climb the ladder. Now you have great questions. This is an occasion where selfish thinking can prove very helpful in learning about someone else.

4. Përsëritje: Nëse ju jeni aq i shqetësuar dhe nervoz që ju keni brokoli mbërthyer në dhëmbët tuaj dhe thjesht nuk janë në gjendje të përqëndrohet në detajet e punës së tij ndërsa ndjenja verbërisht për kompakt në çantë tuaj, at the very least try to pick up on key words. Did he say data entry? Now you can ask questions about what kind of data, nëse kjo është diçka që ai e do, or if he uses mass amounts of caffeine to survive it. But honestly, harrojmë kompakt kur ju mund të, dhe thjesht pyesni atë!

Sigurisht, pyetje në lidhje me manar Data suaj(s) is recommended. Not an animal lover? Check, ju lutem. I say this in jest (dhe lloj seriozisht.)

Gëzojnë datën tuaj të parë, relaksohuni, dhe të argëtohen! Just remember to listen. Your life may in fact change, por hej, ka presion.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2017 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio

Lexo më shumë:
7 Ide Unique Totally për një datë të

Dating, ne kemi përjetuar të gjithë disa hurma të mira, disa / ato zymtë shurdhër, disa tmerrshme temena ato të denjë dhe shpresojmë se disa fantastike / emocionuese ...

Afër