5 Gjërat që duhet të mos flasim për në një datë të parë

Një datë e parë mund të jetë kapitulli i parë i një përrallë, por ajo mund gjithashtu të jetë një katastrofë totale vetëm sepse ju prekur një temë të "paprekshëm". Gjetja Dashuria duket aq i lehtë në filma, por është ajo e njëjta në jetën e vërtetë? Romance nuk ka gjithmonë të fluturojnë pa probleme, dhe gjetjen martohem shpirti yt nuk është e lehtë për çdo dhe çdo njëri prej nesh. Ndonjëherë kjo është një çështje e ditur se si të luftojmë për të, dhe si për të shmangur marrjen e proçkë, veçanërisht në datën tuaj të parë. Edhe pse kjo është koha kur ju jeni duke u përpjekur për të gjetur se gjërat themelore për njëri-tjetrin, ajo është e mirë ju rrinë në tema të sigurta bisedë. Këtu janë disa gjëra që ju duhet të shmangur duke folur për në datën tuaj të parë:

Politikë

Askush nuk thotë se pikëpamjet tuaja politike nuk janë të rëndësishme, por ata me siguri nuk e bëjnë një temë të sigurt bisedë për një datë të parë. Duke e çuar deri në politikë vetëm mund të krijojnë një atmosferë të armiqësisë, dhe kjo nuk është ajo që ju dëshironi. Dosido, ju nuk do të bëjë një republikan të bëhet demokrat apo anasjelltas ... të paktën jo në këtë fazë të marrëdhënies tuaj.

Ish tuaj(kjo është)

Nëse ju nuk jeni një adoleshent, ju me siguri keni disa marrëdhënie të dështuar në portofolin tuaj, dhe kjo është e përkryer gjobë. Gjithkush bën. Pa marrë parasysh se çfarë keni për të thënë në lidhje me ish tuaj / shpenzim, data e parë nuk është koha e duhur për një bisedë të tillë. A ishte ajo një kurvë kontrollit? A ishte ai një hov gjithsej? Kjo nuk është diçka që ju doni të tregoni dikush ju keni takuar vetëm si ai / ajo mund të mendoni se ju nuk janë gjë tjetër veçse një shpirt i hidhur. Nëse nga ana tjetër, ju keni vetëm fjalë të mëdha për të thënë rreth tyre, ju mund të lënë përshtypjen se ju nuk e merrni mbi ta, dhe ju nuk jeni, prandaj, gati për të filluar një tjetër marrëdhënie. Nëse data juaj përpiqet për të gjetur se pse ju shkatërroi me ish tuaj, të dhënë një përgjigje të paqartë që përmban jo duke fajësuar apo adhurim.

E kaluara juaj nuk aq i pastër

Cleaner ose dirtier, ne të gjithë e kanë një të kaluar, dhe kjo nuk do të thotë që ne nuk jemi të drejtë për të gjetur dashurinë. Megjithatë, kjo nuk do të thotë që ju duhet të mburrem misshapes tuaja të fundit në datën tuaj të parë. Ju do të duhet të vijnë të pastër në lidhje me disa nga këto gjëra të paktën në një pikë të caktuar në fazat e hershme të marrëdhënies tuaj, por ju nuk keni për të trembë datën tuaj larg nga herë të parë që ju të takohen.

Ora jote biologjike

Sa herë shkon nga, Gratë sidomos, but also men start to hear their biological clock ticking. You got to that age where you want to start a family and to have kids, but it is advisable you first find the right partner for it. Don’t put the cart before the horse!

Your favorite sexual position

Pa marrë parasysh se çfarë ju kthehet më dhe çfarë ju bën të gëzojnë në shtrat, kjo nuk është gjëja e parë që ju doni data juaj për të mësuar rreth jush. Në mënyrë të ngjashme, this is not the most important thing you want to know about a potential partner. Wait until you achieve the right level of intimacy to talk about these things.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2017 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio

Lexo më shumë:
Pesë Mënyrat për të Get Back Ex juaj.

Pra, ju messed up? E mori atë për të dhënë? Didn't show enough interest in their needs and the needs of your...

Afër