Dating dhe Lidhja Këshilla – Ligji i tërheqje

Pra, çfarë është Ligji i tërheqje? Thjesht vënë kjo është një ligj universal që thotë se ne do të tërheqë në jetën tonë gjërat që ne të përqëndrohet vëmendjen tonë në, nëse ajo është pozitive apo negative. Nëse ju jeni të vetëdijshëm për këtë ose jo, çdo mendim që ju keni, çdo emocion të ndjeheni, çdo gjë që ju dëgjoni dhe të lexoni, ndikon realitetin tuaj.

Pra, çfarë ka që kanë të bëjnë me takim dhe marrëdhëniet?

Duke kuptuar me të vërtetë atë që ju doni nga një marrëdhënie dhe aplikimin e disa Ligjit shumë bazë të parimeve tërheqje, ju do të sigurojë që ju të merrni atë që ju me të vërtetë dëshirë. Është e rëndësishme për të kuptuar saktësisht se çfarë tipare fizike, Sjelljet, Vlerat, Besimet, dhe interesat janë të rëndësishme për ju në mënyrë që ju mund të përqëndrohen në atë që ju dëshironi në marrëdhënien tuaj në vend të asaj që ju nuk dëshironi.

Mbaj mend, ju do të merrni atë që ju të përqëndrohet në.

Shumë herë, njerëzit do të shkojnë nga një marrëdhënie të dështuar në një tjetër pa dhënë ndonjë mendim whatsoever se pse apo se si marrëdhëniet e tyre të mbajtur dështuar. Akoma më mirë, ata të mbi korrekt dhe të përfundojnë në një marrëdhënie tjetër që dështon për të ngjashme, Arsyet ende kundërta ekstreme.

“Nëse ju jeni si unë ishte, ju nuk kanë idenë se çfarë ju me të vërtetë dëshironi
nga marrëdhëniet tuaj të ardhshëm ñ vetëm ajo duhet të jetë krejtësisht i ndryshëm nga
e fundit që dështoi kaq pa fat!”

Unë me siguri e dinte se çfarë unë nuk dua Akomodimi në pakten nga marrëdhënia që sapo përfunduar. A nuk do të ishte i madh në qoftë se unë do të kishte marrë kohë për të menduar për të gjithë të marrëdhënieve të dështuara dhe të kombinuara gjithë atë dhimbje në një ide të qartë të asaj që kam bërë dhe nuk duan në një marrëdhënie? Unë mund të ketë ruajtur veten një swings pak e lavjerrësit.

Si mund ta 'tërheqë’ marrëdhënie të përsosur për mua?

Unë jam duke shkuar për t'ju tregojë një mënyrë të vërtetë të shpejtë dhe të thjeshtë për të tërhequr personin e saktë që ju kërkoni – Data juaj ëndërr!

Merrni nga një copë letër dhe shkruani gjithçka që dëshironi në marrëdhënien tuaj të përsosur. Çfarë është ai ose ajo pëlqen? Si mund ata të duken, erë, diskutim? Çfarë lloje gjërash do të bëni së bashku? Si ndiheni kur ju jeni përreth tyre? Really merrni në këtë dhe të marrë kohë për të shkruar poshtë çdo detaj. Ajo do të jetë e vlefshme edhe ajo në fund.

Shumica e njerëzve kurrë nuk e marrin këtë hap të shkruar atë që ata duan dhe ende kjo është hapi i vetëm më i rëndësishëm në gjetjen partnerin e ëndrrave të tyre.

“A e dini se nga thjesht shkruar çfarë të doni, ju të rrisë shanset tuaj për të marrë atë nga 80%!”

Vetëm mendoni për atë për një minutë…

A nuk dyshoj veten. Supozojmë që ju jeni të përsosur në çdo mënyrë dhe nuk ka asgjë në këmbë në rrugën tuaj për të marrë pikërisht ajo që ju dëshironi. Jo të holla, ose duket, ose kohë, apo ndonjë gjë tjetër.

“ImagineÖ Ju mund të ketë ndonjë gjë që ju dëshironi!”

Kur të keni përfunduar këtë ushtrim, ju do të jetë mirë përpara e lojës. Merrni sa kohë që ju nevojitet… Ky është çelësi i suksesit tuaj të fundit!

Të jetë shumë i qartë në mendjen tuaj për atë që ju dëshironi. Ndryshe, Universi do të ketë asnjë ide se çfarë ju me të vërtetë dëshironi ñ dhe kjo është ajo që ai do t'ju japë. (Vetëm një shënim të shpejtë, kur unë them "Universe", Unë do të thotë Perëndinë, Buda, Nënë Tokë, ose çfarëdo afat ju përdorni për fuqinë tënde universale të lartë.)

I hutuar? Qëndro me mua hereÖ Imagjinoni duke shkuar në një restorant dhe urdhërimin e një hamburger. Kamerier kthehet në mënyrë tuaj. Para se të arrin mish viçi i grirë tuaj, ju ndryshoni porosinë tuaj. Tani ju them kamerier që ju me të vërtetë dëshironi një biftek. Kamerier kthehet në mënyrë tuaj. Para se të arrin biftek tuaj, ju them kamerier që ju keni ndryshuar mendjen tuaj përsëri dhe do të doja një sallatë. Tani në këtë pikë, shumica kamerierë do të ju them për të bërë sallatë veten. Universi nuk do ta bëjë këtë, por mund të shihni se si ajo është shumë e vështirë për Universe të ju jap pikërisht ajo që ju doni, kur ju nuk e di edhe?

Ñ ​​OK përfunduar?

Në qoftë se ju nuk e bëni atë ñ shkuar mbrapa dhe të bëjë atë. I tha se kjo do të ishte e thjeshtë, por ju ende keni për të bërë një pak i punës.

Tani që ju jeni shumë i qartë për atë që ju me të vërtetë dëshirë në një partner, marrë atë copë letër, dele atë lart dhe ta mbani me vete për të paktën një javë. Mbaj atë në xhepin tuaj, në portofolin tuaj apo çantë, ose në të brendshme tuaj. Nuk ka rëndësi se ku ju vënë atë, sa kohë që ju mbani atë me ju për të paktën një javë. Çdo herë që ju të mbani mend se ju e keni këtë copë letër me ju, kujtohet ndjenja e asaj që ai do të donte të jetë me partnerin tuaj. Të vërtetë të ndjehen atë!

Ka një hap më shumë e rëndësishme. Gjatë kësaj jave, sigurohuni që ju të dëgjoni gut tuaj, ose zë i brendshëm. Nëse ai ju tregon për të ndaluar në pastrues të thatë, të martën kur ju normalisht shkojnë të enjten, të shkojnë të martën! Ju mund të takoni shoku i shpirtit, ndërsa në këmbë tuaj në linjë. Pika këtu është se ju keni vendosur porosinë tuaj me Universit, tani ju duhet të i kushtoj vëmendje të shenjave që janë duke u dërguar në rrugën tuaj dhe të veprojnë sipas tyre!


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2017 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio

Lexo më shumë:
Online Dating Biseda Temat për 100% Sukses

Dekada e kaluar ka parë shumë burra dhe gra, pavarësisht nga mosha e tyre për të kthyer online takim. According to a...

Afër