Si të jenë të Date-Sexy Duke përdorur shqisat tuaja Five

The stereotype for a sexy woman is a pin-up girl with crazy curves clad only in a few pieces of garment. Megjithatë, ka më shumë për të qenë sexy se vetëm baring lëkurës dhe të kesh bel, Zemrat, and hips of a model. When they say that what you feel becomes you, they are right. If you feel ugly, trupi juaj ka tendencë të harkut në një hark dhe kreu i juaj mund të pohojnë në mënyrë të vështirë, probably trying to hide your face. But when you feel that you are beautiful and sexy, Qëndrimi juaj është më e mirë, ju ecni më shumë besim, and you tend to catch more attention. So how does one become sexy before a date? I thjeshtë. Let your five senses work for you.

Pamje

Siç shkon duke thënë “sytë janë dritaret e shpirtit”. Direct eye contact can be very powerful so better make sure your peepers are sexy enough to stare at. Trim your eyebrows and remove any stray hair. Kjo mënyrë, data juaj nuk do të ndonjëherë duan të marrin sytë e tij off e juaja.

Erë

Nëse ju doni të jenë të sexy, you have got to smell sexy. Choosing a fragrance can be quite a challenge. If you are at a store to test some fragrances, make sure you aren’t wearing any. Kjo mënyrë, ju mund të vërtetë të marrë në scents ju përpiqeni, kështu, making it easier to decide on a fragrance. Edhe, do not douse yourself with too much prior to a date. Spray enough that your date would be able to pick up your scent from across the table, jo nëpër dhomë.

Shije

One of the popular aphrodisiacs is oyster. More than its capability to increase sexual drive, lloje të caktuara të përmbajnë një shumë të zinkut, which is beneficial for people with oily skin. Another sexy and romantic treat for your sense of taste are strawberries. Not only is it a sexy fruit to eat with chocolate, ajo gjithashtu ndihmon zbardh dhëmbët tuaj për një buzëqeshje sexy se data juaj nuk do të jetë në gjendje për t'i rezistuar.

Dëgjim

Music is a great way to set someone’s mood. There are songs that make you go from “vajzë në vendin fqinj” në “i zjarrtë perëndeshë seksi”. If you need an extra boost to give you enough confidence before meeting your date, dëgjuar këngët si “Girl Naughty "nga Beyonce, “Buttons” nga Pussycat Dolls, apo ndonjë gjë që sjell perëndeshën tuaj të brendshme jashtë.

Prek

Më shumë se një trup sexy, it is important to have sexy skin. Keeping your skin hydrated is crucial to keep it supple and soft to the touch. Drink lots of water and always apply lotion after your bath. There is nothing sexy about dry, lëkurë chaffed.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2017 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio

Lexo më shumë:
Top Qytetet amerikane të jetë e komplikuar

Me postë elektronike të vazhdueshme, Shpalljet, dhe njoftimet Facebook rreth marrëdhënieve të reja, Martesat, dhe shtatzënitë, duket sikur të gjithë ka ...

Afër