How To Date – Old Style Shkolla

Vlera shtesë është duke marrë mbi pothuajse çdo gjë, nga se lëng të thjeshtë mango cila tani përmban kalcium shtesë, to the grocery store which sells products that has been made with improved formulas. Ende, ka nga ata që ende preferojnë shkollën e vjetër, madje edhe kur është fjala për marrëdhëniet?

Megjithatë, mund këshilla marrëdhënie vintage ende mbajnë ujin në mantras i ri në moshë? A është aq e çmuar si ari? Le të gjetur se.

Mbani kalorësi gjallë

Pyetni ndonjë çift, i cili ka qenë në një marrëdhënie të gjatë dhe të suksesshme për atë që i bëri ata të klikoni dhe ata do të më shumë gjasa të përmend respektin që ata kanë mbajtur për njëri-tjetrin. Vetëm për shkak se gratë luftojnë për barazi çdo ditë, nuk do të thotë se ata janë gjithashtu duke luftuar kalorësi. Një grua ende do të duan të jenë në një marrëdhënie me një zotëri i cili tërheq jashtë karrige apo edhe hap derën për ta. Të bësh këtë për gruan tregon respekt dhe kjo është diçka që duhet të vazhdojë edhe pas martesës.

Mos fle i zemëruar

Çiftet të cilët kanë pasur një argument gjithmonë duhet të përpiqen për të zgjidhur atë me qetësi para se duke e quajtur atë një natë. Megjithatë, para se të mund të zgjidhur çështjet, është e nevojshme për të qetësuar së pari, si përpjekur për të gjetur një zgjidhje në një shtet të zbutura-up vetëm do të përkeqësojnë situatën. Ata gjithashtu duhet të mbani mend se argumenti ka ndodhur me dikë që ata janë në dashuri me të dhe të cilët ata respektojnë, so its important to resolve the matter amicably.

Mbani djegien nga zjarri

Kur dy njerëz fillojnë takim, ata bëjnë një përpjekje për të siguruar që çdo moment ndihet i veçantë, showered me dashuri dhe mëshirë . Për marrëdhënie të zgjasë më gjatë, megjithatë, Çiftet duhet të punojë shumë për të ruajtur të njëjtin nivel të angazhimit. All relationships have ups and downs, e cila është mjaft normale. Megjithatë, ata kurrë nuk duhet të lejojmë që marrëdhënia marrë përsëri vendin. Ata duhet të vazhdojnë marrëdhëniet në të njëjtën frymë si më parë, sepse se ajo është diçka që mbahen ata së bashku në atë kohë dhe ende mund t'i mbani ato së bashku në kohë për të ardhur.

Mundohuni të mos le një ditë të kalojë nga pa ndarjen e një kompliment të veçantë. Kjo mund të jetë një kompliment se si partneri juaj duket, se si ata erë apo edhe se sa ata janë vlerësuar. Tregoni atyre se ata janë më të çmuar se ari. Gjëja më e rëndësishme është për një që të jetë i sinqertë me komplimentet e tyre. Janë këto gjëra të vogla që e bëjnë marrëdhënie vlefshëm. Kjo këshillë mund të jetë e cilësisë së mirë , por ajo punon mrekulli për të gjitha marrëdhëniet e tanishme.

Ndajnë një puthje lamtumirë

As much as sharing a goodbye kiss may sound so simple and insignificant for a couple enjoying their relationship, kjo do të thotë shumë dhe lë pas shumë ngrohtësi. Ndarjen e një puthje lamtumirë është një nga mënyrat më të mira për të treguar se si i dashur mund të jetë me partnerin e tyre. Veç kësaj, duke bërë këtë të përditshme ndihmon në forcimin e marrëdhënieve, si ajo reflekton dashurinë që ndiej për njëri-tjetrin.

Merrni ushqim së bashku

Taking meals together helps to keep the bond between couples strong and mature. Shmangni situatat ku një partner ha në dhomën e ngrënies, ndërsa një tjetër është në dhomë ulur, shikuar televizion. Kjo nuk është e shëndetshme për rritjen e çdo marrëdhënie. Duke marrë ushqim së bashku jep një çift një shans për të biseduar. Megjithatë, marrë parasysh se chat duhet të bëjë vakt një e kënaqshme, që do të thotë tema që shkaktojnë fërkime dhe argumentet duhet të shmanget. Thelbi i marrjes ngrënies së bashku është të relaksoheni, kështu zgjedhin tema të fun për të biseduar për.

Ruajtja e një pamje tërheqëse në çdo kohë

Një duhet të jetë gjithmonë i gatshëm për të shkuar një milje shtesë duke përmirësuar pamjen e tyre, në mënyrë që të duken të mira për partnerin e tyre. Në rregull, kështu që ndoshta donning veten në një kostum apo një fustan koktej mund të mos tingëllojë rehatshme në të gjitha, por duke e mbajtur veten të pastër, i bukur dhe i mirë-vënë së bashku është e domosdoshme. Ajo nuk ka marrë shumë përpjekje për të kërkuar e mirë për partnerin e dikujt, veçanërisht në qoftë se kjo do të ndihmojë në forcimin e marrëdhënieve, si secili nga partnerët do të jetë në gjendje për të mbajtur pasionin e tyre për njëri-tjetrin gjallë.

Nuk ka mënyrë më të mirë për të provuar se është e vjetër ari sesa nëpër këto marrëdhënie këshillon. Gold është një metal i çmuar dhe shumë të vlefshme. Në të njëjtën frymë, këto të vjela këshillon janë shumë të vlefshme për marrëdhëniet e tanishme. Prandaj, është e rëndësishme për këdo që është në një marrëdhënie për të praktikuar këto këshilla dhe për të mbajtur shkëndijë gjallë përgjithmonë.


Mbrapsht në krye ↑

© Copyright 2017 Data My Pet. Made me nga 8përshpejtojnë Studio

Lexo më shumë:
Për dashurinë e një PET

Unë jam një person shumë i llogaritur. Çdo gjë unë bëj është planifikuar tërësisht, për çdo gjë që unë bëj është shumë strategjik. Kur...

Afër