10 Nurut Ti Bobogohan Pikeun Wanita

Aya aturan nu mana wae nu lamun keur bobogohan? Tangtu aya. Kavling di antarana, saleresna, tapi kalobaannana nu budaya conditioned sarta bisa rupa-rupa ti hiji nagara ka nu sejen tur ti hiji grup étnis jeung nu sejenna. Tapi, aya aturan dasar nu tetep sah sadaya sakuliah dunya. Di dieu aya nu 10 nurut awewe kudu diaji mun keur bobogohan:

1. Return Télépon cara di luhur Timely

Awewe kawas nyokot waktu maranéhanana saméméh jeung lalaki deui bodo nu sigana kawas eta. Upami Anjeun gaduh minat dina manusa nu, oge, Anjeun bakal mulang nelepon di luhur timely. Komo upami Anjeun hoyong muter teuas pikeun meunangkeun, coba teu meunang leuwih ti nu 48 jam limit tanpa alesan alus. Keur kaluar kota geus moal aya deui nu kieu valid. Everybody ngabogaan telepon sélulér Kiwari, atawa ampir everybody.

2. Ngahargaan kana janji anjeun

Anjeun meureun mikir yén éta téh leuwih gampang pikeun lalaki ti keur awewe di dating leuweung liar. Percaya atawa teu, ieu téh teu bener. Teu sok gampang pikeun meunangkeun wani nanyakeun ka hiji awewe kaluar. Lamun manehna tumaros, jeung ceuk anjeun enya, nyoba lengket rencana Anjeun. Ulah ngan nelepon ngabolaykeun dina menit pamungkas. Manéhna bisa meunangkeun gambaran Anjeun ogé nu henteu loba kana manéhna. Sumur, geus sampurna rupa teu jadi, tapi dina kasus saperti nu Anjeun teu kudu satuju dina tempat kahiji.

3. Anggap Anjeunna Candak Diterangkeun nu

Teu ieu sigana teuing kolot baheula mah keur anjeun? Anjeun bisa jadi heran pikeun manggihan nu loba hal anu masih dipigawé cara sakola heubeul. Lolobana lalaki ngarasakeun keur hunter nu, sahenteuna saeutik saeutik. Anggap sorangan diburu, tapi mantuan manéhna lamun kudu jadi ku ngirim manéhna sinyal katuhu.

4. Taya EX Talks

Ninggalkeun ieu topik for keur ngobrol chit jeung girlfriends Anjeun! A inuman antara katresna nyaéta kaayaan loba anu leuwih merenah kana obrolan ngeunaan ex Anjeun. Tanpa keur secretive ngeunaan eta, teu ngalaan sadaya katukang Anjeun muddied salila lengkah kahiji hubungan Anjeun.

5. Jieun Focus jeung Pangenal

A seuri sia leuwih ti hiji ton nyieun nepi. Ayeuna damel caang beungeut anjeun jeung ngidinan lover poténsial Anjeun tempo anu pangalusna anjeun. Sedengkeun dina titimangsa, coba pikeun museurkeun perhatian Anjeun dina manéhna, jeung nyingkahan ngarobah sirah anjeun sanggeus guys séjén, euweuh urusan kumaha panas maranéhanana bisa jadi. Dengekeun naon manéhna nyebutkeun, mertahankeun kontak panon, jeung kudu ngalakonan. Éta dangong hiji manusa bakal nyangka. Mun anjeun pait, kacau, jeung sedih, manéhna bisa poho pikeun nelepon afterwards.

6. Ulah inum teuing

Atmosfir anu rileks sarta kasual. Sagala jigana bisa dipake ngan rupa. Anjeun ngarasa tempted boga sababaraha cocktails atawa gelas anggur. Entong! Taya sahijieun nyebutkeun anjeun teu diidinan noél inuman alkohol. Ngan teu overdo eta. Hasilna bisa jadi teu salaku seksi Anjeun mikir.

7. Ulah kasampak kawas hiji tukang gali emas

Naon anu anjeun resep, Pananjung soulmate Anjeun, atawa sumber pembiayaan samentara. Ulah berperilaku saolah-olah manehna geus bank Anjeun. Lamun manéhna megatkeun meuli hadir pikeun Anjeun, narima eta, tapi teu ménta eta. Sumawona, teu satuju kana manéhna Mayar nyewa Anjeun, atawa méré Anjeun jumlah bulanan duit salaku manéhna bisa jadi ngan mungkas nepi beak kawas meuli asih anjeun.

8. Jadi nyonya hiji

Inget aturan dasar kalakuan kolotna Anjeun diajarkeun ka anjeun basa anjeun éta nak hiji? Maranéhanana masih panawaran lamun keur bobogohan. Ulah hilap tata krama jeung tetep ngagunakeun kecap adi "mangga" jeung "hatur nuhun" sanajan nyaho manéhna ogé geus. Pikiran sikep anjeun sarta ulah nyebarkeun suku Anjeun kabuka kawas dude hiji komo lamun anjeun aya calana maké. A awéwé refined teu poho ngeunaan éta aturan dasar leutik komo sanggeus taun nikah.

9. Témbongkeun dipikaresep Anjeun

Mayar guy maranéhanana compliment hiji hal nu awewe mindeng poho ngalakonan. Lalaki nu sagampil peka kecap nice jeung sapuan jeung kami. Ulah ragu pikeun nyaritakeun manéhna nu manéhna kasampak gede di nu baju anyar manéhna ditunda hususna keur Anjeun. Témbongkeun dipikaresep Anjeun ku ngalakonan hiji hal nice pikeun manéhna! Manéhna nungtun anjeun kaluar ka dinner? Naha teu ngajak manéhna ka tempat Anjeun keur imah dijieun dinner for geus ganti hiji? Anjeun nyaho naon cookies paporit-Na anu? Tingali for resep jeung Panggang hiji angkatan nice pikeun manéhna. Sapuan basajan kawas ieu ngirim hiji talatah. Maranehna bakal mintonkeun manéhna nu ngurus jeung nu ayeuna nyieun hiji usaha, oge.

10. Ulah neangan langsung dina tanggal munggaran

Cinta dina lieukan munggaran? Loba jalma bakal ngabantah yén éta téh saukur infatuation. Tapi, hayu urang nyebutkeun Anjeun murag asih ti mimiti ayeuna nu geus disetel panon dina silih jeung éta silih. Tapi, nyoba refrain ti sia langsung dina tanggal munggaran. Anjeun tiasa cium jeung rangkulan, tapi ngalakukeun eta ngalambatkeun sok ngabogaan kaunggulan anak. Kumaha sejenna Anjeun bakal ngawangkong ngeunaan nyieun asih jeung teu saukur kelamin?


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Naha Anjeun kudu Coba Bobogohan Aya Anu Teu acan Type anjeun

Pernah geus jalma jaman mana babaturan Anjeun atawa kulawarga, hayang pisan pikeun ngatur Anjeun nepi dina tanggal jeung batur maranéhanana nyaho,...

Deukeut