10 Outfit Tanggal Kahiji Tips pikeun Lalaki

Urang sadaya geus papanggih urang lamun teu nempo pangalusna urang. Urang geus papanggih tatanggana anyar lamun mowing padang rumput hejo nu. Urang geus papanggih coworker anyar dina poé nalika urang ngeclak kopi dina baju urang. Saperti nu nyebutkeun nu mana, urang ngan meunangkeun hiji kasempetan pikeun nyieun gambaran kahiji. Kami bakal, kumaha oge, tempo tatanggana jeung coworkers urang meureun leuwih ti urang hayang. A tanggal beda. Kahiji, aya jaminan nu bakal meunang kasempetan pikeun tanggal sejen. Kadua, manéhna bade miara leuwih ngeunaan penampilan Anjeun ti tatangga atawa coworker. Entong hariwang, sanajan. Aku di dieu pikeun mantuan jeung 10 Outfit Tanggal Kahiji Tips pikeun Lalaki.

1. Pakéan ka tingkat formalitas kajadian. Lamun ampir unggal manusa séjén di restoran bakal ngagem jaket olahraga, Anjeun teu kudu mintonkeun nepi tanpa hiji. Ieu loba gampang pakéan ka handap dina laleur tinimbang pakéan nepi lamun manggihan dibaturan underdressed.

2. Baju pikeun nyocogkeun cuaca. Hayu urang nyebutkeun anjeun boga rencana dinner jeung sanggeus dinner tanggal Anjeun nunjukkeun leumpang turun jalan pikeun dessert. Anjeun hoyong disusun.

3. Maké sapatu nice! No flop flip atawa sapatu tenis…iwal mun aya di basisir atawa maen ténis. Wanoja sunda sapatu sarta maranéhanana baris bewara Hormat.

4. Beusi baju Anjeun. Urang teu meunang aya bewara (atawa perawatan) lamun kaos urang nu ironed, tapi manéhna moal aya bewara paling dipikaresep (sarta perawatan).

5. Maké hiji hal anu fits oge. Nu fit baju Anjeun leuwih penting ti brand, gaya atawa nanaon sejenna. Pikeun maranéhanana anjeun tempted maké baju super ketat…entong…ngan teu…

6. Maké hiji hal nu dipaké pikeun sareng nyaman. Utamana lamun condong pikeun meunangkeun saraf dina tanggal munggaran, méré sorangan hiji hal kurang salempang ngeunaan.

7. Maké beubeur jeung pastikeun eta cocog sapatu Anjeun. Ayeuna damel outfit Anjeun kasampak leuwih lengkep.

8. Meunangkeun eupan balik. Tanya batur sakamar Anjeun, sobat, coworker atawa batur nu dipercanten ngeunaan outfit Anjeun. Anjeun teu kudu hayu eta pakéan anjeun, tapi ngan saukur nanyakeun upami anjeun kasampak OK bisa mantuan Anjeun kaluar.

9. Ulah maké nanaon teuing ekstrim atawa flashy. Anjeun teu kudu pakéan kawas akina Anjeun, tapi anjeun teu hayang baju Anjeun jadi selingan a. Tapi di waktu nu sami…

10. Jadi diri anjeun nyalira! Wanoja sunda kapercayaan. Maké hiji hal anu expresses kapribadian Anjeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Naha Anjeun kudu Coba Bobogohan Aya Anu Teu acan Type anjeun

Pernah geus jalma jaman mana babaturan Anjeun atawa kulawarga, hayang pisan pikeun ngatur Anjeun nepi dina tanggal jeung batur maranéhanana nyaho,...

Deukeut