10 Alesanna Naha Cats nu unggul ka Boyfriends

Nu anjeun lalaki jeung nu tahap dina kahirupan lamun Anjeun keur tempo furry hiji, purring pendamping pikeun tetep Anjeun pausahaan? Ulah jadi embarrassed; akur deui. Ucing nu hebat pisan, jeung bakal balik jadi jauh ka disebutkeun yen dina sababaraha kasus, maranéhanana geus leuwih alus tinimbang ti boyfriends. Yakin, maranéhanana geus teu sanggup minuhan jumlah barang fisik (éta pasti teu naon we mean ku Tanggal pepet My), tapi éta naon internet, téhnologi jeung kiridit kartu modern nyaéta pikeun. Naon maranéhanana bisa ngalakukeun anu nyadiakeun anjeun bogoh, pausahaan jeung sakabeh loba laughs. Jalma bisa hurl nu 'gelo ucing nona' stigma kira-kira sadaya maranéhanana hoyong, tapi aya nyatu alesan hilariously digeneralisasi milih ucing leuwih ti kabogoh.

1. Maranéhanana Jarang Cik nu Mark


poto ku orphum cc

Anjeun terang yen Kaula ngawangkong ngeunaan jamban dieu, Ladies. Ucing umumna incredibly tepat lamun datang ka anu dimaksudkeun pikeun.

2. Maranéhanana Tetep sorangan Nah Groomed


poto ku Lukas Santang cc

Ucing sabenerna ngeunaan miara penampilan maranéhanana sarta tetep sorangan néangan alus. Yakin, sababaraha breeds haired lila kudu brushing tambahan, tapi sahenteuna maranehna ngarasakeun eta.

3. Maranéhanana geus Purwokerto Low


poto ku oskay cc

Sadaya ucing dipikahayang sare, kadaharan, pats jeung playtime. Anjeun teu kudu nungkulan moods bad, ngalalaworakeun emosi atawa tuning kana TurtleMan, Dinasti bebek atawa naon bae guys crap séjén sigana ngarasakeun ningali.

4. Maranéhanana kanyamanan Anjeun Lamun Anjeun geus Satpol PP


poto ku contraption cc
Ucing boga rasa kagenep lamun datang ka geringna, jeung mindeng utamana comforting jeung asih lamun boga maranéhanana anu gering. Juxtapose ieu kalawan hiji manusa steering jelas anjeun ngarah teu keuna ku Man Flu jeung anjeun bisa nempo naha ucing anu pilihan punjul.

5. Maranéhanana Tetep Anjeun Kersa


poto ku Alisha Vargas cc
Ucing Anjeun moal bakal nangtoskeun atawa narik jauh ti Anjeun alatan icicles horrific nu nelepon toes. Maranéhanana geus bagja snuggle nepi jeung ngajaga anjeun jeung suku glacier Anjeun haneut.

6. Taya In-Hukum


poto ku admiller cc
Taya gila mitoha hukum nyaeta ditambah badag dina buku.

7. Pats jeung Ngan Pats


poto ku Emilian Robert Vicol cc
Maranéhanana ulah ngaharepkeun nanaon deui ti urut. Anjeun nyaho naon atuh hartina ku nu, gentlemen.

8. Maranéhanana Ulah Hakim Kabiasaan Dahar anjeun


poto ku Alex Goodey cc
Ngadamel hiji snack 1am kaluar ti mentega suuk, chip coklat jeung séndok hiji? A ucing bakal turun jeung nu. Teu nuhun judgmental atawa petunjuk unsubtle ngeunaan Kaanggotaan gym dieu.

9. Teu aya kumis dina tilelep


poto ku Ken Print cc
Hehehehe, Pun nu teu lumangsung. Sawangsulna.

10. Anjeun Boga Access Pikeun Records Médis maranéhanana


poto ku anja_johnson cc
Nu hurung creepy, jeung aku sagemblengna teu nyaman jeung nu. Tapi anjeun kudu ngaku yen eta comforting nyaho aya no isu heran VD jeung balad furry feline Anjeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Ngingetkeun Ku anjeun Bobogohan Online Propil Photo

Lamun Anjeun mikir yén pilihan Anjeun tina poto pikeun ngahubungkeun jeung propil online Anjeun teu bener masalah, dipikir deui

Deukeut