10 Cara Pikeun Jieun A PAD Bodacious Bachelorette!

"Aya aya tempat kawas imah."—Wizard tina Oz

Yen Anjeun Tanggal online, jarak jauh, atawa nu cicingeun immersed dina roman kantor, nu ahirna "setting" carita asih anjeun bakal lumangsung di tempat Anjeun.

Jeung kawas atawa teu, susun Anjeun, imah, atawa shack, nyebutkeun loba ngeunaan saha wae nu jeung idéntitas anjeun. Ngan kawas pakean Anjeun, eta communicates jilid ngeunaan kapribadian jeung gaya hirup.

Naon Hormat nyebutkeun ngeunaan Anjeun?

Lamun remen Hormat ka nyebutkeun anjeun bahan nikah, atawa minimally batur pantes nongkrong jeung jeung sia nyaho leuwih alus, mertimbangkeun ieu tips timely.

DECORATING DO 's and don'ts

1. Ulah nyieun tempat Anjeun nu unik, cerminan metot saha anjeun.

Naha éta whimsical, baheula, atawa kandel jeung bodacious, nunda spin Anjeun sorangan dina eta.

Éta keindahan ngabogaan titik Anjeun sorangan: rohangan Anjeun, rasa anjeun!

2. Percobaan.

Tempo naon bisa datang nepi ka. Coba kombinasi warna beda, gaya, textures, komo perioda waktu. Dina tahap mimiti, teu investasi loba duit nepi ka anjeun geus yakin naon cocog kapribadian jeung gaya hirup.

3. Pertimbangkeun psikologi kelir.

Naha anjeun nyaho yén Pokna tangtu boga pangaruh dina kumaha ngarasa jeung mikir dina kamar tinangtu atawa ti setting? Contona, beige sunda na bumi warna nu calming; bari warna kawas beureum jeung oranyeu nu invigorating. Usaha make Terapi warna sadaya waktu di ngahasilkeun réspon nu tangtu nu dimaksud. Anjeun kudu teuing.

4. Jieun suku Anjeun nice jeung rapih.

Mom Anjeun ieu katuhu. Teu ngan teu prakték ieu nyumbang kana nyieun hiji gambaran nguntungkeun jeung lawan jenis, eta mana cara lila ka arah nyimpen Anjeun waktu jeung duit.

5. "Bloom mana Anjeun keur dipelak."

Bringing saeutik alam jero ruangan sok move pinter. Tutuwuhan nyieun atmosfer kahaneutan jeung kanyamanan. Maranéhanana ogé mantuan pikeun nyadiakeun kualitas udara alus. Komo lamun anjeun teu lahir jeung "thumb héjo,"Aya rupa-rupa tutuwuhan nu merlukeun kurang" dandan "ti pets Anjeun. Clueless? Google "pembangkit ngembang gampang" atawa nganjang departemén lokal Anjeun Utama lontong sacara Taman kanggo bantuan nu.

6. Pertimbangkeun nu versatility tina baskets.

Abdi bogoh baskets! Anjeun teuing moal. Maranéhanana geus murah, pikaresepeun, sarta gampang manggihan.

Make eta pikeun neundeun: pikeun nahan Toys piaraan, towels, CD, teas flavored, atawa buah seni salaku hiasan disimpen strategis dina tembok. Campur jeung cocog kelir, ukuran, sarta pola ninun pikeun pangaruh maximum.

7. Sabudeureun eta jeung hal anjeun bogoh.

Mun anjeun geus hiji lover musik, bisa jadi gitar atawa kendang. Bisa jadi geulis, decorative frames that “house” photos of your family or pets. If you love to travel, sugan Anjeun bisa mintonkeun gambar tempat jauh-jauh jeung dunya hiji atawa dua. Tambahkeun ka ieu, sababaraha lilin scented, atawa cai mancur tranquility, keur touch pagawean nice.

8. Ulah mopohokeun nu pangkeng jeung dapur.

Ieu mana loba pasangan méakkeun hiji deal gede waktu ngabagikeun dahareun, fun, sarta nyieun kenangan abadi.

9. Balanja di hiji Asép Sunandar Sunarya tina tempat pikeun nguruskeun pangalusna.

Anjeun tiasa skor sababaraha item gede di tempat kawas Dollar Kulawarga lokal Anjeun, toko kualitas thrift, penjualan estate jeung pasar loak, komo Craigslist.

10. Pastikeun pikeun nyokot saméméh jeung sanggeus gambar.

Eta 'bakal méré Anjeun rasa agung prestasi jeung pelesir, jeung gagasan dipake keur kamajuan nu bakal datang.

Jeung spring beberesih di ufuk nu, aya euweuh waktu leuwih alus ka kosongna jeung geulis nepi tempat Anjeun!

 


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
5 Gelo (Tapi Sajati) Hal Ngeunaan Bobogohan Anjeun ngabutuhkeun ka Apal!

Hal ieu bisa jadi bener metot lamun ngalakukeun sababaraha panalungtikan jeung manggihan hal nu kungsi terang ngeunaan dunya ieu ...

Deukeut