12 Kedah ngagaduhan Pikeun Ibu. Bener

1. Aya anu gairah ngeunaan kahirupanana nya bari ngajaga kasaimbangan hiji. Jadi eta hubungan layeut nya, kulawarga nya, karya nya, sorangan jeung volunteerism. Aya anu gairah ngeunaan sakuliling nya cicing kahirupan diideuan. Urang sadaya tiasa make inspirasi saeutik.

2. Aya anu ngabogaan kawani jadi rawan lamun diperlukeun jeung lamun tegas perlu. Manéhna pilih pikeun muka nepi ka maranéhanana anu geus kimia jeung nya tapi manéhna geus bisa ngagambar wates jelas lamun diperlukeun.

3. Aya saha wae bisa sorangan jeung. Hiji jalma anu teu luncat ka Hakim tapi ngahontal kaluar ka nyurtian sarta manggihan nyaeta jalma nu sarua nu satuju teu satuju.

4. Aya nu compliments nu 3 flaws parah upami anjeun jeung anjeun compliment maranéhanana 3 flaws parah. Mutuality mangrupakeun konci. Panggihan jalma anu bisa nyumbang kana kahirupan Anjeun jadi Anjeun teu hers. Checklists tiring lila teu liberating; téh mangrupa shackle di pangalusna.

5. Aya nu pilih jadi nanaon tinimbang katuhu. Tina palayan ka jalma homeless di jalan ka sorangan.

6. Aya nu bisa nyebutkeun baé sorry. Kuring manggihan yen kahayang ngaku kasalahan hiji lengkah gede ka arah penyembuhan. Mindeng kali, nu cukup alus.

7. Aya anu mangrupa conversationalist gede. Anjeun ngan cinta diajak ngobrol nya sabab baé jadi multi-faceted jeung metot.

8. Aya anu intellectually Panasaran. Manéhna Patarosan saukur ngeunaan sagalana, paduli ngeunaan ningkatkeun sorangan jeung teu eureun diajar.

9. Aya who wants to ngaliwatan kali tangguh sareng anjeun. Manéhna boga tenacity stand by di anjeun jeung ngarojong ka anjeun basa hal bade kidul.

10. Aya anu butuh waktu perawatan nu hade pets nya. Manéhna ngajadikeun pasti aranjeunna nu séhat, bersih tur bagja. Lamun manéhna nyebutkeun manéhna mikanyaah ka pets nya tapi maranéhna aya dina kaayaan disarray, dibayangkeun lamun manéhna mikanyaah ka Anjeun? Anjeun meunangkeun apungan abdi mah.

11. Aya nu konsistén teu hal saeutik pikeun anjeun. Poe asup jeung poé kaluar kumawula seja hal ieu nyebutkeun pisan.

12. Aya anu ngabogaan pintonan finansial sarua. Anjeun rék ngawangun mangsa nu bakal datang finansial stabil supaya bisa betah hubungan Anjeun. Hal panungtungan anjeun hayang ngalakonan nyaéta fight ngeunaan duit.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Naon Wanita Emang kukulutus?

Lamun menta hiji awewe naon manéhna hayang, manehna bakal ngawalon ku ngusahakeun pikeun ngagambarkeun naon manéhna hayang dina ...

Deukeut