3 Alesanna Teu Pikeun Candak anak anjing anjeun On A Kahiji Tanggal

A pasangan taun ka tukang, babaturan méré kuring hiji ngaran jeung telepon nomer jeung ceuk nu babaturan nya ieu expecting kuring rék ditélépon tur ménta nya kaluar. Teu sangka an muter outdoor bakal jadi fun kahiji tanggal. Urang bakal nyokot piknik a, botol anggur, simbut jeung ngarasakeun usum panas peuting geulis babarengan. Ieu katuhu kira-kira sakabéh nu.

Tanggal blind Ieu kajadian ka coincide jeung kuring anak anjing diuk hiji pikaresepeun 10 minggu heubeul Golden Retriever. Teu sangka yen ieu ngan bakal ditambahkeun ka tanggal jadi Kuring dibawa manéhna babarengan. Gantina, fun sobat saeutik mah réngsé nepi keur selingan a. Di dieu aya tilu alesan teu mawa anak anjing Anjeun dina tanggal munggaran:

1. Anak anjing Nu garnered loba perhatian nu interrupted paguneman urang

Anak anjing Kahiji Tanggal Ayeuna

Urang éta kungsi bisa bener meunangkeun kana silih. Puppies, atawa pets sacara umum, nu paguneman gede starters, tapi anu dimaksud nu sarerea hayang ménta sabaraha yuswa manéhna.

2.Sabab kuring kungsi anak anjing na teu aya anjing leuwih kolot, manéhna diperlukeun perhatian konstan

Anak anjing perlu Perhatosan

Ieu Hartina, kami babysitters leuwih ti anjing ti pasangan dina tanggal kalayan pendamping katilu méré tag sapanjang.

3.Anak anjing poo teu persis hiji aphrodisiac

anak anjing poo

Upami Anjeun gaduh hiji anjing leuwih kolot, nu ngarecah potty bakal kajadian kurang mindeng jeung boga kontrol saeutik leuwih iraha jeung dimana ieu lumangsung.

Dina tungtung peuting, Kuring teu bener ngarasa kawas kuring kungsi loba kasempetan pikeun dibere nyaho tanggal mah. Ti mawa anjing (saprak manéhna geus teu diajar leumpang dina leash acan) ka diberesihkeun nepi sanggeus manéhna ngabagikeun sabaraha yuswa manéhna jeung ratusan strangers museurkeun, Kuring ngarasa kawas kuring kungsi digawé sadaya peuting tinimbang lalaki nyaho hiji nona ngora nice. Aya no tanggal kadua, tapi kuring diajar hiji palajaran berharga. Ninggalkeun anak anjing di imah keur tanggal kahiji.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
7 Tips Keur Romantic Hubunganna

Malaikat sunda geus knocked dina panto Anjeun? Anjeun mangrupakeun salah sahiji nu leuwih boga untung, tapi ayeuna geus ...

Deukeut