3 Tips for Hiji endah pisan Hubunganna

Hubungan nu hal paling luar biasa urang can boga. Tapi kabeh teh siga hal anu penting dina kahirupan maranehna menta loba karya. Urang kudu mastikeun karya pikeun mulasara union urang éndah. Tapi hal nu hade ku anu leuwih robah mudah urang bisa mastikeun hiji leuwih alus sarta paling importantly hiji union happier antara urang jeung hiji cinta urang. Di handap ieu ngan tilu tips ngabantu ngajaga hubungan gede:

Komunikasi

Komunikasi mangrupakeun konci pikeun hubungan nu mana wae nu. Omongan jeung kabuka jeung pasangan Anjeun. Lamun anjeun teu bisa kabuka jeung pasangan Anjeun sanggeus sakumna anu bisa kabuka jeung? Anggap eta nyaho kumaha ngarasa, kumaha oge unpopular kumaha ngarasa bisa jadi, sarta ngidinan eta pikeun muka da teu aya. Hal parah Anjeun bisa ngalakukeun nyaéta ngajaga hal deui terus taun ka handap garis tuntas explode leuwih hal nu sakuduna ceuk taun ka tukang. Lamun batur sabenerna mikanyaah ka Anjeun maranéhanana bakal digawe ngaliwatan sagalana sareng anjeun, sanajan waktu nu diperlukeun waktu ka. Jujur jeung ahirna anjeun bakal tumuwuh deukeut tinimbang salajengna eta.

Jieun Nu Sisi séksual tina Things Akang Strong

Sanggeus bari sisi seksual hubungan bisa mimiti dwindle ti poé saméméhna lamun anjeun teu bisa meunangkeun cukup ti nu séjén. Témbongkeun lover Anjeun nu masih pohara loba hiji mahluk seksual ku meuli baju jero seksi atawa komo ngan ku ngalakonan make-up cara nu tangtu anjeun. Beureum lip. Panon Smoky. Jieun maranéhanana tetep hayang sabab masih ngalakonan underneath eta sadayana.

Jadi nanaon

Kuring geus maca loba dating artikel mana urang nyebutkeun Anjeun kudu ngubaran eta hartina ka tetep getol. Ayeuna jigana jadi salah mun kuring. Barina ogé, naon hal urang paling nyebutkeun aranjeunna keur néangan? Barengan rasa humor, batur anu nanaon Sigana jawaban nu pang populerna. Sarta kadangkala Jigana nu naon nu salah jeung kolam renang dating. Aya loba teuing jalma putting dina topeng ieu eureun sorangan nempo kawas doormat hiji. Geus nanaon sigana geus meunang rep bad salaku geus lemah nu mana dina kanyataan geus alat neneng Anjeun lamun datang ka hubungan. Nu kahaneutan nu asalna ti batur anu lemah lembut, nanaon jeung nu nyaho keur kapentingan pangalusna Anjeun teu bisa outdone. Jadi jadi nanaon ka pasangan jeung maranehna nu bakal response jeung kahadean. Lamun maranehna teu mangka maranehna sia teu waktos Anjeun. Ulah kompromi geus manusa santun keur for urang jeung saha asih bakal sumping di panto jeung mah bakal leuwih hade tinimbang nu kungsi imagined eta kungsi bisa jadi.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Say I Love You
5 Cara kreatif Ucapkeun I Love Anjeun

"Abdi bogoh ka anjeun", aya nu saeutik kalimat sejen nu jadi murni jeung salaku bermakna minangka salah ieu. These three...

Deukeut