3 Tips Nyieun Anjeun teh sampurna Chick Magnet!

Aya lalaki anu teu leres pisan euweuh, tapi tetep mungkas nepi sia perhatian leuwih bikangna ti sabenerna maranéhanana bisa nélépon ka. Aya batur teuing saha coba sagala hal nu mungkin jadi hiji manusa nona sacara, tapi bajoang pikeun Djafar komo wanoja tunggal. Di handap ieu aya sababaraha tips for lalaki milik kategori kadua; di handap ieu tips ieu baris mantuan ngarti naon kahayang manusa kudu ulah nepi ka jadi magnet Chick.

Mangga lenyepan cara nyieun kontak panon

Lamun henteu hiji Chick magnet alami, Anjeun teu bisa ngaharepkeun nempo unggal pasangan panon di handap ieu Anjeun. Janten, Anjeun ngasupkeun kamar ngeusi sakumpulan jalma, anjeun kudu nyeken eta pikeun manggihan sabaraha perhatian alami mimiti anjeun lalaki.

Ulah nyobaan teu nanaon konyol ka grab batur’ perhatian; inget Anjeun aya di dieu pikeun ngonci gazes jeung awewe menarik jeung teu nampilkeun sorangan salaku badut hiji. Saperti nu Anjeun seken ruangan, Anjeun kudu manggihan sahanteuna hiji pihak mintonkeun suku Anjeun; lamun ningali nya raising alis jeung mesem ka anjeun, responna ku seuri jeung nyoba ngahontal nya boga sababaraha jenis komunikasi.

Dupi anjeun wondering kumaha lamun anjeun teu datang di sakuliah saha tumerapna gaze Anjeun atawa mesem ka anjeun? Éta saperti teu mirip ka lumangsung lamun Anjeun buka keur scan diukur slow. Lolobana awewe (utamana nu leuwih saha nu manggihan jalma geus hadir di ruang boring) tetep dina néangan kira-kira instinctively pikeun manggihan naha lalaki anu ngan diasupkeun kamar cukup aya gunana; janten, hiji pilarian slow bakal ngidinan Anjeun pikeun nyieun kontak panon jeung sahenteuna salah sahijina.

Candak, teu méré eta

Ieu jeung usaha jeung metoda dites; The Killers nona pangbadagna di dunya ngalakukeun hal eta tur meunangkeun hasil gede. Pikeun meunangkeun perhatian bikangna, Anjeun kudu diajar malire eta. Contona, upami Anjeun hoyong Wanoja paling narik dina grup opat atawa lima pikeun mintonkeun suku Anjeun, saukur leumpang ka grup jeung diajak ka sadaya katresna iwal salah sahiji nu Anjeun hoyong entice.

Awewe, euweuh urusan kumaha pikaresepeun atawa percaya diri maranehna, ngan hate jadi teu dipaliré. Jokowi eta nol perhatian hartina memang maranehna bakal mimiti ngalakonan hal meunang pangajén Anjeun.

Siap nanyakeun

Lamun anjeun minuhan wanoja nu mimiti, tinimbang ngawangkong ngeunaan diri anjeun, nanyakeun nya. Awewe irrespective umur maranéhanana, tukang akademis jeung profési saukur sunda ngawangkong ngeunaan diri. Janten, maranéhanana euy bandung kanyataan basa aranjeunna minuhan jalma anu mangrupakeun pangdéngé alus; magnet Chick biasana listeners pangalusna di dunya.

Tanya ngeunaan hobi nya, ngimpi nya, jeung hirup nya salaku sakabeh; manehna bakal Obrolan, ngobrol jeung omongan. Pastikeun Anjeun ngadangukeun naon bae manéhna ieu nyebutkeun sacara saksama sabab bisa teu ngerakeun lamun manéhna ménta pikeun saran jeung teu bisa nawarkeun salaku anjeun sabenerna teu dengekeun nya.

Saran luhur pintonan nu jadi magnet Chick hiji perlu ngalakukeun leuwih ti saukur nempo jeung smelling alus. Pikeun meunangkeun awéwé perhatian guys kudu boga persona enticing; kabéh qualities séjén datang ka hareup.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Ngadatangan Key Kulon, Florida jeung piaraan Anjeun

Key Kulon, kadang disebut salaku Républik Conch, nyaeta dunya ka sorangan. Perenahna di titik farthest of ...

Deukeut