4 Kabiasaan kuat Ti Happy hubungan

Dupi anjeun kantos dicokot waktu ka ngagambarkeun kana jalan pola paripolah Anjeun pangaruh kahirupan asih Anjeun pikeun leuwih alus atawa keur parah? Aya hal nu teu eling dampak nu hubungan Anjeun dina cara positif, sagampil aya sababaraha rutinitas nu jadi sababaraha nurun alam kadua pikeun anjeun, tapi ngajalankeun kacangan pasangan Anjeun. Sedengkeun nu leuwih kahiji anu pikeun ngawétkeun, Anjeun bisa mertimbangkeun lalaki leupas tina tipe kadua kabiasaan jeung laksana sababaraha lila-ngan hubungan happy ngagentos ngahurungkeun kana watek hiji.

1. Ngubaran pasangan Anjeun kaitannana

Hormat mangrupakeun bahan hubungan nu mana wae nu kudu boga, naha urang keur diajak ngobrol ngeunaan hiji fling SMA, hiji hiji peuting ngadeg atawa dating kasual. Nyampurkeun pasangan Anjeun kaitannana jadi tina utmost pentingna lamun dina hubungan serius, utamana upami Anjeun hoyong ngahurungkeun kana hiji nikah waktu hirup abadi. Ieu némbongkeun kaitannana sarua jeung ka mintonkeun asih, sagampil teu nyampurkeun pasangan Anjeun kaitannana sabenerna hartina keu disapproval Anjeun, kurangna anjeun trust atawa ditampa.

Respecting pasangan Anjeun hartina mintonkeun eta anjeun bogoh sahijina keur anu sipatna. Aya kamungkinan Anjeun kudu beda pamadegan dina kahirupan, tapi ieu lain hartosna yen Anjeun gaduh hak kana disrespect manéhna / nya. Ieu hal Anjeun kudu nyimpen di pikiran utamana nalika dua sodara teu satuju kana hiji hal. Gelut, komo leuwih paling bisa kalindih, nyaéta waktu lamun pasangan mindeng poho maranehna sabenerna tim jeung kudu bertingkah kawas kitu.

2. Pindah pikeun walks raket

Watek ieu bakal boga dampak badag dina mood Anjeun, dina kaséhatan Anjeun kitu oge sareng dina hubungan Anjeun. Ieu hiji kasempetan pikeun meunangkeun sababaraha latihan saméméh atawa sanggeus poé sedentary di kantor jeung kasempetan pikeun méakkeun sababaraha waktu kualitas salaku pasangan. Leumpang raket ogé promotes nice paguneman nu aya waktu aya hasilna pikeun megatkeun jeung chores poean Anjeun sareng mupus sirah Anjeun babarengan.

3. Méakkeun sore babarengan jauh ti TV

Lalajo TV bisa jadi salah sahiji nu pang populerna (lamun lain nu pang sakabeh) aktivitas waktu luang, tapi pasti teu mantuan Anjeun salaku pasangan. TV sabenerna draws sadaya perhatian, meta salaku hiji stopper komunikasi. Kumaha anjeun bisa jigana nyambung jeung silih bari nonton TV? Kumaha ngeunaan ngarobah off TV (sahanteuna ti jaman ka jaman), jeung méakkeun sababaraha waktu kualitas salaku pasangan? Anjeun bisa diajak ngobrol ngeunaan poé Anjeun, Anjeun bisa jadi snuggle dina sofa nu, inget poe kahiji Anjeun atawa rencanana pakansi ka hareup. Naon bae nu museurkeun kana dua sodara mana anu.

4. Jieun sapuan nice pikeun pasangan Anjeun

Kumaha ngeunaan bringing kopi ka salaki anjeun di mornings? Atawa nelepon indungna for resep jeung masak plato budak leutik paporit-Na? Kumaha ngeunaan meuli pacar Anjeun cake paporit nya? Atawa leuwih alus tinimbang éta, baking eta kanggo nya? Teu kudu jadi hiji hal gedé. Sapuan nice leutik nganyatakeun parasaan anjeun cinta jeung kaitannana. Ninggalkeun catetan keur unggal séjén atawa texting ka nyebutkeun kantun manéhna / nya sakali dina bari kabiasaan anu bisa dampak dina cara positif hubungan Anjeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Kumaha Cinta Bisa Jaga Anjeun Out of gangguan?

Pangalaman ragrag asih nyaéta hiji hal everyone kudu boga saeutikna sakali dina / hirupna nya. Hal alus ...

Deukeut