4 Tips for Tanggal Kahiji

kaping mimiti boga potensi pikeun ngarobah kahirupan urang. Kuring nyadar yén lamun Anjeun keur ayeuna Nyiapkeun pikeun hiji, Mah, sigana ngan dijieun flip burih Anjeun, jeung nu hapunten! Cara pangalusna pikeun asup ka tanggal kahiji ka bersantai, jadi poho aspék-ngarobah hirup sakabeh. Gantina, hayu urang difokuskeun paguneman nu.

Jadi sababaraha kali, anggap we tina kaping mimiti kawas ngawawancara pakasaban, nu pasti susunan hiji wanda solemn teu sagemblengna kondusif for senang, jeung réaksi nu paling umum pikeun hiji wawancara pakasaban anu nervousness, bener? Lamun urang geus saraf, sok we poho alat conversational paling kritis salaku pembuangan urang: dengekeun.

Hal ieu bisa disada basajan, tapi éta amazingly sparse di dunya dinten ieu. Urang museurkeun jadi loba dina Nyiapkeun qur'an witty urang atawa kiriman sampurna urang maranéh ngalalaworakeun ka pinuh Ngepaskeun ka jalmi séjén. Kuring geus kadéngé loba gede hiji-liners, jeung Abdi bogoh guys lucu, tapi kumaha ngeunaan guy nu sabenerna listens ka naon nyebutkeun? Sumur, manéhna panangtu a. Lamun manéhna lucu, oge, mangka anjeun geus sacara serius pencét jackpot nu.

Lalaki hoyong awéwé anu listens, oge! Kuring mah ngawangkong ngeunaan ngan dédéngéan kecap manéhna nyebutkeun, sanajan nu hiji lengkah kahiji kritis. Sabenerna ngadangukeun kecap-Na, sora-Na, basa awakna, jeung mreun nya. Awewe condong nengetan hal ieu kacida alusna, tapi dina kaping mimiti, urang oftentimes perlu jadi fokus kana diri urang sorangan (pakéan urang, bulu urang, dahareun huntu urang, Nu nagara, jeung reapplications lipstik) nu urang poho naha urang geus bener aya.

Dengekeun ka tanggal Anjeun praktis dijamin pikeun mantuan aliran paguneman. kaahlian Bad déngékeun, Tipe A personalities? Di dieu nu rumus:

1. Tatanya: Lamun ceramah tanggal Anjeun ngeunaan tugas proyék atawa kapentingan pribadi nu teu ngarti eusina, atawa pemesanan hal off menu anjeun geus kungsi ngadéngé, teu ngarasa patarosan nanyakeun konyol. Tanya jauh. Jalma cinta ka ngajelaskeun naon anu maranehna nyaho loba ngeunaan, sarta anjeun geus saukur tos tanggal Anjeun ka hiji ahli, naha éta dina mesin mobil atawa sushi. Anu teu hayang ngarasa kawas hiji ahli? Urang condong ngobrol jadi loba nu leuwih lengkep ihwal karep urang, jadi Anjeun keur teu meunang nyaho jalma nu dina cara bermakna.

2. Reureuh sakeudeung: Ngamungkinkeun waktu tanggal Anjeun nepi ka rengse nya pikiran téh geulis standar - jeung bisa ngabuktikeun hese lamun geus bungah atawa saraf - tapi nyokot eta hiji lengkah leuwih tebih bener bisa méré informasi. Hiji cara gede ngalakonan ieu nyokot sip cai salaku jalma anu pagawean pamikiran hiji. Eta méré urang hiji tiiseun pikeun ngeusian, jeung sababaraha kali Anjeun dibere nyaho leuwih ngeunaan eta tina inclusions ieu.

3. Empathize: Meureun manéhna ngan réngsé gelar nya, atawa sugan manéhna up for promosi a. Mikir kumaha Anjeun bakal ngarasa dina posisi nu. Anjeun meureun bakal hayang ngobrol ngeunaan kelas paporit Anjeun, naon hayang maneh mun di sawah, atawa proyék anjeun geus dikeureuyeuh naek tangga nu. Ayeuna anjeun gaduh patarosan gede. Ieu hiji kasempetan mana pamikiran egois bisa ngabuktikeun pohara mantuan dina diajar ngeunaan batur nu sejenna.

4. Malikan deui: Mun anjeun geus jadi paduli jeung saraf yen Anjeun gaduh brokoli nyangkut huntu jeung saukur teu bisa fokus dina wincikan proyék bari beak ambing pikeun ringkes dina dompet anjeun, di pisan kurangna nyoba nyokot dina kecap konci. Naha manéhna ngomong entry data? Ayeuna anjeun bisa nanyakeun ngeunaan jenis data, lamun ieu téh hiji hal anjeunna mikanyaah ka, atawa lamun manéhna maké jumlah massa kafein salamet eta. tapi jujur, poho ci pas anjeun bisa, jeung ngan ménta manéhna!

Tangtosna, nanyakeun patarosan ngeunaan piaraan tanggal Anjeun(s) disarankeun. Teu lover sato? Cék, punten. Kuring nyebutkeun ieu di (jeung nurun tina serius.)

Rasakeun kanikmatan tanggal munggaran anjeun, tenang, sarta seneng-seneng! Ngan inget ngadangukeun. hirup anjeun meureun di parobahan kanyataan, tapi hey, no tekenan.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Nu nyebutkeun Anjeun teu bisa Cep Cinta?

Dupi anjeun tiasa bener kindle nu flames sunda di 90 menit atawa kurang? Jeung kunaon 90 menit jeung teu 27...

Deukeut