5 Pariksa nunjuk Pikeun Total Kasalametan jeung Kaamanan jeung Bobogohan Online

Urang terang éta penting pikeun anjeun jang nyaho masarakat urang aman, jadi we hayang méakkeun sababaraha waktu ka make sadar tina kaamanan online.

Turutan ieu sababaraha poin dipariksa basajan tur Anjeun bakal geus di kantong!

Kecap akses nu
Kecap akses nu kudu gampang inget ku Anjeun, tapi teuas for saha lain jeung nebak. Ngaran nu gampang pikeun nginget, tapi sagampil gampang pikeun prying panon ka nebak!

Inpo pribadi
Tanggal pepet My boga anggota sistim olahtalatah endah pisan. Ulah rurusuhan méré kaluar inpo kontak nu mana wae nu nepi ka anjeun geus siap jeung ngarasa nyaman. Ulah ingkeun batur nyorong Anjeun. Candak eta di Pace Anjeun sareng bahagia.

Scammers
Lamun batur dina loka miwarang nginjeum duit, bells alarem kudu mimiti ngirining. Ulah mere saha di loka duit, euweuh urusan kumaha alus alesan mucunghul jadi. Mangga wartoskeun mana wae anggota nu naroskeun duit ka Tim Rojongan kami anu bakal bagja pikeun nalungtik.

Kaamanan Personal
Handapeun garis nyaeta anu kudu sok mondok di kontrol. Minuhan di tempat umum, ngabejaan ka batur iraha jeung dimana Anjeun keur bade, jeung ngatur pikeun nelepon eta di waktu nu dibikeun ka konpirmasikeun eta nu keur jalan oge. Lamun tanggal Anjeun aya gunana, maranéhanana lengkep bakal ngartos.

Entong hariwang!
Nu Lolobana jalma nu minuhan online bakal jalma tulus saukur jiga anjeun, anu ngan saukur néangan hiji kaping atawa sababaraha silaturahim. Salami nuturkeun aturan emas jeung ngurus – urang keur yakin Anjeun bakal seneng-seneng!

Ngelingan, Date My Pet will never send you any e-mails asking for any personal details.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Kuring Tempo Aya mah kawas – Ayeuna Naon?

Janten, Anjeun geus ditandatanganan nepi ka sababaraha tempat dating jeung geus sabenerna kapanggih sababaraha urang nu remen ...

Deukeut