5 Cara kreatif Ucapkeun I Love Anjeun

“Abdi bogoh ka anjeun”, aya nu saeutik kalimat sejen nu jadi murni jeung salaku bermakna minangka salah ieu. Ieu tilu kalimah mindeng cukup lighten nepi wanda tercinta Anjeun; kumaha oge, lamun nyokot sababaraha cara kreatif nyebutkeun “Abdi bogoh ka anjeun”, nu nyengir dina beungeut nya pasti bakal leuwih lega.

Boga katingal di lima cara ieu kreatif tina uttering tilu kecap ketuhanan; Anjeun pasti bakal cinta nyoba kaluar sababaraha, lamun teu sakabeh.

1. Ngomong jeung hadiah: Anjeun kudu wondering anu kumaha cara ieu kreatif nu aya meureun pangkolotna jeung cara paling loba dipaké pikeun nyebutkeun I love you. Pamanggih Ieu beda sabab teu disarankan pikeun nyokot saukur nu mana wae nu kasinugrahan, kasinugrahan Anjeun hal tercinta nu boga kenangan napel eta.

Bisa jadi collage poto showcasing moments gede dua anjeun spent babarengan, atawa bisa jadi pasangan munggaran kopi bodo Anjeun meuli lamun dimimitian hirup babarengan (nyieun Keun pribados eta bit ku nulis sababaraha hal denok dina eta; Mun teu teuing alus di nulis hiji mere “Abdi bogoh ka anjeun” bakal dilaksanakan.

Kado pasti baris nyieun pasangan Anjeun emosi jeung éta momen ka katuhu pikeun nyebutkeun I love you.

2. Anjeun tiasa masak pikeun nya: Kombinasi tina cookies ngawangun-jantung jeung cangkir caffè moka jeung kecap “Abdi bogoh ka anjeun” ditulis dina eta make coklat bakal digawe gede.

Tahan leungeun nya, nyebutkeun I love you, jeung nawarkeun nya hiji sip tina moka caffè. Manéhna pasti bakal inget momen pikeun taun datang.

3. Paké catetan caket: Naha rek isuk Anjeun tercinta pikeun ngamimitian dédéngéan tilu kecap heartwarming? Ngan nyieun collage ngawangun-jantung dina eunteung mandi ngagunakeun catetan caket beureum atawa pink jeung nulis I love you dina eta.

Ku cara eta Anjeun bakal bisa ngayakinkeun saméméh manéh beungeut nya sorangan, pamajikan anjeun atawa pasangan nilik kecap denok; teras turutan eta ku rangkulan haneut ti tukangeun jeung murmur kecap “Abdi bogoh ka anjeun” dina ceuli nya.

4. Pitulung nya meunangkeun siap karya: Ieu bakal cara nu agung nyebutkeun I love you utamana lamun pamajikan anjeun atawa pasangan ngabogaan dihareupeun hectic poé.

Beusi baju nya, nyiapkeun sarapan Conto pikeun nya, mantuan nya pikeun meunangkeun bag kantor nya siap jeung nyebutkeun I love you saukur saméméh manéhna daun pikeun karya.

Upami Anjeun gaduh waktu, Anjeun oge bisa neundeun nya di kantor samemeh pos ka arah gaw Anjeun.

5. Catetan: Ieu cara nu agung conveying talatah sunda henteu paduli naha anjeun nyebutkeun eta nu mimiti atawa keur waktu nth. Bisa jadi rekaman video atawa audio ngarékam tercinta anjeun bakal dipikanyaah eta.

Panon anjeun kudu sok jadi nyebutkeun “Abdi bogoh ka anjeun” ka jelema nu asih, tapi uttering ti jaman ka jaman ogé penting pisan; ku nyoba kaluar cara di luhur tina nyebutkeun tilu kecap sawarga, Anjeun ngan baris nyieun beungkeut antara anjeun dua komo kuat.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Dating and Relationships
Nyieun Rasa tina Bobogohan jeung hubungan

Dating is one of those things that almost every person approaches with at least some sense of dread at one...

Deukeut