5 Keur bobogohan Taboos Anjeun kudu Tatakrama jeung Jalankeun Away Ti

Naha kudu hiji jadi bogged turun ku taboos dating? Mindeng taboos ieu ngeureunkeun jelema ti datang ka sakuliah jalma katuhu dina waktu katuhu; jeung ngaronjat laju saperti tina pamisah up jeung megat, ieu téh ngan unpardonable. Janten, hal kahiji anjeun kudu ngalakonan saméméh bade leutik dina tanggal hiji megatkeun taboos ieu. Di dieu aya sababaraha taboos dating anjeun kudu neangan leupas tina.

1 Oh! Manusa nu kasampak alus, tapi loba pondok ti kuring.

Aya naon di jangkungna? Kumaha bisa hubungan hiji balik salah saukur sabab manusa nu pondok ti Wanoja milik? Gantina mariksa dina jangkungna hiji manusa, Anjeun kudu mayar leuwih perhatian pikeun kaséhatan-Na, jelema, atikan jeung wit. Tangtu Anjeun bisa pikeun qualities leuwih deet kawas nuhun alus sarta vitalitas (enya for jelema jaman bangor), tapi nyieun kaputusan dumasar kana jangkungna hiji manusa mah sakadar patut eta.

2 Mah kudu kungsi jadi hiji nyokot alpukah nu.

Ieu hiji dating ngaréndéng nu hinders komo sababaraha smartest jeung awewe coolest. Ngaréndéng Ieu sabenerna batang ti hiji mitos nu nunjukkeun awewe leuwih milih keur bobogohan percaya diri, lalaki kuat anu lebet-getters jeung lalaki nu enticed leuwih gampang ku awewe nu make eta ngarasa kuat, percaya diri jeung sia-sia. Ieu mah sakadar sarap.

Ieu leres pisan salah nganggap yén sadaya lalaki nu sarua. Aya seueur, jeung enya loba nu alatan sieun parna tina penolakan kungsi ménta awewe kaluar; awewe sok perlu nyokot prakarsa kahiji Let It jadi nanyakeun eta kaluar atawa sex. Ieu, kumaha oge, ku no cara establishes kanyataan nu lalaki saperti teu bisa mitra hirup gede atawa (upami Anjeun teu nempo nu jauh) mates dating.

3 Manéhna nanyakeun kuring ka beulah bil; manéhna kudu kaitannana nyata pikeun awewe.

Teu merta; lian ti leungit kasempetan ka showcase sorangan miara-Na, ku wanting ka beulah lalaki bil ends nepi demonstrating hiji stinginess intrinsik. Cicing jauh ti lalaki saperti.

4 Ieu ngan tanggal mimiti urang; kumaha kuring mah can boga kelamin?

Awewe diganggu ku ieu dating ngaréndéng uih nganggap yén lalaki kungsi bisa diaji awewe nu meunang intim dina peuting pisan kahiji sahingga kungsi turun asih eta.

Maranéhanana awewe kudu inget yen hubungan gede mindeng ngeunaan hiji narik instan atawa kimia. Ngan sabab geus kelamin dina tanggal munggaran, teu jadi gampang. Sex dina mimiti-date oge bisa jadi hiji indikator tina kanyataan nu jeung bobogohan mate anyar Anjeun gelling bener oge babarengan.

5 Bodo cukup enticing, tapi manéhna batur sapagawean mah.

Ngaréndéng Nu nyebutkeun yen hubungan layeut antara kolega mindeng anu pendék-cicing alatan faktor kawas jealousy, distraction, pilih kasih jeung ngagosip. Loba ogé malu jauh ti hubungan saperti sieun nu direcahna hiji bisa nyieun hirup di gaw leres pisan henteu resep maranehna.

Meunang leupas tina ngaréndéng ieu pas mungkin jadi Anjeun bisa manggihan pasangan hirup sampurna dina workmate Anjeun. Hal pangalusna ngeunaan hubungan saperti nyaeta yen dua Anjeun bakal nampi méakkeun loba wayah saling; Anjeun bisa ngarambat babarengan jeung ti karya, anjeun tiasa gaduh dahar beurang Anjeun babarengan, nyokot bagian di kantor meunang-kumpul jeung saterusna. Ngan pastikeun béda pribadi Anjeun (lamun aya nu mana wae) teu mangaruhan karya.

Kungsi ngidinan taboos ieu pikeun muter kalungguhan anu gedé lamun nyieun kaputusan ka batur. Cara eta ngan bakal ngajadikeun anjeun ngadagoan leuwih for jodoh jiwa Anjeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
12 Smart Moves
5 Tips Pikeun Jieun A Bobogohan gambaran Great Kahiji Online

Lamun omongan batur ngeunaan tayangan kahiji, maranéhanana langsung mikir beungeut-ka-beungeut kontak. Tapi, kali geus robah, and first impressions also matter...

Deukeut