5 Dog guyub Pamendak Pikeun A Kahiji Tanggal

Lamun pamanggih tanggal munggaran ngeusi lila, pauses kikuk jeung paguneman nu ngeureunkeun saméméh maranéhanana mimitian teu daya tarik ka anjeun, mangka mertimbangkeun perencanaan tanggal munggaran anu ngawengku anjing sareng kaping Anjeun Anjeun. Bringing anjing Anjeun bisa ngajaga silences kikuk di teluk jeung méré Anjeun boh hiji tampilan jero di personalities Anjeun. Tapi di mana Anjeun kudu indit? Pertimbangkeun lima gagasan tanggal friendly-anjing ieu.

Dine di réstoran friendly-dog: Grabbing dinner di restoran nyaeta pamanggih well-dipaké keur tanggal kahiji. Naha teu jadi nambahan pulas ka eta ku dining di réstoran friendly-dog? Pikeun manggihan restoran friendly-anjing di wewengkon Anjeun, make search engine paporit Anjeun atawa ménta nyimpen butik anjing paporit Anjeun pikeun tips.

Ngadatangan hiji konser outdoor: Naha nya nu nari ka pita panutup muter hits tina pita populér atawa ngadengekeun hiji orchestra chamber muter musik klasik, attending hiji konser outdoor dina tanggal kahiji cara gede ngawengku anjing Anjeun. Upami mungkin, nyangking karinjang piknik, di antarana sababaraha Ngaruwat friendly-dog, oge. Ngan mastikeun tempat konsér ngamungkinkeun anjing; Anjeun teu daék anjog jeung pooches Anjeun ngan pikeun manggihan teu bisa hadir.

Mumuka dayeuh Anjeun dina suku: Lamun cuaca anu agreeable, mangka mertimbangkeun pasamoan nepi ka anjing Anjeun di hiji Landmark nonjol jeung Ngalanglang wewengkon. Leumpang ieu cara rileks ka dibere nyaho unggal bari séjén ogé méré anjing Anjeun latihan maranéhanana. Ulah hilap nu tas poop!

Minuhan di hiji taman anu anjing: Keur sederhana jeung gancang kahiji tanggal, nyarankeun pasamoan jeung anjing Anjeun di taman anjing lokal. Anjeun jeung anjing bisa dibere latihan bari muter kaulinan nyekel. Rapat di taman anjing ngajaga tanggal santai, oge; lamun pencét dipareuman, Anjeun bisa nyarankeun pos kaluar for malam, tapi lamun Sparks teu persis terbang, Anjeun ngan bisa kantor imah. Jieun AMDK dina leungeun for jeung urang jeung anjing Anjeun, jeung sugan sababaraha Ngaruwat pikeun anjing Anjeun. Saméméh grab leash nu, sanajan, mariksa kahiji nempo lamun taman anjing merlukeun lisénsi husus atawa tag, atawa lamun Anjeun kudu mayar biaya nu sateuacanna.

Ngadatangan hiji klinik anjing: Naha éta téh mangrupa kelas jeung tips ngeunaan dandan atawa kelas jasmani jeung anjing Anjeun, attending hiji klinik anjing-museur jeung tanggal Anjeun cara gede ka dibere nyaho silih dina setting rileks sareng nyaman. Pikeun manggihan di klinik anjing di wewengkon Anjeun, Anjeun bisa ngamimitian ku mariksa panyumputan sato atawa anjing istimewa nyimpen lokal Anjeun.

Lamun perencanaan tanggal munggaran jeung nu batur husus jeung anjing maranéhanana, pastikeun maranéhanana ngarasa nyaman bringing canine maranéhanana sapanjang. Sababaraha anjing bisa jadi teu agreeable di panongton atawa jeung anjing séjén.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Geus naksir hiji? Di dieu Kang Kumaha Anggap eta Apal

Urang geus sagala ngalaman eta, nu kukupu burih Anjeun sawaktos Anjeun nempo manéhna atawa nya ti di sakuliah ruangan

Deukeut