5 Sugan 's and don'ts tina suksés Bobogohan Online

Online dating geus jadi salah sahiji cara nu paling populér pikeun nepungan batur anyar. Online dating, kawas lain nanaon, ngabogaan titik positip jeung négatip anak. Jadi kumaha tos teu make hiji kasuksésan pikeun diri? Artikel ieu outlines 5 teu 's and don'ts anu bakal nulungan urang napigasi online bobogohan nu saeutik leuwih lancar.

Ti: Eusian propil dating

Ieu penting pikeun ngajawab patarosan di propil dating. Ieu jelema kasempetan kahiji meunangkeun diajar saeutik upami anjeun. Anjeun teu kudu ngabejaan ka carita sakabeh kahirupan Anjeun, tapi anjeun teu daék méré sahenteuna pasangan hiji fakta penting. Dina ngeunaan kuring bagian nyebut Anjeun hoyong nyebut yen Anjeun digawé atawa pindah ka sakola, naon anjeun mikaresep ngalakonan dina jangka waktu nu bébas Anjeun, jeung nyebut hiji hal bit nu unik nu susunan Anjeun sajaba ti jalma lian. Ulah Anjeun Relawan di dapur sup ka dua kali sabulan? Ulah nilik kana hiji klub buku nu ngan maos klasik? Nyebut eta! Eta bisa jadi sigana kawas hal saeutik ka anjeun, tapi pikeun batur maca profil anjeun bakal mantuan Anjeun nangtung kaluar ti batur.

Entong: Omongan ngeunaan amoy Anjeun jeung impian for hubungan hiji

Ieu sampurna rupa nyebut naha nu ditéang hubungan sederhana atawa hiji hal istilah lila-leuwih. Anjeun rék nepungan batur who wants hal anu sarua. Lamun anjeun ngamimitian ngawangkong ngeunaan kumaha Anjeun keur bade méakkeun Christmas kahiji Anjeun babarengan, jenis kawinan Anjeun geus ngalamun tina, atawa sabaraha kids hayang boga, Anjeun geus bade nyingsieunan kaping poténsial off. Ninggalkeun maranéhanana paguneman pikeun saterusna sawaktos Anjeun tos jadi leuwih serius.

Ti: Tambah poto anyar

Anjeun bisa jadi leuwih milih poto nu anjeun dicokot tilu taun ka tukang di taman nu dijieun Anjeun ngarasa kawas bombshell hiji, tapi nu penting pikeun make poto nu leuwih anyar. Jalma ngarobah kana waktu sanajan Anjeun bisa ngabantah Anjeun masih katembong loba jiga nu poto heubeul. Warna bulu anjeun, panjang, jeung gaya geus meureun robah. Anjeun bisa jadi geus putus atawa ditunda sababaraha ratus dinar. Komo gaya pribadi anjeun bisa geus robah. Lamun ngirim tulisan poto jeung minuhan batur di jalma, nyaho aranjeunna bade expecting jalma nu aya dina poto. Pikirkeun kumaha bakal ngarasa upami jalmi nu minuhan geus nepi dua taun heubeul poto mana manéhna buuk saeutik leuwih jeung beuteung kurang saeutik. Teu make jalma ampir mun hayang nyaho nu aranjeunna keur silaturahmi.

Entong: Tungguan lila teuing papanggih

Loka dating Online bisa jadi tempat gede papanggih jalma anyar, tapi anjeun meureun teu hoyong hubungan nu cicing online pikeun bulan dina ahir. Ieu penting pikeun nyokot hubungan anyar Anjeun tina online dina jalma. Sanggeus anjeun disilihtukeurkeun surelek jeung teks Anjeun bisa pindah ka lengkah saterusna, nu ngawangkong dina telepon. Lamun masih keneh ngarasa sambungan jeung hayang papanggih, nyieun titimangsa! Lamun Anjeun cicing jauh jeung teu bisa ngan ngajalankeun papanggih silih, sahenteuna Skype nepi ka Anjeun bisa.

Ti: Dipercanten Gut Anjeun

Lamun meunang rarasaan lucu ngeunaan batur alatan hiji hal nu ceuk urang ceuk atawa ngaliwatan ngalakonan tukang hiji cek anjeun geus kapanggih hiji hal anu teu nambahan nepi, dipercanten rarasaan nu. Anjeun pasti bisa nanyakeun ngeunaan eta, tapi lamun masih keneh ngarasa kawas hal pareum, éta waktu pikeun nyieun jauh jeung nepungan batur anyar. Anjeun teu hayang méakkeun awal hubungan anyar asihan kaluar ngampar jeung fakta jeung terus wondering lamun hal saterusna kaluar ti sungut nya éta hiji untruth. Sok dipercanten rarasaan Gut Anjeun.

Online dating moal sok jadi lancar numpak. Anjeun bakal nyieun kasalahan jeung nyaho leuwih hade keur waktu nu sanes.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Kumaha tanggal Aya Tina Taman Dog

Bayangkeun ieu, Anjeun ngalungkeun frisbee jeung babaturan furry Anjeun di taman anjing lokal jeung bewara Anjeun ...

Deukeut