5 Murah usum Tanggal Pamendak

Tis usum for geus lebaran surak, fun usum tiris jeung belanja waktu jeung leuwih dipikacinta. Mun anjeun geus mahasiswa kawas kuring, anu berjuang pikeun komo nanggung meuli kertas toilet, mangka Anjeun keur neangan kaping usum tiris nu duanana nikmat jeung moal megatkeun dompét Anjeun. Anjeun keur dina tuah. Ieu lima gagasan tanggal anu murah jeung bakal haneut hubungan Anjeun libur ieu.

1. Nyieun imah gingerbread babarengan

Indulge di huntu amis Anjeun, sarta anggap Sparks terbang jeung pangwangunan hiji imah gingerbread. Hariwang ngeunaan kurangna anjeun bakat rékayasa? Fret teu leuwih, aya ieu gingerbread pakakas gede anu di antarana kabéh bahan Anjeun kudu, jeung lambaran instruksi gampang-ka-maca (kalobaannana komo di antarana gambar). Costing kurang ti $20, nu pakakas disadiakeun di paling supermarket, toko karajinan, komo online. Pasang dina sababaraha tunes libur tur meunangkeun ngawangun! Bagian fabulous kadua assembling nyiptakeun plant ieu smashing eta jeung devouring eta babarengan. Pasti aya jangji dahareun gede jeung waktu gede.

2. Coklat panas, cuddles jeung film libur

Euweuh ketukan nu tiis kawas inuman panas sarta gairah fiery sunda. Alright sugan teuing sengit. Naon atuh hartina nyaeta cuddling jeung batur husus Anjeun tur ngarasakeun hiji cup coklat panas bisa haneut lebet Anjeun tina cuaca usum tiris chilly. Tambah dina film libur Palasik saperti Sawelas, Ieu hiji Kahirupan Cikal, Home Nyorangan, Kumaha nu Grinch salempang Christmas atawa A Story Christmas jeung ayeuna teh tanggal pamungkas peuting. Costing saeutik pisan, Anjeun bisa nyimpen duit bari jadi richer dina jangka waktu nu kualitas jeung closeness sareng salah sahiji Anjeun dicinta.

3. Go for a nighttime walk to see all the pretty lights

Hiasan Festive nu hiji bagian naon ngajadikeun usum tiris jadi éndah. Perkara teu di mana Anjeun hirup, aya kamungkinan jadi imah sanggeus imah, jalan sanggeus jalan dijejeran ku lampu, ornamén, garlands jeung sagala hal galumbira. Wait until the evening and then go for a walk downtown or in your neighborhood and enjoy looking at the lovely holiday lights and decorations (tingal kumaha loba jalma arrangements inflatable badag Anjeun bisa manggihan). Anjeun komo bisa nyieun kana kaulinan ku voting dina nu imah boga setelan libur pangalusna. Costing euweuh, tanggal basajan ieu bisa gampang caang nepi hubungan Anjeun.

4. Adventures Salju

Mangpaatkeun tina simbut salju jeung kebat nepi sareng dipikacinta hiji keur sababaraha adventures kaluar dina gede ker. Pindah cross ski nagara, hiking atawa salju shoeing di taman lokal Anjeun atawa trails. Rasakeun kanikmatan ngalayang ka handap nu pasir jeung reliving budak leutik Anjeun sareng hiji poe tobogganing. Ngawangun snowman babarengan atawa benteng atawa buka skating di hiji rink és outdoor. Costing saeutik pisan, alam bisa ngabuktikeun jadi salah sahiji playgrounds pangalusna for hubungan ka makmur.

5. Karajinan DIY

Internet nahan gagasan bébas countless DIY karajinan libur jeung parentah. Pilih hiji pasangan leuwih metot jeung kantor leuwih ka toko karajinan atawa pake bahan nu geus jeung bohong di imah tur meunangkeun parigel! Lamun anjeun kungsi hiji fan seni jeung karajinan deui di sakola umum, ngan inget yen eta sok alus pikeun nyoba hal anu anyar, jeung lengkah kaluar zona kanyamanan Anjeun. Di sagigireun Anjeun bakal boga pasangan anjeun dina kajahatan pikeun mantuan Anjeun kaluar.

Ieu lima gagasan tanggal nu murah, akalna jeung bakal ngajamin waktu nu sae pikeun anjeun jeung salah Anjeun dicinta salila usum tiis ieu. Rasakeun kanikmatan libur jeung ngarasakeun hubungan Anjeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
3 Tips Nyieun Anjeun teh sampurna Chick Magnet!

Aya lalaki anu teu leres pisan euweuh, tapi tetep mungkas nepi meunang perhatian leuwih bikang ti maranéhanana sabenerna tiasa ngadamel ....

Deukeut