5 Gelo (Tapi Sajati) Hal Ngeunaan Bobogohan Anjeun ngabutuhkeun ka Apal!

Geus bisa bener metot lamun ngalakukeun sababaraha panalungtikan sarta manggihan hal nu kungsi terang ngeunaan dunya ieu dating. Sababaraha fakta Anjeun maca bisa mantuan sabab Anjeun pikeun meunangkeun kenop imah atawa invitations kawinan sedengkeun nu sejenna bisa battling atawa komo ngan metot. Diuk deui, ngarasakeun jeung jadi amazed ku ieu lima fakta dating!

Romances gaw Ieu aya teu Ngan A Way Pikeun Pas Poé Nu!

Patalina sareng usul di tempat hubungan gaw heran boga laju kasuksésan pohara luhur jeung ngeunaan 40% tina romances karya tungtung di nikah nu héran dina kayaan of aya geus loba jalma nu rada teu bakal hirup di unggal batur’ pesak cara nu tapi di waktu nu sami teu lengkep héran. Anjeun meureun asih naon eusina. Maranéhanana meureun teuing jadi anjeun geus boga hiji hal dina ilahar pikeun unggal lain anjeun jeung anjeun méakkeun loba wayah babarengan lamun aya hiji atraksi dina dua sisi aya kasempetan alus sigana bakal tumuwuh jadi asih.

Jieun-Nepi Ngabantu!

TLC jeung Chemistry.com stats dina jaman baheula geus dipintonkeun nu hiji Wanoja di bar bakal chatted nepi hiji rata genep menit leuwih gancang lamun manéhna nu keur maké nyieun-up. Jigana pikeun bagian paling lamun batur fancies batur jeung maranehna bit hiji gancang atawa chatty maranéhanana baris ngobrol Anjeun nepi atoh tapi dina nyebutkeun yén aya kira bisa mantuan. Anjeun tiasa nutupan nepi blemishes jeung ngarasa Anjeun siap pikeun nyokot dina dunya. Naha éta téh kayakinan yén atawa kanyataan spot Anjeun teu némbongkeun bakal jadi Anjeun jelema nu hayang kabuka debat!

Fantasies seksual!

ABC ngalaporkeun yén lamunan seksual nu paling umum nyaéta ngabogaan kelamin luar di 57% waktu 14% geus miboga threesome hiji jeung 21% di antarana geus dipikir eta. Kurang ti kalima hiji ngomong, maranéhanana geus ditipu dina pasangan maranéhanana, tapi kira sapertilu di antarana geus fantasized ngeunaan selingkuh. Ngan leuwih satengah rakyat Amerika nyebutkeun yen maranehna kabuka sarta bahas fantasies ieu jeung mitra maranéhanana. Jigana éta gede nu jadi loba nu geus dibuka jeung mitra maranéhanana ngeunaan naon excites eta sacara séksual tapi kuring mikir mah maranéhanana meureun kudu nyimpen deui nu “Kuring fantasized ngeunaan curang dina Anjeun Darling.” garis!

Tilu Is Teu A riungan!

Aya manggih eta hésé jurus nepi paguneman di acara sosial lamun aya dua babaturan nangtung babarengan jeung nu katarik salah sahijina. Maranéhanana teu hayang babaturan nu sejen ka ngarasa ditinggalkeun ku babaturan maranéhanana. Jadi lamun nu Anjeun keur pilari pikeun manggihan nu batur husus mawa dua babaturan sapanjang!

Nikah Stats!

New York jeung Washington miboga mangpaat warga nagara anu unmarried. Urut nyaéta 50% jeung saterusna nyaeta 70% jadi meunangkeun leuwih ka New York jeung Washington ngingetkeun! Dina watesan nagara jeung percentages nikah luhur aya Kabupatén Purbalingga sarta Utah di 60% jeung 59%.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Cats Better Then Boyfriends
10 Alesanna Naha Cats nu unggul ka Boyfriends

Nu anjeun lalaki jeung nu tahap dina kahirupan lamun Anjeun keur tempo furry hiji, purring pendamping pikeun tetep Anjeun pausahaan? Don’t...

Deukeut