5 Kasalahan Lalaki Jieun Nu bisa uing a Hubungan

Mayoritas lalaki di dunya ieu jenis, jelema éndah jeung hate badag jadi artikel ieu aya dina no way dissing eta. Ieu téh ngeunaan 5% anu teu digolongkeun kana kategori nu. Sanajan di nu 5% aya meureun loba jalma alus, ngan teu alus material kabogoh atawa kamungkinan maranéhanana geus teu kapanggih hiji acan anu bakal tumiba leuwih ka tukang ngalakukeun sagalana pikeun. Dina artikel ieu Kaula bade nulis ngeunaan lima cara nu ieu 5% bisa uing hubungan hiji.

curang

Hal ngeunaan iraha hiji jalma cheats nyaeta aranjeunna leuwih ti dipikaresep nu teu asih jalmi maranehna jeung. Lamun bodo téh asih batur manéhna ngan saukur moal curang dina eta sabab dulur pales di ngabandingkeun. Nu teu ngomong manéhna teu kasampak jeung teu bisa nempo yén batur anu alus-néangan. Jigana urang bakal sadaya bisa bohong lamun urang ngomong lamun urang éta dina hubungan urang teu tapi beda nyaeta lamun keur di bandung teu meta dina eta. Jadi lamun guy hiji cheats nembongkeun yén manéhna téh teu asih pasangan-Na jeung nyieun kurangna kapercayaan nu loba pasangan teu bisa datang balik ti.

Tindakan Kawas A Jerk

Geus kurang ajar teu katingal tiis. Tapi aya guys anu sedih mikir eta. Sababaraha komo mikir éta tiis jeung “kumaha manusa kudu meta” jeung sagala runtah nu. Manéhna teu kudu ngajalankeun jeung kembang unggal lima menit tapi teu nyokot loba ngan jadi nice. Dina rupa Kuring teu ngarti naha loba guys sakapeung kalakuan jiga ieu lamun maranehna teu jerk jero turun. A loba jelema mah kawas sakabeh budak bad persona tapi kuring mikir mana komunikasi bakal kabur aya nu hayang budak bad jeung jantung alus anu baris ngubaran eta oge jeung aya béda masif antara budak bad jeung jantung alus sarta batur anu kurang ajar ka anjeun jeung nyimpen anjeun turun sadaya waktu. Jigana kahadean bisa sakapeung ditempo salaku kalemahan lamun dina kanyataan éta kakuatan sarta lolobana hubungan pangalusna nu mana boh urang ngubaran silih well.

Hits Rakan maranéhanana

Salaku artikel ieu ngeunaan guys Kaula nulis bagian ieu ngeunaan guy hiji nganiaya pasangan maranéhanana tapi bagian ieu, kawas unggal bagian di jerona, bisa dilarapkeun ka hal awewe teu ka uing hubungan teuing jadi Aku di no way nyebutkeun yen ngan guys pencét mitra maranéhanana. Kaula kaasup ieu sabab ayeuna teh ugliest hal batur bisa ngalakukeun jeung pasti bakal eureun hubungan ti progressing jeung pasti kudu eureun eta. Ulah ngidinan saha euweuh urusan sabaraha anjeun bogoh ka ngobrol anjeun kira-kira lamun maranehna fisik menyakiti anjeun.

Pasang Sarerea Nabi Dina Front of Anjeun

Lamun anjeun aya dina hubungan jangka panjang, anjeun tim. Maranéhanana teu sakuduna jadi putting kulawarga maranéhanana, babaturan, dulur di hareup anjeun jeung nyokot nasihat maranéhanana sadaya waktu leuwih Hormat. Di sisi Anjeun Anjeun meureun teu kudu nunda eta dina kaayaan mana maranéhanana kudu milih tapi lamun teu datang ka hiji hal kawas ibu anu bisa teu kawas anjeun jeung hayang manéhna megatkeun nepi ka anjeun, lamun maranehna love you maranéhanana kudu nempatkeun anjeun jeung hubungan Anjeun mimiti.

Settling Pikeun Kadua Best

Jigana urang sadaya nyaho lamun urang hadiah consolation. Maranéhanana bisa geus asih batur nu sejenna jeung murag ngaliwatan atawa maranehna teu ngarasa cara nu sarua ngeunaan eta ngarah netep pikeun anjeun jeung nu kungsi dasar alus pikeun hubungan hiji. Jigana urang sadaya milarian fairytale nu, naon bae nu fairytale hartina urang, jeung loba jalma mungkas nepi settling keur ka batur ku kituna teu jadi sorangan nu di sorangan jenis kaharti tapi teu alus lamun dina hiji sisi hiji jalma karasaeun kawas kahirupan maranéhanana jeung batur téh fairytale maranéhanana bari di sisi sejen batur nilik jadi anu pangalusna maranéhanana bisa geus dipigawé sanggeus jalmi maranehna dipikacinta walked jauh jeung kaayaan kawas éta dina ngajalankeun lila sok ends di unhappiness.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Kumaha Pikeun Boga Hiji endah pisan Kahiji Tanggal

A tanggal munggaran bisa jadi waktu tense boh pihak. Sanes kang weruh naon nyangka, komo lamun geus ...

Deukeut