5 Alesanna Naha kaping Sarapan Kahiji Ieu aya Sarwa

Maranéhanana geus tekenan low:

Rapat isuk-isuk hartina ekspektasi pikeun "seriousness" mutahir bisa jadi salaku minimal salaku mungkin dina dua sisi. Ieu téh saperti teu mirip nu boh anjeun bakal ngarasa overly kikuk atawa sorangan sadar dina bubbling hiji, restoran sasarap-museur, salaku pisan kasempetan nu sasarap hiji nu geus tradisional geus selingkuhan konci low. Tapi, kawas saukur nohonan up for kopi, sasarap kaping sacara standar méré leuwih diwangun-di kasempetan for geus meunang nya apal kana quirks tina jalmi séjén. Ti belajar naha maranéhanana kawas ketchup dina endog maranéhna pikeun kumaha ngarasa maranéhanana ngeunaan pancakes vs waffles, kaping sasarap nyadiakeun gampang "indit-ka" jejer paguneman lamun ayakeun anjeun bisa mikir naon nyebutkeun.

Aya teu ekspektasi nanaon lumangsung sanggeus

Naha nya Kang wondering lamun aya bakal jadi uleman ka apartemen tanggal Anjeun atawa kaluar peuting Ngalanglang kota bareng, kaping dinner mindeng dibarengan kalawan kateupastian ngeunaan kumaha / lamun persis peuting bakal mungkas. Jeung kaping sasarap, di sisi anu sanésna, waktu ahir bisa adil gampang tos rencanana. Kanyataanna, eta komo bisa jadi bagian ti nyetel mimiti waktu tanggal. Contona, suggesting tanggal sasarap di 9am ogé bisa dipirig ku kasual hiji, "Kuring geus meunang kaulinan golf rencanana pikeun 11;"Jalan dieu, boh anjeun tanggal Anjeun aya di-nu-apal ngeunaan sabaraha lila tanggal bakal panungtungan. Sajaba ti, nyawalakeun unggal rencana Anjeun pikeun sesa poé bisa sejen gampang "indit-ka" topik paguneman bari Anjeun chomp ka handap dina biskuit jeung kuah.

Maranéhanana boga kode pakéan gampang-ka-inohong-kaluar

Milih hiji outfit keur tanggal munggaran bisa jadi nyata leuwih saraf-wracking ti milih item ti papakéan Anjeun keur wawancara pakasaban. Tayangan Kahiji nu undoubtedly penting, tapi figuring kaluar kumaha dressy atawa sederhana Anjeun kudu keur gambaran kahiji keur bobogohan mindeng anu ngabalukarkeun strés nu teu dihoyongkeun keur sakabeh pihak aub. Jeung sasarap, kumaha oge, ganti nepi sacara éksténsif ampir pasti kaluar nu nanya. Bari némbongkeun nepi di sweats jeung t-shirt, biasana teu pasti alus boh, kaping sasarap masih sacara standar ngarahkeunnana hiji rileks, sederhana (tapi presentable) kode pakéan.

Maranéhanana bisa rélatif murah

Teu kawas tanggal dinner mana RUU APP bisa manteng ti appetizers ka inuman ka entrees ka Manisan, kaping sasarap ampir dijamin jadi geulis rélatif affordable di paling tempat. Yakin, nambahkeun-ons ka tagihan hiji bisa jadi di antarana susunan kopi atawa oranyeu jus atawa opting keur sisi salad buah gaganti browns hash, tapi sakabéh, kaping sasarap nu geulis gampang keur prediksi harga. Ieu mangrupa bonus ganda boh Anjeun sareng kaping Anjeun: Anjeun moal indit peupeus dina berpotensi bad kahiji tanggal, sarta manéhna / manéhna moal ngarasa bad upami anjeun belanja jumlah hefty papanggih manéhna / nya.

Maranéhanana geus juara naon maneh ...

Oké, jadi hiji ieu bisa jadi bit tina regang hiji, tapi panalungtikan nembongkeun yen dahar hiji sasarap cageur dina kasempetan teratur ieu pakait jeung kaséhatan sakabéh leuwih alus jeung kasempetan ngaronjat tina keur sanggup ngahontal tujuan leungitna beurat. Kanyataanna, salah sahiji "tips pangalusna" pikeun ngamimitian dina lalampahan leungitna beurat suksés nyaéta dahar sasarap unggal dintenna. Hal ieu sabab dahar sasarap teu ngan cara nikmat ka poe mimiti Anjeun, tapi oge cara stellar ka kick-ngamimitian métabolisme Anjeun kaluar ti modeu puasa nighttime anak. Kantun nunda, inviting tanggal Anjeun ka sasarap téh rupa gede ka nyebutkeun, "Hey, Aku jalma anu paduli ngeunaan kasehatan mah, jeung mah euy bisa jadi ngeunaan miara Hormat teuing!"


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Tayangan Kahiji – Usernames

On JDate, Mah ieu nyfunnyguy32 nepi switched ka mysterE32 for lantaran teu katingali. Ucapkeun naon bakal ngeunaan mah ...

Deukeut