5 Aturan keur Wingman hiji

Gaduhan wingman dipercaya jeung ahli ku sisi Anjeun bisa nangtukeun naha anjeun bakal ninggalkeun jeung wanoja geulis atawa solo. Di handap, urang geus disusun aturan pangalusna pikeun keur wingman pamungkas.

aturan #1: Manéhna anu ngadeukeutan kahiji, pilih
jujur, waktu nu diperlukeun kawani ka kaanggo grup awewe jeung nyerang nepi paguneman alatan résiko keur ditémbak turun atawa teu nganiaya eta off. Ogé nyokot skill ka kaanggo awewe satengahing jalan. Ku kituna aturan kahiji urang: sakur anu junun ngadeukeutan kahiji, meunang pilihan kahiji dina wanoja.

aturan #2: Ngubaran babaturan katuhu
Awewe diajar pisan ti observasi utamana ngeunaan lalaki sipatna kabetot dina. Act kawas babaturan nu urang coolest nyaho. Teu ngan bakal kapercayaan ieu radiate off tapi awewe bakal instan jadi leuwih katarik ka anjeun. Ditching babaturan Anjeun pikeun wanoja nu geus dipikawanoh pikeun sapuluh menit ngan nunjukeun yen anjeun nekat.

aturan #3: Hormat rasio
Lamun babaturan Anjeun ngawangkong ka hiji angka ganjil awéwé, nyokot anu salaku cue ka kaanggo grup pikeun mantuan nyaimbangkeun rasio. Ngelingan, lamun Anjeun ngeureunkeun nepi nganiaya eta off sareng salah sahiji mojang hususna, Anjeun masih kudu cicing jeung grup. Ninggalkeun jeung awewe nu bakal ninggalkeun wingman guy Anjeun kurang nu hartina anjeun geus gagal. Ngan waktu eta oke ninggalkeun nyaéta lamun ratio nyaeta komo. jalan nu duanana meunangkeun waktu sorangan jeung awewe geulis.

aturan #4: Sugan jeung ngomong naon babaturan Anjeun bisa
aturan Ieu krusial keur wingmen. Tungguan nepi babaturan Anjeun mana anu ka kamar mandi atawa nyengkram inuman jeung obrolan ngeunaan qualities-Na pangalusna dina cara non-langsung. Pikeun titik bonus, teu ngobrol langsung ka gadis manéhna museurkeun. Ngobrol ka babaturan nya jeung ngadagoan nepi ka maranehna malikan eta.
Pikeun mantuan nyegah babaturan Anjeun keur teuing langsung, lamun eta jigana nu peuting ieu pungkal turun nyarankeun hiji inuman pamungkas atawa walk nepi ka rooftop ka ngarasakeun pintonan endah pisan.

aturan #5: Act kawas kaulinan leuwih
Sakali ningali narik nu antara babaturan jeung awewe nu manéhna museurkeun, ngamimitian akting jeung ngawangkong kawas maranehna geus pasangan. Ieu téhnik “framing”, bakal boga pangaruh endah pisan salaku awewe nu kapangaruhan ku sub-komunikasi leuwih ti ku naon sabenerna keur ceuk.

Jeung pituduh widang ieu dina leungeun, anjeun ayeuna tos siap boga peuting suksés leutik dina kota.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
3 Tips for Hiji endah pisan Hubunganna

Hubungan nu hal paling luar biasa urang can boga. Tapi kawas sagala hal penting dina kahirupan maranehna menta hiji ...

Deukeut