5 Lengkah nu sasuai pikeun halangan Overcoming Hubunganna Komunikasi

Lesmana inevitably sapatemon hiccups komunikasi sapanjang jalan, naha maranéhanana keur karek bobogohan atawa celebrating dekade babarengan. missteps ieu hésé maneuver jeung merlukeun usaha sadar ti boh mitra. Remembering tips handap bakal ngabuktikeun mantuan di maranéhanana disagreements ahirna:

1. Ulah aya nu perlakuan jempé: Awéwé jeung lalaki boh nu kaliru tina taktik ieu, jeung éta incredibly bahaya jeung destructive. Shutting turun ieu dasarna shutting pasangan Anjeun kaluar, jeung nu teu mangpaat pikeun alamat isu nyata di leungeun. Salaku teuas sakumaha bisa sigana, make kecap Anjeun pikeun mintonkeun parasaan anjeun, jeung teu jadi sieun pikeun meunangkeun husus. Ngelingan, jalmi katuhu ieu bade ngagarap anjeun dina troubles hubungan, teu meunang parasaan anjeun minangka amunisi ngalawan Anjeun.

2. Ulah nyieun asumsi: Jiga jeung perlakuan jempé, asumsi anu conto sejen tina ninggalkeun pamadegan pasangan Anjeun kaluar, jeung éta ngan saukur teu adil boh jalma. Anjeun bisa jadi nganggap yén réspon pondok-Na mean manéhna leungit interest, tapi manéhna bisa euy geus loba jalan di karya. Mun anjeun teu nanya jeung ngandelkeun tinimbang dina imajinasi Anjeun, anjeun teu meunangkeun kaleresan, sarta anjeun cukup jigana nangtukeun sorangan up for argumen nu leuwih badag di ahir.

3. Paripolah alus Compliment: Mun anjeun ngarasa kawas pasangan Anjeun teu mintonkeun Anjeun salaku loba kasih sayang salaku saméméh, coba bringing nepi dina cara complimentary ngaliwatan saran. "Nyaan bogoh hugs Anjeun,"Jeung, "Kuring sono ka talatah téks isuk awal Anjeun,"Duanana conto non-ngancam ti encouraging tindakan anjeun mikahayang. Jalan dieu, anjeun meunang titik Anjeun di peuntas jeung mana wae basa accusatory.

4. Gaduh parasaan anjeun: Lalaki jeung awewe duanana emosi, tapi condong némbongkeun maranéhanana émosi cara lengkep beda. A awéwé bisa ceurik, jeung manusa bisa fume. Boh nu réspon emosi valid, jeung boh milik jalmi nu karasaeun eta. Tinimbang nétélakeun pasangan Anjeun, "Anjeun dijieun Anjeun ngarasa bodo,"Nu mangrupakeun pernyataan accusatory, ngajelaskeun parasaan anjeun dina nada possessive, sarta méré penjelasan.

Salaku conto, "Kuring dirasakeun bodo lamun nyieun lulucon pirang belet" kurang argumentative ti, "Anjeun sok make kuring ngarasa bodo." The pernyataan kahiji oge mere pasangan Anjeun kasempetan pikeun ngajelaskeun dirina jeung ngidinan manéhna nyaho sumber nyata masalah.

5. Cicing positif: Ieu toughie hiji, Abdi terang! Ieu jadi gampang pikeun meunangkeun ambek atawa ngomong hal nu teu mean. Ulah pangalusna Anjeun ka tetep positif jeung digawe ka arah resolving isu healthily. Yakin, hal bade niup nepi sakapeung. Éta bagian normal dua urang babagi kahirupan maranéhanana babarengan. Ngan inget cicing mindful sahiji alesan anjeun babarengan di tempat kahiji, teras nahan pokus dina ngajaga beungkeut nu.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Bobogohan – Nu Anjeun Sabotaging sorangan?

"Kuring hate keur bobogohan" nyaeta comment mah ngadenge ti klien awewe mah sagala teuing mindeng. dangong négatif ieu nuju dating ...

Deukeut