5 Hal selebriti Bisa Pajarkeun Us Ngeunaan hubungan

Warta tina "jajaka dikonfirmasi" George Clooney sumebar gancang-seuneu grease di dapur; ngareureuwas bangsa, jeung méré awewe di sakuliah dunya hiji sinar harepan.

Hayu urang "dikonfirmasi": Anca George ieu lalaki nikah!

Nu mana anu ka ngabuktikeun yén komitmen phobia bisa memang bisa diubaran.

Ogé establishes sababaraha hal séjén urang gé neuleuman dieu ayeuna ...

Keur sakabeh glitz maranéhanana, glamor, duit, jeung kamulyaan, lamun datang ka dating jeung jalangan, aya hiji hal nu teu tiasa dibantah: béntang nu kawas sesa urang.

Éta leres. Folks ieu nu mindeng urang idolize jeung aspire jadi kawas, bajoang jeung sababaraha isu nu sarua jeung tantangan jeung kami "mere mortals."

Hal kawas insecurities, orok mama drama, takwa, kabingungan, jeung henteu satia– ka sababaraha ngaran. Ngabuktikeun asih nu mangrupa ékualiser pamungkas.

Beda pangbadagna dieu?

Urusan pribadi selebriti nu dikritisi, dikritik jeung maén leutik dina tahap nasional, pikeun nempoan umum.

Sapertos kitu, di dieu aya sababaraha palajaran urang bisa diajar ti maranéhna pisan katingali "kalungguhan anu" jeung romances.

Meunangkeun pencils Anjeun siap.

1. Henteu satia téh henteu salawasna ngeunaan "awewe lain" keur prettier atawa bringing leuwih tabel. Hanjakalna, guys teu sok "dagangan nepi."

Pertimbangkeun éndah, Sarbini, dilakonan Ladies di Hollywood jeung tokoh masarakat anu geus dikabarkan ditipu dina ngarah: Halle Berry, Sandra Bullock, Jennifer Anniston, Maria Shriver. Naon anu bisa urang diajar dieu? Henteu satia leuwih ngeunaan isu-isu jalmi lain urang ti jalma nu keur ditipu dina. Ulah jadi pait, leuwih alus.

2. Duit teu bisa sok meuli kabagjaan. Statistik mintonkeun yen salah sahiji sabab ngarah of cerai di Amérika duit. Tapi, di Hollywood, mana folks kawentar geus leuwih tunai ti kalolobaan urang kungsi baris nempo di waktu hirup hiji, masih aya "kasulitan dina paradise." Kami maca headline mingguan ngeunaan nyiksa, struggles daya, paripolah adiktif, manajemén anger, jeung henteu satia. Ieu ngan mana pikeun mintonkeun yen kamakmuran teu sok pangaruh kabagjaan.

3. Jaman béda teu kudu jadi "deal breaker."Tingali Jennifer Lopez jeung choreographer cutie nya, Casper. Aya ngeunaan sumebar umur 20 taun pikeun pasangan ieu, tapi nembongan ka jadi lalaki sapanjang fabulously. Kanyataanna, éta jarang nempo JLO tanpa seuri dina beungeut nya poe ieu. Anjeun rék gadis!

4. Bachelors dikonfirmasi bisa boga parobahan jantung.

Kadangkala kacida nyokot awéwé katuhu. Kali séjén, timing bisa jadi faktor badag. Ulah pernah nyarios moal pernah.

5. "Lamun di mimiti Anjeun nu teu hasilna, cobian deui. " Sanajan sababaraha urang tangtu hayang ngalaman rotasi mitra jeung encounters ringkes urang geus disaksian ku sababaraha béntang, aya nu ka nyarios resilience emosi maranéhanana jeung kapercayaan maranéhanana yén maranéhanana bisa nulis "happy ending" ka carita asih diri, ku sésana kabuka ka sunda. Salaku conto, selebriti kawas Steve Harvey, Jennifer Lopez, Elizabeth Burton, jeung Demi Moore geus walked turun Barisan nu leuwih ti hiji waktu atawa dua. Falsafah dianggap maranéhanana? Antukna, ayeuna teh kabeungkeut lengket.

Aya nu geus.

Béntang ngahibur urang. Kadang-kadang bisa ngadidik urang. Ieu lima palajaran ngawula ka khusus keur tujuan ieu. Urang sadaya kudu heed eta.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
11 Top Kaca Facebook pikeun Saran Bobogohan Dina 2015

Bobogohan jeung hubungan nu subjék urang sok kudu nasihat dina. Sedengkeun aya pasti mumpuni ahli dating Anjeun bisa neangan ...

Deukeut