5 Hal pikeun Wingwoman ka Inget

Keur wingwoman téh pakasaban penting! Anjeun kudu mastikeun yén anjeun numuwuhkeun kapercayaan jeung picking nepi potongan sadaya dina hiji lebet. Tapi éta naon babaturan keur jeung mudahan bakal lakonan hal nu sarua lamun jeung lamun sapatu téh dina suku séjén. Kuring geus nunda babarengan tips tapi kuring mikir nu mana wae nu wingwoman patut uyah nya weruh aya zillion leuwih. Di jalan kuring mikir nu mana wae nu wingwoman weruh yén urang sok diajar dina pakasaban – jeung teu komo geus dibayar!

kapercayaan Gedong

babaturan anjeun bade papanggih sababaraha urang dahsyat sapanjang jalan. Hanjakalna nu hirup. Tapi bari teu bisa ngalakukeun nanaon ngeunaan nu bakal kudu aya rengat kabuka nu Ben & sanggeus Jerry sarta ngan aya maranehna. Mastikeun yén maranéhanana nyaho yén maranéhanana teu lepat jeung maranehna bakal papanggih batur leuwih alus cocog ka eta di mangsa nu bakal datang. Jelas lamun maranehna geus ceuk loba hal kejem dina break-up Anjeun meureun kudu ngaliwatan sababaraha ieu di jéntré atawa ngan saukur ngadangukeun. Sabab geus menyakiti maranéhanana baris perlu meunangkeun nu kaluar ti sistim maranéhanana. Oh jeung pasti jadi négatif ngeunaan ex nu!

Mastikeun Maranéhanana Dupi Aman

Kuring inget sakali dédéngéan grup babaturan ngawangkong jeung dédéngéan hiji mojang ngawangkong ngeunaan bade imah jeung guy anu ieu bit hiji creepy peuting saméméh. Thankfully manéhna alright tapi manéhna Cut Nyak Dien saeutik pikeun meunangkeun kaluar ti imahna poé saterusna. réaksi instan ieu mah naha teu salah sahijina indit jeung nya lamun manéhna bit a creepy lamun maranéhanana sakuduna jadi babaturan nya? I anggap eta bisa jadi bit hiji hésé sabab éta hésé hayu sorangan kana hiji imah guy sacara lamun teu acan diondang tapi kuring mikir pribadi lamun kuring mikir mate ieu mah bade imah jeung ngabdi a Abdi coba mah hardest komo lamun maranehna mikir ieu mad pikeun meunangkeun di jeung saré dina sofa nu! Dina gagal anu Abdi pastikeun pikeun jadi dina telepon ka maranehna lamun ningali éta alright. Jelas sieun aya nu bisa mikir Anjeun bakal datang di sakuliah leuwih-pelindung tapi kuring mikir dina ngajalankeun lila babaturan bakal nyaho anjeun ngalakonan eta kanggo kaamanan maranéhanana. Jeung éta jauh leuwih alus batan alternatif naon bisa lumangsung ka babaturan Anjeun sareng naon sedih jadi mindeng teu.

Ngabogaan poko On Stand-Ku

Nu bakal di bit beurat dipigawé di bagian saencana. Ayeuna onto nu fun barang! Sakur wingwoman weruh yén anjeun bakal kudu supply anjeun make-up, brushes buuk, Combs, jsb … dina stand-by. jalan lamun boh anjeun nilik batur anjeun resep Anjeun bisa boh babagi jeung silih item nu sejenna bisa poho dina raraga néangan knockout sarta ngingetkeun yen batur husus.

akting kaahlian

Kuring teu Kaula nyebutkeun anjeun kudu Oscar-pantes atawa nanaon tina kawas. Kuring teu bisa meta pikeun tombol tapi kana waktu anjeun bakal diajar meta kaluar nu resep lamun geus teu utamana. Hal ngeunaan jalma basa aranjeunna kawas si (Jeung taya urang bisa diss saha sabab urang geus sadaya geus aya!) nyaeta aranjeunna diajak ngobrol ngeunaan eta jadi loba. Sarta anjeun teu bade jadi sangar kabetot dina sagalana maranehna nyebutkeun sadaya waktu tapi keur bagian paling Anjeun ngan kudu seuri jeung interject jeung kecap kawas “Nyaan?”, “Oh tiis.”, “Hehehehe, jadi layeut” jeung anjeun kudu rupa. Maranehna jadi kabetot dina ngawangkong ngeunaan jalmi maranéhanana komo moal aya bewara.

Jadi Sadia Pikeun Obrolan

Upami Anjeun keur digawé atawa naon dina waktu éta béda. Tapi lamun éta hiji hal anu geus anjeun ngalakonan anu bisa ngadagoan sok nunda babaturan Anjeun kahiji lamun maranehna gaduh masalah utama nu kudu nyarita ka anjeun ngeunaan. Lamun maranehna nu ngalakonan eta terus jeung teu bisa neangan nanaon dipigawé atawa teu bakal lakonan hal nu sarua pikeun anjeun mulang anjeun bisa jadi kudu rethink nu tapi lamun boga silaturahim alus aya maranehna, kasampak kaluar pikeun eta jeung teu bisa bener ulah nu mana wae nu leuwih ti eta salaku wingwoman alus atawa babaturan.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Ucapkeun No Pikeun kaping Kahiji kusam

Kaping Kahiji Anjeun Sabenerna gé Hayang Pikeun Pindah On Ngawangun sababaraha fun kenangan jeung alternatif urang ka dinner stereotypical jeung ...

Deukeut