5 Hal Budak awewe teu Sanggeus direcahna hiji

Hayu urang nyanghareupan eta, megatkeun-up anu teuas. Perkara teu nu ngagagas eta, sababaraha minggu kahiji sigana jadi toughest. Waktu, antukna, urang kabéh ngaléngkah ka manggihan mikanyaah ka séjén, aya sababaraha hal anu sagala katresna teu sanggeus megatkeun nepi. Sababaraha nu outlined di handap:

1. Cries – pisan

Naha nya Kang reminiscing leuwih memori hiji, kado, lagu, atawa outburst random émosi, nangis inevitably bakal kajadian. Keur menyakiti jeung mintonkeun émosi téh lengkah kahiji dina prosés penyembuhan break-up pos.

Break Up Crying

2. Facebook stalks ex nya

Jeung Prévalénsi média sosial, ieu teh sigana hal paling atra jeung destructive katresna teu sanggeus istirahat-up. Komo sanggeus un-friending, katresna teu bisa mantuan tapi ngetik dina ngaran urut nya ka bar teang jeung terus stalk manéhna jeung sagalana poto, kaca, jeung status manéhna geus liked atawa commented dina.

3. Eureun cukur

Sedengkeun ieu kajadian pikeun ngarojong feminisme dina angst of keur ambek pisan di lalaki. Ogé lain alatan kanyataan yén sakabéh jantung break katresna beungeut daun saeutik ka no énergi. Tambih Deui, keur karek tunggal teu aya hiji ngingetkeun jeung katresna bisa ngurus kurang lamun suku nya nu shaven atawa teu.

Woman Shaving

4. Goes ngaliwatan “floozy” panggung

Ieu tahap gumantung kana gadis ka gadis sarta ogé gumantung kana sabaraha lila hubungan nu lumangsung. Tapi Anjeun geus bisa nyoplokkeun disebutkeun yen euweuh urusan naon, unggal gadis mana anu ngaliwatan tahap ieu di sababaraha cara atawa nu lian. Naha éta téh mibanda hiji loba teuing inuman, sexting, atawa sia friendly jeung sababaraha guys.

5. Reinvents sorangan ngaliwatan timer kapanggihna jeung nyoba hal anyar

Ti diri-pitulung buku ka mereun film jeung buku ka yoga, unggal gadis nyoba reinvent sorangan. Solace Ieu pohara penting dina daur break-up salaku eta mah ngan mantuan ka ngolah duka tapi jurus clarifying mana katresna “manggih” sorangan.

Woman Reinvents Herself

Sedengkeun asih hurts, hal anu penting pikeun nginget nu asih ogé ngajadikeun Anjeun kuat.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
The Dog Walker
Nu Dog Walker

Nina geus nempo Daniel. Manéhna ieu bade nyokot bulls ku surak maranéhanana, atawa leuwih aptly, the dogs...

Deukeut