5 Hal ka Ucapkeun pikeun ngingetkeun ka Anjeunna Manéhna kabutuhan Anjeun

Ieu téh bener pisan gampang ngomong hal anu mintonkeun guy nu Anjeun miara jeung can, utamana dina hubungan jangka panjang mana we nyokot guy urang keur jeung for teu dibales, urang condong teu. Lolobana sabab dina hubungan jangka panjang urang ngarasa kawas urang keur jaman baheula saperti sapuan kabuka asih jeung ka extent nu meureun bener sabab anjeun nyaman jeung pasangan Anjeun. Tapi unggal ayeuna terus aya saeutik, hal understated Anjeun bisa nyebutkeun pikeun mintonkeun anjeun miara jeung ngingetkeun manéhna yén manéhna perlu Anjeun ngan saloba manéhna naon di poé awal jeung malah leuwih ti kitu ayeuna.

Téks A nice Message

Lamun manéhna di karya, sederhana “Asa poé Anjeun bade well” salila dahar beurang-break bakal cara pisan nice tina mintonkeun kaasih. Ieu nembongkeun anjeun mikir manéhna jeung nu ngurus. Ieu téh yakin nyieun manéhna seuri.

A nice salam On The Way Out Door The

Nyebutkeun hiji hal kawas “Wilujeng Angkat” atawa “Ati-ati” basa aranjeunna keur aya dina jalan kaluar bakal mintonkeun Anjeun miara. Anjeun teu kudu cium lamun éta teu hal maneh salaku wilujeung a salam sering pisan sanajan kuring yakin eta bakal ngaapresiasi teuing.

Témbongkeun Hiji Minat

Hiji hal anu urang cinta dina pasangan nyaéta jalma anu listens ka maranehna sabab nu nunjukeun yen nu dipikaresep di antarana salaku hiji jalma. Tapi mindeng jalma teu nyadar yén jalmi maranehna jeung teu nyokot minat di antarana jeung kapentingan maranéhanana jadi mintonkeun eta anu eusina. Ngan saukur leupaskeun kana paguneman pisan casually. hiji hal kawas, “show nu kawas aya dina peuting” nembongkeun anjeun ngadangukeun.

Ucapkeun hal positif

Nangtoskeun naon ngomong naon mikir bakal nyieun eta happy. Jadi contona lamun manéhna muterkeun gitar nyaritakeun manéhna manéhna diputer chord hiji sumur, lamun manéhna jadi fashion nyaritakeun manéhna manéhna kasampak well atawa lamun manéhna diaku musik nyaritakeun manéhna manéhna pisan pangaweruh ngeunaan musik. Kadang-kadang urang sadaya fishing pikeun compliment ganjil.

Ngabejaan eta Anjeun Cinta eta

A loba pasangan teu ngomong sering pisan basa aranjeunna keur aya teu nyaman jeung jalma. Di jalan asih nu jelas aya meureun teu kudu ceuk sadaya waktu tapi unggal ayeuna deui ngingetkeun maranehna anu eusina.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Ngadatangan Key Kulon, Florida jeung piaraan Anjeun

Key Kulon, kadang disebut salaku Républik Conch, nyaeta dunya ka sorangan. Perenahna di titik farthest of ...

Deukeut