5 Hal Anjeun bisa lenyepan Ngeunaan Bobogohan Ti 50 Nuansa Grey

Kungsi ngadéngé Lima Puluh nuansa Grey? Sedengkeun sakabéh hype nu geus ngalakonan jeung kahayang seksual manusa jeung cara unik jeung bangor pikeun minuhan eta, aya sabenerna makna deeper. Bisa nu tiasa? Saleresna, nuhun. Buku ieu portrays kahayang, atraksi, jeung asih layeut ngaliwatan psikologi manusa. Kanyataanna, bisa sabenerna bisa dipaké salaku bibel dating. Intrigued? Baca asup pikeun manggihan cara nu Lima Puluh nuansa Grey bisa ngajarkeun ka Anjeun tentang dating jeung hubungan.

Pangajaran #1: Perhatosan tunggal-dipikiran

Urang Kristen, karakter jalu utama, hayang Anastasia, Srikandi nu. Anjeunna anu ngajadikeun hajat-Na pisan jelas. Perhatian jeung seksual énergi-Na teu dissipate lamun aya awewe anca séjén nuliskeun gambar. Fokus budi Nya eta dina Anastasia jeung Anastasia ngan.
Perhatian Ieu pisan intoxicating ka loba awewe utamana Kiwari salaku masarakat nyebutkeun yén éta téh oke pikeun lalaki méré dipikaresep kabur ka hiji awewe. Jokowi perhatian pinuh tanggal Anjeun ku ngaleungitkeun distractions jeung mere kontak panon full bakal mantuan ka deepen sambungan anjeun sarta pintonan nu anjeun sabenerna dina momen.

Pangajaran #2: Disetir jeung Intentionality

Sok di kontrol dirina, Christian megatkeun pikeun investasi waktu jeung usaha nu jadi ngembang rupa-rupa abilities jeung kaahlian. Manéhna ogé nu terus-terusan kasampak cara tangtangan sarta tingkatkeun dirina minangka hiji jalma, kawas Anastasia teu lamun manéhna nyampurnakeun wawancara nya jeung Kristen euweuh urusan kumaha nangtang ieu.
Sedengkeun eta bisa sigana teu mungkin, aya lalaki jeung awewe aya anu kaluar anu suksés, pinter, jeung fisik sarta pas emotionally. Ku hirup kahirupan purposeful ngaliwatan tumuwuh sarta tangtangan poean, Anjeun bisa jadi sorangan pangalusna Anjeun anu bakal ngakibatkeun intentionally attracting pasangan nu sarupa.

Pangajaran #3: Kahayang jadi rawan

Hirup kahirupan ngeusi nyiksa jeung trauma dipingpin Christian pikeun nyokot sagalana kana leungeun sorangan jeung difokuskeun succeeding. Sedengkeun manéhna nembongan ditutup off di kahiji, Karakter Christian sacara jadi endearing salaku manéhna lalaunan ngidinan Anastasia kana dunya emosi sarta ngidinan nya dudung manéhna.
Anastasia, bari ngeusi innocence jeung timer eling, megatkeun yén Aisyah dina kanyataan teu hoyong Christian. Bari jeung dunya téh nya bener teu dipikanyaho sarta anyar nya, manéhna embraces manéhna jeung gaya hirup-Na.
Sabab masarakat jeung anggapan yen mintonkeun émosi hartina kalemahan, éta frowned kana pikeun mintonkeun eta. Tapi kanyataanana, mintonkeun émosi sabenerna salah sahiji hal neneng ulah. Jeung letting jalma sejen anu Anjeun sabenerna ngeunaan miara jeung amanat tempo émosi ieu ngamungkinkeun hormat jeung hubungan ka deepen.

Pangajaran #4: Decisive

Christian weruh saha manéhna jeung naon anu hayang kaluar hirup ku hirup nepi ka standar luhur jeung alatan manéhna sabenerna weruh dirina. Lamun manéhna megatkeun yén manéhna hayang Anastasia, eta sabenerna hartina hiji hal.
Nyieun kaputusan sungut, keur gairah jeung mintonkeun eta, ngarah kaping Anjeun salian proactively berkomunikasi ka pasangan Anjeun mantuan ka instill karsa kuat. Sok hade ka nyaho yén anjeun solely hayang jeung nu dipikahoyong.

Pangajaran #5: Bogoh, Kaasih, jeung Unapologetic Xperia séksual

Predictability geus tilar dunya ka kahayang seksual. Lamun Christian teu spanking, flogging, atawa tying Anastasia nepi, manehna nyekel, caressing, jeung kissing nya. Christian anu kuat, hipu, agresip, jeung amis sadaya sedengkeun unapologetically desiring Anastasia. Sarta dina turn, Anastasia learns ka sunda jeung ngabutuhkeun pisan perhatian sarta kudu uncontrollable keur dirina.

Sacara séksual Ngalanglang jeung experimenting bakal mantuan deepen hubungan Anjeun. Asih, complimenting, jeung wanting nyieun pasangan Anjeun happy nempokeun kumaha euy loba nu ngurus. Key ieu pikeun mintonkeun yen Anjeun aya pasangan alus lantaran hayang jadi.
Learnings ieu ti Lima Puluh nuansa Grey bakal mantuan Anjeun pikeun mikat pasangan ngimpi atawa deepen hubungan Anjeun geus thriving.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Relationship Advice – Law of Attraction
Bobogohan jeung Hubunganna Saran – Hukum Atraksi

Jadi naon Hukum Atraksi? Simply put it is a Universal Law that says we will attract into...

Deukeut