5 Hal Anjeun kudu nyingkahan Hihihi Ngeunaan On A Kahiji Tanggal

A tanggal munggaran bisa jadi bab kahiji dongeng, tapi ogé bisa jadi musibah total saukur sabab keuna kana hiji "paria" topik. Pananjung asih sigana jadi gampang dina film, tapi eta sarua dina kahirupan nyata? Romance teu sok terbang salancar, jeung Pananjung mate jiwa anjeun teu gampang keur unggal jeung unggal salah sahiji urang. Kadangkala téh mangrupa soal nyaho kumaha tarung for eta, jeung kumaha pikeun nyegah nyieun faux pas, utamana dina tanggal munggaran anjeun. Sanajan ieu téh sawaktos Anjeun keur nyoba pikeun manggihan perkara dasar ngeunaan silih, geus pangalusna Anjeun lengket topik paguneman aman. Di dieu aya sababaraha hal nu kudu nyingkahan talking about dina tanggal munggaran anjeun:

Pulitik

Taya sahijieun nyebutkeun pintonan pulitik Anjeun teu penting, tapi pasti teu nyieun topik paguneman aman keur tanggal kahiji. Bringing nepi pulitik saukur bisa nyieun atmosfer kanyeri, ieu teu naon nu Anjeun hoyongkeun. Atoh, Anjeun moal nyieun Republik jadi demokrat atawa sabalikna ... sahenteuna teu di tahap ieu hubungan Anjeun.

Ex anjeun(ieu téh)

Lamun henteu rumaja, paling pasti geus sababaraha hubungan gagal dina portopolio Anjeun, jeung ieu téh sampurna rupa. Everybody teu. Perkara teu naon kudu ngomong ngeunaan ex Anjeun / exes, tanggal munggaran mangrupakeun jaman hak kanggo paguneman saperti hiji. Ieu manéhna hiji Jalang Ngadalikeun? Ieu manéhna hiji jerk total? Ieu teu hiji hal nu rek nyaritakeun batur nu geus papanggih jeung manéhna / manéhna bisa mikir anjeun taya nu sejenna tapi jiwa pait. Lamun di sisi séjén, geus kecap ngan gede ka nyebutkeun ngeunaan eta, Anjeun bisa ninggalkeun gambaran Anjeun henteu meunang leuwih ti eta, sarta anjeun teu, Ku kituna, siap pikeun ngamimitian hubungan sejen. Lamun tanggal Anjeun nyoba pikeun manggihan naha Anjeun peupeus nepi ka ex Anjeun, mere jawaban kabur nu ngandung teu blaming atawa adoration.

Mangsa katukang teu jadi bersih anjeun

Tataan atawa dirtier, urang kabéh boga katukang, ieu lain hartosna urang teu dijudulan pikeun manggihan asih. Tapi, ieu lain hartosna Anjeun kudu ngabohong ngeunaan misshapes katukang Anjeun dina tanggal munggaran anjeun. Anjeun kudu datang bersih ngeunaan sababaraha pamadegan hal sahenteuna dina titik nu tangtu dina tahap awal hubungan Anjeun, tapi anjeun teu kudu nyingsieunan tanggal Anjeun jauh ti pisan Kahiji kalina anjeun minuhan.

Jam biologis anjeun

Salaku mana waktu ku, awewe utamana, tapi ogé lalaki mimiti ngadenge jam biologis maranéhanana ticking. Anjeun meunang nu umur di mana Anjeun hoyong ngamimitian kulawarga jeung boga kids, tapi sasaena kahiji anjeun manggihan pasangan katuhu pikeun eta. Ulah nunda gorobag saméméh kuda!

posisi seksual paporit Anjeun

Perkara teu naon robah warna ka warna Anjeun dihurungkeun tur naon ngarasakeun Anjeun ngalakonan di bed, teu hal anu kahiji Anjeun hoyong tanggal Anjeun pikeun manggihan upami anjeun. Sarupa, ieu teu hal pangpentingna Anjeun hoyong nyaho ngeunaan pasangan calon. Tungguan nepi Anjeun ngahontal tingkat katuhu sauyunan ngobrol ngeunaan hal ieu.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
3 Hal kudu Anjeun Apal Lamun Anjeun hayang Anjeunna bunuh

Loba awewe bakal satuju dina nyebutkeun lalaki nu dinten ieu mintonkeun sieun kuat komitmen lamun datang ka hubungan ....

Deukeut