5 Tips Pikeun salamet panjang Jarak Hubunganna – Edition Student

Waktu usum panas téh mangrupa bagian denok tina ayana hiji siswa. Teu aya ragu ngeunaan eta. Anjeun dibere poho ngeunaan pisan realitas sakola, bersantai saeutik, meunang asup tan Anjeun, inum inuman fruity kaluar ti coconuts, tur sambungkeun jeung kulawarga anjeun jeung babaturan kampung halaman. Eta kabeh hurung geulis grand memang.

Iwal hiji jéntré leutik ... Anjeun ngarasa teu lengkep. Anjeun geus kawas congcot tanpa és krim. Kawas pizza tanpa kiju, kawas Miley Cyrus tanpa bal wrecking, hiji Bonnie ngalamun tanpa Clyde Anjeun.

Kuring mah ngawangkong ngeunaan keur leupas tina kembar fraternal Anjeun; Kaula ngarujuk kana waktu teuas dina hubungan katelah "separation jarak jauh". Sanggeus belanja dalapan bulan éndah di sakola jeung lover Anjeun, Anjeun boh kudu mulang ka steads imah anjeun jeung diajar tali tina keur eta bari ngajaga nu narik husus.

Aya kamungkinan Anjeun kudu eta nu panggampangna tur bobogohan gadis lucu saterusna panto nu kajadian pikeun pindah ka sakola sarua, atawa Anjeun bisa dipisahkeun ku kilométer, sagara, meureun komo buana. Nya meunang tangguh dina waktu jeung éta no Sunda gampang ngajaga sambungan nu crafted ngaliwatan kursus taun sakola.

Hal Nah alus aku dieu pikeun anjeun.

Kahiji jeung foremost, komitmen mangrupakeun konci.

Ieu teu heran nu ngan maranéhanana anu dedicated ka hubungan maranéhanana bakal make panungtungan. Sumanget. Heck ieu mana anu for hubungan jarak deukeut teuing. Teu keur bisa nempo silih dina dasar poean merlukeun konstan jeung rasa heightened sumanget jeung enduring kasatiaan ti dua sisi.

Ngamangpaatkeun sagala téknologi gede, gadget jeung gizmos.

Urang hirup di dunya digital komputer, telepon sél jeung téknologi ubiquitous. Deui dina poé éta ngarugikeun pakaya hiji ngan pikeun nélépon ka batur dina telepon nu ... Kiwari urang bisa Skype sareng saha di dunya pikeun leres pisan bébas. Urang geus gampang, jadi aya bener kudu aya munasabah. Technology mangrupakeun hiji pakakas gede ngagunakeun, naha éta téh hiji paguneman texting sinambung, ngawangkong leuwih télépon, salah sahiji toko média sosial countless atawa Skype. Maké éta jeung maké éta mindeng.

Meunangkeun kreatif.

Jarak di antara anjeun jeung anjeun signifikan lianna nyieun kasempetan kanggo Anjeun pikeun mintonkeun sababaraha kreativitas jeung kapinteran. Paké kertas nu sabenerna sarta kalam nyata jeung ngirim surat cara kolot baheula, kaget lover Anjeun sareng kembang dikirimkeun ka imah maranéhanana (nujul ka nomor 2 jeung susunan online ti toko floral) atawa lampahkeun nganjang heran Palasik lamun mungkin. Pasang cap pamikiran Anjeun dihurungkeun tur mintonkeun sababaraha originalitas bener.

Nangkeup waktu maneh meunangkeun méakkeun babarengan.

Sabab anjeun bakal ngencar for teu jadi panjang, lamun ngatur pikeun meunangkeun dina neng jeung anjeun dina sababaraha adventures mah bakal undoubtedly super husus. Kuring mah nyebutkeun mah bakal jiga nu pamandangan layeut dina hujan ti nu kuduna, tapi bakal geulis deukeut.

Inget yen eta mah tungtung dunya.

Ya eta bisa jadi dibere teuas dina waktu tur Anjeun bakal hoyong curl nepi di posisi, boh jeung whimper (Kuring geus geus aya- teu éra) tapi inget jarak nu cicingeun cageur. Keur sajaba ti pasangan anjeun bakal mantuan Anjeun bersih waktos Anjeun babarengan leuwih tur Anjeun bakal kudu neangan dipaké pikeun eta sooner atawa saterusna. Jadi leuwih alus lamun ngamimitian practicing ayeuna katuhu?

Anggap ieu lima tips meta salaku guru asih Anjeun pikeun bulan usum panas tur Anjeun bakal jadi saukur rupa. Anjeun meureun nuju bade bakal ditanya sajuta kali "mana satengah Anjeun séjén?"Jeung" nu Anjeun masih keur bobogohan what's-nya-ngaran?"Tapi ayeuna confidently tiasa ngajawab" Kuring dina komunikasi konstan sareng anjeunna / nya jeung maranéhna geus ayeuna di imah maranéhanana "jeung" enya, Anjeun bet Kami ".

 

 


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
10 Cara Pikeun Jieun A PAD Bodacious Bachelorette!

"Aya no tempat kawas imah." --- Wizard of Oz Naha anjeun Tanggal online, jarak jauh, atawa nu cicingeun immersed dina roman kantor,...

Deukeut