5 Tipe Ti Kahiji Daters. Nu Hiji Ieu aya Anjeun?

Aya élmu ka dating. Kahirupan dating bisa Samalah percobaan kimia di mana Anjeun mugi anjeun sareng kaping Anjeun pelengkap antargugusna, ogé jeung ngahasilkeun daya tarik nu positif.

A tanggal suksés gumantung kana kasaluyuan ti daters. Jeung nyaho jinis naon tina dater anjeun bisa mantuan Anjeun mawa leuwih ti ciri positif Anjeun tanpa compromising saha wae bener nu.

Janten, jinis naon tina dater anu anjeun nyebutkeun anjeun?

Nu Leuwih-Talkative

Lamun Anjeun leuwih-talkative, anjeun aya leuwih ti dipikaresep hiji extrovert. Kadangkala kurnia anjeun gab ngabogaan leuwih ulah jeung saraf jeung kurang ulah jeung kudu ngomong. Anjeun sakapeung neukteuk urang off lamun conversing, teu asup waé tangtu, sarta anjeun teu boga masalah manggihan kecap leres nalika batur ménta Anjeun pikeun ngabejaan ka eta ngeunaan diri anjeun. Anjeun kudu diajar kumaha carana ngadangukeun sagampil oge ngobrol. Anjeun hoyong pastikeun Anjeun sareng kaping Anjeun teu meunang nyaho silih. Ngalakonan ieu bakal mantuan Anjeun nangtukeun upami Anjeun dua hiji fit nu alus atawa sauyunan.

Ibu. & Bapa. Urang

Pananjung batur anu bisa jadi sarua hiji lover jeung babaturan penting pikeun dater mimiti ieu. Anjeun make titik ieu pisan jelas dina tanggal munggaran. Saméméh anjeun geus gotten nyaho tanggal Anjeun, Anjeun gancang nyieun rencana keur tanggal kadua komo getaways babarengan. Anjeun bisa dimimitian kalimat Anjeun sareng seueur teuing "urang bisa Kang" jeung teu cukup "Kuring boga." Ieu bisa méré tanggal Anjeun kesan nu anjeun clingy atawa ngadalikeun sanajan anjeun teu jeung bisa boga aranjeunna perencanaan kaluar maranéhanana saméméh muludan bisa nawarkeun dessert. Teu aya nu lepat jeung keu parasaan anjeun dina pindah tanggal munggaran Anjeun ka tingkat saterusna, ngan pastikeun Anjeun nangtukeun lamun tanggal Anjeun hayang sarua jeung nu.

Nu Untamable

Anjeun pasti mandiri jeung teu kudu saha atawa nanaon ka sangkan méré konfirmasi nu anjeun. Kabebasan nyaeta prioritas pikeun anjeun jeung nu ancaman ngalawan nya meunang cutout hirup Anjeun. Tetep ieu dina pikiran: sawaktos Anjeun nunda kaluar énergi tina teu needing saha atawa keur teuing untamable, bisa jadi turn-off nepi ka tanggal Anjeun. Sarerea hayang ngarasa diperlukeun dina sababaraha kapasitas. Lamun kakara rek tanggal jeung teu hayang méré tanggal Anjeun nu kesan nu Anjeun bakal leuwih hayang kapan geura-giru, disebutkeun yen. Tanggal kahiji wayah pangalusna pikeun nunda sagalana leutik dina tabel.

Nu Idealist

Mun anjeun geus tipe ieu dater, Anjeun tos apal kana jinis jalma Anjeun hoyong ka handap pikeun estetika. Anjeun malah geus kahirupan Anjeun diayakeun dina jadwal pre-rencanana kajadian kahirupan utama kawas nikah jeung kids. Saméméh anjeun mikir ngeunaan bringing nepi rencana pernikahan idéal Anjeun dina tanggal munggaran anjeun, uji cai jeung tanggal Anjeun tur tingal lamun gol Anjeun sareng cita cita cocog nepi. Geus bisa scary keur ka batur ngadenge ngeunaan hal nu patali jeung komitmen basa aranjeunna sakadar hayang batur oge pikeun pindah ka film jeung.

Resume Reader

Loba keneh tatangga Anjeun nu idealist luhur, Anjeun nyaho rek naon tapi anjeun bit hiji leuwih fokus dina kumaha carana bisa tanggal Anjeun ngajadikeun duit maranéhanana. Anjeun boga pamanggih nu ketat kumaha maranéhanana kudu tumpukan nepi lamun datang ka pangaruh jeung finances maranéhanana. Nu sabab tiasa dianggo pikeun atawa dipaké pikeun digawe for nyaeta naon wangun persépsi anjeun anu sipatna. Nyaho tipe jelema nu hayang lamun asalna jeung sakabeh aspek kahirupan nu agung. Hayu urang nyoba jadi bit leuwih kabuka pikeun kaping jeung jalma nu teu lengkep minuhan patokan Anjeun. Anjeun bisa jadi heran lamun digolongkeun keur ka batur nu teu cocog cita Anjeun, eta kajadian.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
4 Alesanna A Propil Photo Wasiat Ngaronjatkeun Pilarian anjeun Pikeun Cinta

Tayangan Kahiji penting Urang terang Anjeun keur teu Hartina ka, tapi urang keur sagala kaliru tina "ditilik buku ku éta panutup,"...

Deukeut