5 Tanggal Summertime unik Pamendak

Summertime nya éta waktu nu sampurna pikeun najong deui jeung ngarasakeun waktu ka babaturan sareng kulawarga di sapuk. Ieu ogé waktu sampurna pikeun meunangkeun ngarasakeun sababaraha fun, teu Anjeun ngalampahkeun-of-nu-ngagiling kaping. Pariksa lima gagasan tanggal summertime ieu unik anu yakin ka diudar kana kenangan gede lila sanggeus suhu geus putus.

Canoeing Adventures: Lamun aya nu hiji danau walungan atawa badag wae, dina jarak nyetir, aya hiji kasempetan cukup alus nu aya di urang ogé titik kurban kano (atawa kayak) rentals. Loba usaha ieu ngan kabuka salila bulan usum panas, jadi, pastikeun anjeun bukuna petualangan Anjeun cukup jauh sateuacanna nu moal ngantep ka handap jeung disappointment tina anjog ka hiji lokasi ngan pikeun manggihan sakabéh parahu aya geus dipariksa kaluar pikeun poé. Mindeng loka kawas Groupon geus poéna pikeun rentals saperti ogé, jadi nyimpen duit ngaliwatan nyieun pamakéan salah sahiji nawaran ieu ogé bisa jadi kamungkinan. Pek hiji dahar beurang piknik dina peti waterproof pikeun tetep boh Anjeun sareng kaping Anjeun oge fed salila petualangan Anjeun.

Frisbee atawa Mini Golf tantangan: Skip nu boling gang poék salila bulan usum panas jeung milih salah sahiji pilihan fun golfing ieu nu dimaksud. Sedengkeun mini golf nuju ka jadi "aman" pilihan for urang jeung saha unsure tina / abilities athletic nya-Na, leuwih athletically condong bisa jadi hoyong nyandak kasempetan sarta mariksa kaluar lapangan golf Frisbee lokal. Teu ngan duanana kagiatan kasebut sampurna pikeun ngajaga silences kikuk di teluk, tapi maranehna geus ogé cara gede pikeun meunangkeun saeutik leuwih deukeut ka tanggal Anjeun jadi Anjeun Sangkan maranéhna gampang dina angka kaluar sampurna putting / lempar bentuk. Finish off tanggal Anjeun sareng hiji lalampahan ka shack-sejen bisnis salju congcot lokal ilaharna ngan kabuka salila summertime.

Dog Park kaping: Mun duanana Anjeun sareng kaping Anjeun geus pencinta anjing avid, aya nu teu kudu ninggalkeun para canine Anjeun balik anjeun kantor kaluar pikeun malem fun. Sedengkeun éta teu ilahar dipake keur ka ditutup salila bulan usum tiis, paling taman anjing lokal anu terbuka salila summertime nu. Upami mungkin, pastikeun pikeun maca ulasan online jeung riset salah sahiji aturan nu tangtu pikeun taman anjing husus saméméh bringing anjing Anjeun sareng kaping kana éta hal. Lamun taya taman anjing sigana kabuka di wewengkon Anjeun, milih ngajadwalkeun tanggal anjing-leumpang ku nu sejen signifikan Anjeun ogé bisa jadi pilihan alternatif fun gantina. Jaga diri pikeun mawa sapanjang cai tambahan pikeun ngajaga everyone comfortably tiis jeung aya caian salila Anjeun tanggal.

Outdoor Teater soré: Ngamangpaatkeun soré haneut jeung diajar bit leuwih ngeunaan kajadian seni lokal Anjeun. Loba kota nawarkeun harga haratis atawa ngurangan tiket pikeun kajadian teater outdoor, jeung pertunjukan ranging ti musicals ka dramas Shakespearean ka paduan suara konser. Pita Lokal ogé mindeng ngajalankeun nempokeun di rupa-rupa lokasi outdoor salila bulan usum panas ogé. Lamun loba pilihan no seni pintonan outdoor sigana sadia di wewengkon Anjeun, mertimbangkeun nempo kana naon wae bioskop drive-di gantina; sanajan teu méh sarua jeung prestasi hirup, ngajalankeun-di bioskop masih boga kualitas timeless tangtu kana éta hal.

Geocaching: Sedengkeun ieu téhnisna teu hiji kagiatan nu bakal solely diwatesan ku bulan usum panas, hiji kasempetan hade cuaca leuwih alus pasti moal ngadek kasempetan anjeun ngabogaan fun pas keur tanggal geocaching. Nginjeum sistem koordinat GPS ti babaturan atawa pake smartphone Anjeun ka rojong Anjeun dina pilarian Anjeun, jeung aya panalungtikan geocaches lokal saméméh dimimitian leutik dina tanggal Anjeun. , Pastikeun anjeun ogé mawa sapanjang fun unsur pikeun anjeun sareng kaping Anjeun ninggalkeun di cache nu!


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Kumaha A Man sacara proyék Bisa nembongkeun Personality Romantic-Na

Oké, jadi Anjeun nyaho kumaha Astrologi geus dipaké pikeun umur ka assess Tret kapribadian jeung ngaduga kasaluyuan dumasar kana ...

Deukeut