5 Cara Teu Pikeun Janten tech malarat

Samemeh poé ID panelepon, texting jeung média sosial stalking Anjeun bisa aman dipencét hiji guy sacara (atawa gadis sacara) jumlah leuwih ti jeung leuwih deui nepi ka ramo Anjeun jadi heuras ti mencét tombol. Jeung Marvels modern téknologi announcing unggal move Anjeun, ku manéh ngaran anjeun jeung nomer pop nepi dina sél-Na opat, lima atawa leuwih kali sapoé nyaeta turn total off. Sarua mana anu keur teks, surelek sareng talatah média sosial. Ieu teu dipikaresep nuJohnDoe hayang maca gembar Anjeun kaluar tweets manéhna dina jam unggal jam atawa meunangkeun téks sanggeus téks wondering di mana anjeun aya na naon nuju Anjeun ngalakonan. Ieu teh sarua téhnologis of di handap ieu manéhna kira-kira, terus peaking leuwih taktak-Na.

Lamun overdependence Anjeun dina pasangan Anjeun datang kaluar salaku overdependence dina téknologi, neukteuk nempel jeung ngaléngkah ka hiji kagiatan nu teu kaasup texting, tweeting, olahtalatah atawa lamun heunteu cyber di handap ieu manéhna.

Hit gim. Salaku nabrak elliptical Anjeun luhur jeung ka handap, kabisa Anjeun ka dipencét atawa téks bakal balik ti stellar ka beca. Iwal mun rencanana dina texting hiji hal anu asalna kaluar kawas, "Hu t w? Wgats up "Anjeun teu mungkin pikeun meunangkeun clingy jeung nyoba nyieun kontak salila workout Anjeun. Salaku bonus ditambahkeun exercising bisa mantuan Anjeun pikeun bersantai jeung de-setrés, nyieun kudu jadi malarat balik downhill. Mun anjeun teu boga kaanggotaan gym, teu ngajalankeun kaluar jeung meunang salah saukur pikeun meunangkeun jauh ti paripolah malarat Anjeun sorangan. Candak anjing Anjeun kaluar for keur leumpang, balik keur Jog kira-kira lingkungan Anjeun atawa baé trails bike aya di Taman Safari di tempatan anjeun. Hal konci pikeun inget: Ninggalkeun sél Anjeun di imah atawa di locker gym Anjeun. Lamun teu boga eta, Anjeun teu bisa make eta.

Nélépon ka batur nu sejenna. Ngaran salah sahiji babaturan kutang Anjeun jadi panelepon ditunjuk. Lamun geus ngeunaan nyieun télépon nu kadua atawa téks katilu, Anjeun masih bisa nyokot telepon Anjeun - salami jalmi dina tungtung nu sejen teu guy Anjeun atawa gadis. Anggap babaturan Anjeun obrolan Anjeun turun, reminding Anjeun nu geus nyatu urang dina kahirupan Anjeun ka tetep Anjeun pausahaan.

Sugan stalk teu cyber. Mun anjeun lumangsung pikeun ngotektak kaca Facebook-Na sababaraha loba teuing kali, Chances anu manéhna henteu kungsi bakal nyaho iwal mun make atra. Lamun sabenerna dipercanten manéhna, aya nu taya alesan pikeun mariksa nepi asup manehna 20 kali sapoé. Barina ogé, manéhna meureun teuing pinter posting pics dirina jeung gadis sejen lamun manéhna weruh yén anjeun bisa nempo. Upami anjeunna teu aya nu pinter, naha anjeun jeung manéhna atoh? Mun anjeun lumangsung ka nyekel hiji loba teuing glimpses kaca média sosial-Na, teu terus ngirim tulisan koméntar. Manehna, jeung babaturanana, teu kudu nyaho nu Anjeun keur di kaca-Na unggal lima menit.

Pindah dina sabbatical sél. Upami Anjeun keur mimitian ngantep ngabdi nempel nepi dina Anjeun, nunda sél Anjeun ka sesa for beurang. Sedengkeun ieu sigana kawas hiji impossibility, ras manusa teu mawa dina lila saméméh ponsel kungsi datang ka jadi. Puter telepon Anjeun off, nunda dina laci sarta nyieun rencana ka babaturan sareng kulawarga di pikeun sakabéh poé.

Hit kota nu. Rencanana hiji peuting kaluar ka babaturan. Sedengkeun anjeun geus riweuh dining, menari atanapi ningali nu sintreuk blockbuster panganyarna, Anjeun moal bisa mencet nepi asih Anjeun atawa texting manéhna relentlessly. Upami Sadérék nu manggihan dibaturan peaking di telepon Anjeun, wanting pikeun meunangkeun dina teks gancang bari babaturan keur pilari cara séjén, maledog sorangan balik deui ka jaman kiwari.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Kumaha Sex Bisa Pitulung Anjeun Hirup hiji Kahirupan Leuwih alus

Urang kabeh terang, kumaha euy alus kelamin bisa ngarasa tapi sing saha nu kelamin sabenerna sehat kanggo Anjeun?...

Deukeut