6 Penting Things Lalaki Pikirkeun Ngeunaan Salila Sex

Naon nu guys mikir ngeunaan salila kelamin? Ieu hiji pertanyaan nu geus meureun geus bothering awewe saprak jaman Adam jeung Hawa. Abad geus kaliwat, tapi tetep sababaraha awewe confidently bisa disebutkeun yen maranehna nyaho kahayang pasangan maranéhanana ieu pamikiran ngeunaan iraha ngabogaan kelamin. Sawala di handap explores sababaraha pikiran nu bisa ngeusian pikiran manusa salila kelamin.

Asa teu ejaculate prematurely

Kahariwang Performance salila kelamin mangrupa hal anu ampir unggal manusa geus ngalaman lamun ngabogaan kelamin. Kanggo sababaraha téh mangrupa hiji hal nu biasa, bari for jeung sajabana eta kajadian ukur dina sababaraha kajadian nu husus saperti lamun ngabogaan kelamin sanggeus lila, sia cozy jeung partner anyar, jsb. Kahariwang Performance hal ilahar dipimilik ku lalaki jeung sajarah éjakulasi prématur.

Kudu mah moan kawas ieu, atawa ieu bener bad?

Moaning ngarupakeun bagian integral nu mana wae polah seksual. Atuh teu sok yakin pisan ngeunaan cara maranéhanana moan. Lamun ngabogaan kelamin, maranéhanana ilahar ditungtungan nepi nyieun sababaraha usaha pikeun nyampurnakeun moan maranéhanana. Ieu ku sabab sieun nu hiji moan bad bisa ngahurungkeun pasangan maranéhanana off. Janten, lamun salaki anjeun atawa pasangan ieu moaning béda dina kaayaan anu beda salila kelamin, eta bisa jadi teu alami jeung saukur bisa jadi pangaruh tina usaha manehna nyieun sampurna moans-Na.

Teu manéhna kawas éta? Saterusna naha manéhna téh jadi jempé?

Pamikiran Ieu ogé jadi hasil gigir industri nu kahariwang prestasi anu lalaki geus salila kelamin. Patarosan mindeng bothers lalaki salaku awewe condong leuwih vokal ti lalaki lamun ngabogaan kelamin; kumaha oge, iwal sok aya.

Ieu bener aya loba awéwé nu rék jempé saukur sabab teu kawas naon pasangan maranéhanana anu ngalakonan. Tapi, éta sok teu kasus. Sababaraha tetep tenang saukur sabab milih tinggal tenang.

Kudu ngobrol kotor?

Sababaraha lalaki ngomong kotor saukur sabab asalna alami kana éta hal, bari teu aya nu lain anu nu ngan pikeun ngahurungkeun pasangan maranéhanana dina. Tapi, aya nu mindeng kabingungan dina pikiran maranéhanana ngeunaan sabaraha pasangan maranéhanana resep ngadangu kecap saperti salila kelamin; lolobana ieu kajadian lamun lalaki aya di hubungan anyar.

Oh! Éta sampurna

Éksprési Ieu mangrupa hiji ilahar keur lalaki anu ngan geus katempo pasangan sampurna tina breasts atawa butts. Manusa A bisa mikir jadi lamun manéhna dimimitian ngarasakeun aksi anu pang. Pikiran A manusa ogé tiasa mulai uttering “oh, éta sampurna” sanggeus witnessing hiji polah exceptionally seksi ku pasangan-Na.

Pamikiran ngeunaan awéwé séjén

Lolobana awewe bakal manggihan ieu ngareureuwas, tapi mindeng lalaki mikir awéwé kira séjén lamun ngabogaan kelamin. Ieu biasana kajadian lamun kelamin jadi monoton sanggeus tinggal dina hubungan pikeun taun. Upami anjeun hayang ngayakinkeun pasangan Anjeun teu mikir awéwé kira séjén lamun ngabogaan kelamin, nyokot léngkah ka Spice nepi hubungan Anjeun.

Ieu nya saukur sababaraha hal anu lalaki bisa mikir salila kelamin. Teu bisa pikiran leuwih aneh looming di pikiran manusa lamun ngabogaan kelamin gumantung kana kaayaan manéhna aya di.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Bobogohan Online: Ngahindarkeun keur Catfished

Lamun béntang maén bal Notre Dame sacara Manti Te'o papanggih jeung kabogoh-Na dina Twitter manéhna henteu kungsi komo disangka naon ieu datang saterusna ....

Deukeut