6 Patarosan Key nanya ka diri Saméméh keur Immersed di kolam renang Bobogohan

Bayangkeun bade ka toko grocery keur lalampahan balanja rutin. Maranéh ngalalaworakeun kana nyieun kaluar daftar hal nu peryogi, anggaran hiji, atawa komo gagasan hidangan.

Nu Asép Sunandar Sunarya tina pilihan nu pikiran boggling. Anjeun teu nyaho ti mana kasampak kahiji. Anjeun teu boga sistim ... metoda .no ka madness Anjeun.

Rest assured nu Anjeun bakal runtah waktu, poho ka nyokot sababaraha loba diperlukeun "bedil up" item, overspend, teras ngarengsekeun nepi nyieun lalampahan kadua saméméh bulan nu leuwih.

A rasa nu sarua tina rusuh jeung bingung prevails nalika urang keur dina aliran "pasar" for jodoh.

Loba urang teu boga rasa nyata naon geus we néangan, dimana kasampak, atawa cara sumping di nyieun pilihan informed.

Tapi, teu kudu cara nu.

Salaku Socrates sakali bijaksana nyatakeun: "The hirup unexamined teu patut hirup."

Jeung ieu salaku guideline urang, di dieu nu 6 patarosan krusial anjeun kudu nanya ka diri saméméh embarking dina yén sadaya-penting mimiti tanggal.

1. Naon ngarupakeun cita mah bobogohan kiwari? Kami mah néangan hiji salaki nu bakal datang? Kasual dating? Hiji hubungan kabuka? A Daddy gula? Nu jelas anjeun, leuwih hade Anjeun bakal bisa komunikasi ieu ka pasangan calon, jeung fairer mah bakal kana éta hal. Komo lamun teu ngucapkeun ka eta, eta bisa mantuan ngahemat waktos jeung kaributan dina prosés screening mimiti. Mikir strategi!

2. Naon nu breakers deal mah? Istilah sanésna, naon Tret, kabiasaan, atawa isu gaya hirup anjeun hoream kompromi. Contona, sababaraha lalaki teu iyeu tanggal awewe jeung budak. Sababaraha awewe bakal moal tanggal guys jeung catetan kriminal. Jeung for jeung sajabana, umur bisa jadi faktor di persamaan sakabéh. Padahal kompromi penting pikeun sakabeh hubungan suksés, urang kudu kungsi kompromi nilai inti urang atawa hakekat nu urang, ngan pikeun jadi gandeng nepi ka cutie hiji.

3. Naon naon atuh diajar tina hubungan kapungkur mah? Aya bebeneran gede ka babasan, "Maranéhanana anu gagal diajar ti baheula nu Linggarjati malikan deui eta." Mending di hindsight ayeuna ngakuan yén "preman" teu hal Anjeun. Atawa nu kudu komunikasi kabutuhan Anjeun leuwih alus. Palajaran béda keur unggal cinta "mahasiswa." Tujuan nyata pikeun ngaidentipikasi nu mana wae nu pola dating destructive atawa disserving pikeun nyegah Ambalan. Meunangkeun pamanggih ka dieu?

4. Ieu Pilarian mah diatur ku ekspektasi realistis? Gaduhan daptar laundry karesep lofty ngan bakal ngagagalkeun jeung manjangkeun prosés. Salaku conto, sababaraha awewe aspire pikeun manggihan hiji mate anu genep suku jangkungna, nyieun genep inohong, anu geus kungsi nikah, speaks 3 basa, jeung mikanyaah ka pets. Éta mungkin waé? Yakin.

Meureun? Ngeunaan salaku loba salaku kuring nikah dukungan naksir mah, Keanu Reeves. Meunangkeun clue hiji.

5. Dupi ieu wayah pangalusna pikeun meunangkeun suku mah baseuh? Kami mah néangan rebound hiji ngaganti urut hubungan? Naha kuring boga waktu jeung énergi bakti ka nu keur hiji pasangan sarua dina hubungan hiji? Geus mah healed ti tatu katukang? Di handap ieu mangrupakeun hal penting mertimbangkeun. Jeung ngan saukur Anjeun nu apal kana nyata deal.

6. Naon rencana mah game? Kuring bakal ngadaptarkeun ladénan dating online? Tanya babaturan mah fix kuring nepi? Nyaéta papakéan mah "tanggal siap?"Naha atuh kudu leungit beurat? Mamah mah tanggal dua kali saminggu atawa dua kali sabulan? Salaku sareng sadaya gol serius, hiji rencana kaulinan perlu jadi di tempat ka tempat ngawula ka salaku kompas hiji, tetep urang committed, sarta tetep urang asup kuliah.

"Pikeun sorangan thine jadi bener." Lamun remen nambahan odds tina nyungsi nu mate katuhu sarta nyieun hubungan nu leuwih cocog, dibere nyaho sorangan kahiji.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Tips for bobogohan Ku Tinder jeung Aplikasi Mobile séjén

Aya hiji waktu to date, dua urang geus papanggih silih di jalma; mangka datang dating online;...

Deukeut