6 Patarosan Lesmana kudu Pertimbangkeun Saméméh Meunangkeun A pepet

Gambar eta: Anjeun geus manggihan yén husus batur, jeung hubungan Anjeun hebat pisan. Tapi naon anu anjeun pigawé lamun séjén signifikan Anjeun nunjukkeun nyokot kabisat jeung nyieun komitmen pikeun silih…ku sia ingon? Saméméh nambihkeun nu anjing anyar atawa ucing ka kahirupan Anjeun, mertimbangkeun ngajaga patarosan di handap ieu dina pikiran.

"Naha urang kadua hayang ingon?"

Ngabogaan sato dina kahirupan anjeun bisa jadi pangalaman rewarding jeung-affirming hirup. Ogé bisa jadi mahal jeung time-consuming, with the ASPCA estimasi anjing sedeng-ukuran bisa ngarugikeun hiji rata-rata $1,580 per taun keur dahareun, expenses hewan, sarta perawatan séjén, bari ucing bisa ngarugikeun hiji rata-rata $1,035 per taun. Putusan pikeun meunangkeun ingon kudu silih, jeung kudu dilakukeun lila samemeh anjeun sabenerna nambahkeun anjing, ucing, atawa sato lianna pikeun hirup Anjeun. Terus di pikiran séjén signifikan anjeun bisa jadi horéam geus ingon; lamun nu kasus, mangka diaji pamadegan maranéhna jeung mertimbangkeun nyekel off dina bringing imah sato anyar. Lamun boh anjeun geus ngabogaan ingon, mangka anjeun kudu mertimbangkeun kabutuhan sato Anjeun lamun nyieun hiji kaputusan.

"Tipe Naon tina piaraan anu katuhu pikeun urang?"

Upami Anjeun keur picturing Saptu isuk jogs di taman jeung Labrador hiji, tapi lain signifikan Anjeun mikir stocking hiji tanki masif jeung lauk, mangka anjeun kudu obrolan ngeunaan jinis naon sato nu kadua hayang. Tumut kana akun nu mana wae nu alergi Anjeun atawa nu sejenna signifikan Anjeun tos, ukuran rohangan hirup anjeun ayeuna, jadwal karya Anjeun, jeung finances lamun mutuskeun dina ingon. Paké kasempetan ieu keur ngabahas ukuran ingon Anjeun hoyong, oge. A anjing leuwih badag bisa nampilkeun leuwih tantangan jeung expenses ti anjing kuir leutik.

"Sabaraha pets teu urang hayang, atoh?"

Sedengkeun anjeun jeung lian signifikan anjeun bisa geus sapuk kana jenis sato Anjeun hoyong, Anjeun oge kudu satuju dina sabaraha pets Anjeun hoyong. Jeung unggal piaraan tambahan, tanggung jawab jeung biaya nu patali jeung miara pikeun sato oge bakal ningkatkeun. Terus di pikiran nu mana wae nu aturan jeung peraturan nu bisa jadi ditagihkeun dina watesan sabaraha sato anjeun tiasa gaduh, utamana lamun anjeun aya di rental hiji.

"Ka mana bakal piaraan nu hirup?"

Kanggo sababaraha pasangan, hirup babarengan teu pilihan pikeun rupa-rupa alesan. Lamun jeung nu séjénna signifikan Anjeun teu hirup babarengan, mangka anjeun kudu mutuskeun mana Fido atawa mengembang bakal hirup. Salaku conto, bakal Anjeun mutuskeun pikeun tetep piaraan anjeun dina imah pasangan Anjeun salila saminggu, bari geus ingon dina sabtu minggu nu? Waktu keur mutuskeun dina hiji susunan, faktor di jadwal karya anjeun jeung imah kiwari atawa susun.

"Saha tanggung jawab perawatan piaraan?"

Lamun jeung expenses séjén signifikan Anjeun rutin dibeulah, mangka mutuskeun anu tanggung jawab perawatan piaraan bisa moot. Tapi, lamun teu sok merata dibeulah expenses, atawa lamun salah sahiji Anjeun ngajadikeun sacara signifikan leuwih ti nu sejen, mutuskeun nu kudu mayar tagihan Pangajaran sarta Palatihan Atikan sarta piaraan dahareun diskusi anjeun kudu boga ku nu sejen signifikan Anjeun saencan Anjeun mawa imah ucing anyar atawa anjing.

"Ka mana we bakal manggihan ingon?"

Anjeun jeung pasangan anjeun bisa geus sapuk dina sia salah sahiji jenis nu tangtu piaraan. Tapi di mana Anjeun bakal manggihan anjing anyar Anjeun, ucing, atawa Hamster? Sugan salah sahiji Anjeun geus ngarasaan kuat ngeunaan pets meuli ti toko atawa peternak. Lamun anu eta kasus, Anjeun boh kudu di papan tulis jeung satuju ngeunaan di mana Anjeun bisa manggihan sato.
Mibanda hiji sawala kabuka jeung sato signifikan lianna ngeunaan jinis jeung sabaraha Anjeun mangrupakeun lengkah penting dina hubungan Anjeun. Inget pikeun jujur ​​jeung bersih pamadegan masing-masing.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Kumaha nyium Liwat zodiak Sign

Nu nyium kahiji geus jeung batur salah sahiji moments pamungkas dina hubungan budding, jeung hal nu ...

Deukeut