6 Alesanna Pikeun Pasang Down Cell Henpon

Anjeun keur diuk di sakuliah ti gadis atawa guy tina ngimpi Anjeun salami dinner candlelit di tempat anyar hippest di kota. Kabéhanana rolling sapanjang dina cara royally layeut nepi ka telepon Anjeun mimiti niupan nepi ka teks ti babaturan Anjeun, adina komo mom - kabéh nanyakeun kumaha eta nu keur jalan atawa lamun ieu téh "salah." Geus dua pilihan: Tiiseun ringer nu, nyimpen télépon nu jauh jeung teu malire eta nepi ka tanggal Anjeun leuwih atawa Anjeun bisa ngangkat unggal jeung unggal talatah nu bakal datang dina. Upami Anjeun milih engke anjeun geus ngajalankeun risiko teu ngan ruining tanggal, tapi ogé potensi mungkin tina roman nu bakal datang jeung jalma ayeuna-gelo ieu.

Naha anjeun kudu nunda ponsel anjeun turun salila titimangsa, jeung kumaha bisa cara eta nepi Chances Anjeun sukses hareup? Nyokot katingal di genep alesan naha kacau dating nyaeta ender hubungan jeung naon wae nu Anjeun ulah nepi ka ngahurungkeun hirup asih tech-kaeusi Anjeun kira-kira.

Anjeun geus nyieun manéhna ngarasa kawas manéhna sagemblengna teu penting. Kecuali aya nu hiji darurat dire saperti anggota kulawarga deukeut nu geus dibawa ka rumah sakit atawa boss Anjeun ngancem ka seuneu Anjeun upami Anjeun teu mulang surelek nya, aya nu saeutik alesan rék dipaké jang mindahkeun perhatian Anjeun ti tanggal Anjeun ka telepon Anjeun. Gantina staring di layar gaganti beungeut tanggal Anjeun pikeun sakabéh peuting, nyimpen télépon anjeun jauh jeung méré manéhna perhatian pinuh Anjeun.

Manéhna bisa mikir anjeun wae teu jadi nya. Bayangkeun nu Anjeun keur di hiji tanggal jeung jalma anu bener anjeun bakal rada kungsi diajak ka deui. Naon anu anjeun bakal lakukeun? Lamun jawaban Anjeun ragrag tempat deukeut "mayar nya teu perhatian" kategori - éta kahayang geus Anjeun ngalakonan lamun keur tanggal kacau. Sanajan Anjeun keur sabenerna texting pucukna pangalusna anjeun nu tanggal Anjeun Uber-endah pisan, manéhna butuh lampah Anjeun jadi indikasi yen Anjeun gaduh nol suku nya.

Anjeun kasampak bad. Naon nu bakal ibu Anjeun nyebutkeun ngeunaan tata krama goréng Anjeun? Pretend nu geus di hiji dinner kulawarga, jeung mikir ngeunaan tata krama tabel ditangtoskeun. Komo lamun anjeun teu persis Miss tata krama 100 persén waktu, ieu téh hiji ka-do anu sakuduna nuturkeun.

Paguneman hiji dua arah jalan. Sababaraha kaping mimiti nyadiakeun waktu lamun keur jeung calon pasangan anyar Anjeun ngan teu meunang nyaho silih. Terus glancing di sél Anjeun, ngarespon kana surelek atawa texting babaturan nyimpen nepi a roadblock utama lamun datang ka paguneman hirup nu kudu lumangsung katuhu di hareupeun anjeun. Nanya ka diri lamun sangkan BFF anjeun nu tanggal Anjeun "jadi ustadz" alatan manéhna Ngaruwat beagle-Na kawas éta orok téh nya leuwih hade tinimbang sabenerna ngawangkong manéhna ngeunaan sunda nya pikeun pet-Na.

Anjeun geus nyieun teu-jadi-nice kahiji gambaran. Nu dating pool ngahontal jauh jeung wide, jeung nu sok aya lauk séjén pikeun lumangsung Anjeun. Ngadamel hiji gambaran goréng dina tanggal munggaran kamungkinan ka warna pikiran pasangan calon Anjeun dina saha wae nu jeung lamun manéhna bakal balik kaluar sareng anjeun deui. Ieu manéhna bade nyebutkeun "enya" ka tanggal kadua sanggeus ningali Anjeun méakkeun 30 kaluar ti Anjeun 45 menit dinner texting? Ieu teu dipikaresep.

Koneksi dijieun ku jelema, jeung teu téknologi. Sedengkeun anjeun geus papanggih online jeung mimiti "curhat" via téks, nyieun koneksi cinta sajati Anjeun kudu sabenerna manusa-ka-manusa interaksi. Picking nepi telepon Anjeun oge mere tanggal Anjeun pamaréntahan Luncat ka lakonan hal nu sarua. Ngomong ka jalma lian salila tanggal Anjeun distracts Anjeun ti nyieun sambungan saling.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Rasa ajen

There is a trap that many of us fall into because for the most part girls are socialized to be...

Deukeut