6 Alesanna Naha Kaséhatan Good Is Good for hubungan

Kalimah Waldo Emerson sakali nyatakeun, "Kaséhatan nyaéta pakaya greatest."

Kumaha bener.

Tapi hanjakalna, jauh teuing loba urang nu operasi di hiji "deficit."

Ngalepatkeun eta dina komputer jeung lifestyles leuwih sedentary; overindulgence dina dahareun restoran gancang alatan jadwal hectic; atawa cukup ku hiji kurangna kasadaran ngeunaan ieu lila-cageur.

Pertimbangkeun statistika di handap ieu:

Nurutkeun CNN.COM, obesitas antara sawawa di Amérika geus dua kali antara 1990 jeung 2010.

Bea perawatan médis taunan obesitas ngaleuwihan $140 milyar.

Pusat pikeun Control jeung Pencegahan Kasakit ngalaporkeun yén roko rokok ngabalukarkeun leuwih ti 480,000 Pati saban taun di US.

Udud teh ngabalukarkeun prématur ngarah pati.

Keur kaleuwihan beurat jeung obese bisa mangrupa faktor mamala pikeun ngamekarkeun ailments jeung panyakit nu tangtu saperti: kasakit jantung, Ngetik 2 diabetes, sababaraha kangker jeung tekenan getih luhur.

Tapi, aya warta alus. Padahal urang teu bisa sok ngadalikeun faktor turunan, takdir, atawa tina sahiji pangirut pikeun coklat, aya sababaraha ukuran aktif urang bisa nyokot pikeun nyadiakeun pikeun kaséhatan leuwih alus.

Di dieu nu Naha urang kudu...

1. Kaséhatan alus ngamungkinkeun urang ngalaman hubungan alus. Nu leuwih alus we ngarasa, leuwih hade moods urang, (ilaharna), nu ngajadikeun urang leuwih pikaresepeun jadi kira-kira jeung interaksi jeung. Dupi anjeun kantos kira-kira hiji jalmi nu perpetually complains ngeunaan aches jeung ngilu? Atawa nu snaps ka anjeun sabab sok gampang ambek? Eta pasti bisa nunda heula damper dina faktor fun.

2. Kaséhatan alus nyumbang ka stamina leuwih alus, kakuatan, jeung vitalitas. Hal ieu ngamungkinkeun urang kalibet dina kagiatan fisik tanpa palarangan jeung watesan.

3. Kaséhatan alus ngamungkinkeun urang jadi bebas, jeung teu merlukeun batur (atawa faktor luar) pikeun nyadiakeun for teu jaga urang sapopoé; eta nembongkeun tinimbangan pikeun maranéhanana we ngeunaan miara.

4. Kaséhatan alus nyadiakeun keur umur panjang leuwih gede jeung kualitas anu leuwih alus hirup.

5. Kaséhatan alus ngaheéat duit. Éta leres. Bisa nyegah nginum obat ongkosna mahal, nu expense kunjungan konstan dokter sacara, jeung premiums asuransi luhur.

6. Kaséhatan alus ngaronjatkeun penampilan. Pertimbangkeun gadis jeung kulit glowing, nu stud jeung genep pak, jeung jalma jeung angka sleek nu ngidinan ka kasampak Heboh di mana wae pakean maranehna ngagem. "Lamun anjeun kasampak alus, Anjeun ngarasa alus. "

Jeung ieu dina pikiran, di dieu aya sababaraha basajan, tips gancang, pikeun dampak langgeng lila jeung kaséhatan optimal.

Nyokot léngkah saeutik. Kawas loba hal séjén dina kahirupan, pendekatan bertahap nyaéta pangalusna. Mimitian ku consuming leuwih bungbuahan sarta sayuran unggal poé jeung dahar di moderation.

Lamun haseup, kaluar.

Ulah kawas latihan? Pertimbangkeun alternatif. Contona, Kuring cinta menari. Naha anjeun nyaho nu nari ogé cara fun bakar kalori jeung cicing di bentuk? Pertimbangkeun nyokot kelas Zumba di wewengkon Anjeun. Atawa sugan boling atawa ngojay bakal leuwih liking Anjeun. Hal leuwih hade tinimbang euweuh.

Inum leuwih cai. Ieu nu hadé pikeun kulit sarta flushes kaluar pangotor.

Meunangkeun sesa nyukupan. Para ahli nganjurkeun ngeunaan dalapan jam nightly.

Gaduh ingon. Studi Kaséhatan nuduhkeun yén ngabogaan hiji nyadiakeun rupa mangpaat kaséhatan sarta nyadiakeun rasa sosobatan.

Kurnia greatest Anjeun bisa mere ka sorangan jeung pasangan Anjeun kaséhatan alus– méntal, emosional jeung fisik.

Catetan: Inpo ieu teu dimaksudkeun pikeun ngagantikeun pikeun nasihat médis ti kaséhatan Anjeun panarjamah. Konsultasi dokter Anjeun mana lumaku.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
7 Basajan Cara Nyieun Anjeunna luruh di Cinta

Jadi anjeun geus fallen sirah-sora-heels pikeun manusa, ayeuna naon? Léngkah di handap basajan bakal mantuan nyieun manéhna turun komo deeper ...

Deukeut