6 Summer Tanggal Gagasan

Jieun sizzle usum panas ieu – jeung luhur urang 6 gagasan tanggal for hujan ieu!

1. Pindah hiking

Meunangkeun kaluar aya tur tingal sakabeh jalma tempat anjeun geus hartina ningali. Teu ngan geus panalungtikan kabuktian yén hiking ngaronjatkeun kaséhatan Anjeun, ogé ngamungkinkeun waktu jeung rohangan bener dibere nyaho tanggal Anjeun. Beuki metot tempat, nu silences kurang kagok Anjeun bakal boga – salaku aya gé sok jadi hiji hal ka obrolan ngeunaan!

2. Pencét gym babarengan

Naha anjeun a fanatik jasmani atawa sakadar dimimitian kaluar, bade gim sok leuwih fun jeung gym-sobat. Anjeun jeung tanggal Anjeun bisa meta salaku palatih pribadi silih sacara, jeung nyieun camp boot Anjeun sorangan dua. Ieu cara sampurna ka mere ilham kompetisi cageur antara anjeun.

3. Pindah ka acara olahraga lokal

Pindah ka kaulinan lokal – bareng. Surak dina tim Anjeun sareng cocog ramo busa. Leungit yourselves di atmosfir balaréa – éta teuas teu boga fun bari ngalakonan gelombang! Upami Anjeun keur ngarasa gagah, Anjeun sok bisa coba tur meunangkeun talatah layeut dina Jumbotron.

4. Campout dua

Jieun lolobana jalma soré usum panas. Aya hiji murah, fun (jeung sagemblengna layeut) tanggal nungguan katuhu dina backyard Anjeun. Siapkeun tenda, jeung ngarasakeun tanggal peuting snuggling layeut dina langit usum panas starry!

5. kebon binatang Tanggal Ayeuna

A lalampahan ka kebon binatang geus pasti mawa kaluar nak dina Anjeun sareng pamanggih tanggal kreatif ieu! Jeung jadi loba sato pikeun nempo, Anjeun bisa gelombang wilujeung ka silences kagok. Pindah dina, mintonkeun tanggal Anjeun kumaha euy liar ngeunaan eta anjeun!

6. Berry picking

Summer is the time sampurna pikeun meunangkeun luar jeung nyokot berries Anjeun sorangan, jeung ngajadikeun hiji geulis fun jeung unik ide tanggal teuing. Saterusna datang imah afterwards ngahurungkeun maranéhanana berries kana dessert saréat amis.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Bisa Manggihan Sajati Cinta Online?

Ngan sapuluh taun ka tukang dating online ieu praktis unheard tina, jeung jalma anu teu nyaho ngeunaan eta panginten eta ...

Deukeut