6 Tips Timely pikeun nikah Smarter!

Aya bebeneran gede ka babasan, "Cinta téh buta".

Ogé akun for nya kunaon ngeunaan 50% tina pertikahan di US. tungtungna cerai.

Padahal jahiliah bisa jadi nyadiakeun Bliss dina loba widang, nyokot dina pasangan for hirup mah teu salah sahijina. Naon anjeun teu nyaho bisa ngakibatkeun drama poean, tekenan, kaséhatan goréng, ekspektasi unmet, unhappiness, sarta ahirna ... severed dasi.

Tapi aya warta alus.

Anjeun teu kudu muter hubungan roulette jeung mangsa nu bakal datang Anjeun. Ieu mungkin keur nulis hiji ending happy ka carita sunda Anjeun, lamun dipikir dihareupeun samemeh Anjeun Wed.

Artikel ieu dimaksudkeun keur tujuan ieu.

Loba observasi ieu jeung saran anu dumasar kana alus Ole 'common sense, pangalaman jeung logika. Lain kahadean tina hit kanyataanana pintonan, Bridezilla.

Di dieu aya sababaraha hal nu kudu nyaho nambahan IQ Cinta Anjeun.

6 Prinsip jeung prakték ka nikah Smarter:

1. Cobi nikah nu moal ngalereskeun naon bae kanikmatan.

Éta leres. Hate jadi "Deden Downer" dieu; tapi nu bener. Isu manajemén Anger, immaturity, judi, selfishness, jeung addictions balanja moal bisa diubaran saukur sabab hubungan ieu elevated ka status kakawinan. Hanjakalna, nyokot dina mate hiji loba kawas meuli hiji "salaku geus" pameseran. Naon bae kondisina, éta Hormat ayeuna. Pilih sacara saksama pikeun nyegah remorse nu meuli sacara.

2. Padahal opposites mikat, pasangan kalayan commonalities core condong panungtungan panjang.

Taya sahijieun kudu kawin salinan karbon sorangan. Eta bakal boring, jeung nawarkeun saeutik dina jalan jeung tumuwuhna pikagumbiraeun. Leungit, aya hal nu tangtu nu dua anjeun kudu boga di umum. Ieu bakal di antarana gol Anjeun, system nilai Anjeun, jeung sahanteuna hiji atawa dua kapentingan atawa hobi. Di dieu aya sababaraha wewengkon tambahan mertimbangkeun: Sabaraha kids ngalakukeun dua Anjeun hoyong? Kawinan gedé atawa leutik? Imah atawa apartemen? Meunangkeun pamanggih ka dieu?

3. Upami Anjeun gaduh mariksa surélék, megatkeun kana akun sosial média maranéhanana, atawa layar Telepon maranéhanana, "Houston aya masalah."

Kasuksésan nu mana wae nu jangka panjang, hubungan serius diwangun kana kapercayaan. Jeung boh geus atawa Anjeun teu. Padahal sababaraha folks contend lamun aya nu nganggur nyumputkeun, maranéhanana kudu bisa boga kaleuwihan Blanche carte ka akun mate maranéhanana sacara. Teu merta–everybody pantes tingkat privasi. Deui, trust nyaeta kudu! Nu tangtu, kajaba pasangan Anjeun mibanda sajarah tipu daya. Éta artikel sejen di waktu nu sanes.

4. "Tingali jero samemeh Anjeun kabisat,"Hakim Mablean dipaké pikeun sok ngomong dina dirina TV courtroom pintonan populér. Jeung mangrupakeun palajaran patut heeding.

Saméméh "luncat sapu nu" nyokot waktu diperlukeun nyaho jalmi séjén. Ngalaman sababaraha musim babarengan. Tempo kumaha manéhna / manéhna behaves di jaman stres, salila kali alus jeung goréng, salila panyakit jeung kaséhatan, pikeun hasil optimal.

5. Jieun prioritas dina sudut pandang ditangtoskeun.

Unggal saminggu Bridezilla, pemirsa saksian folks pinter nyieun sababaraha kaputusan rada ridiculous. Ulah jadi salah sahijina. Di dieu Kang conto. A panganten awewe bakal méakkeun $60,000 dina kawinan, sanajan manéhna nahan pakasaban di mana baé nu keur nyieun $24,000 sataun. Pasangan nu, salaku hasilna, ngamimitian kaluar union maranéhanana jeung beungbeurat beurat tina beca utang dina bék maranéhanana. Atawa hirup kalawan maranéhanana di-hukum pikeun sababaraha taun kahiji. Teu asik. Naha anjeun nyaho yén salah sahiji sabab ngarah tina cerai geus finances? Inget yen hiji pernikahan anu kakara hiji poé, bari nikah anu dimaksud jadi salawasna. Sanajan éta alami pikeun panganten awewe hiji rek ngarasa kawas "putri" dina poé husus nya, manéhna teu kudu méakkeun kawas "royalti."

6. Faktor agama kana persamaan romantik.

Gaduhan yayasan rohani bisa mantuan pikeun cuaca nu ribut hirup, jeung méré kakuatan jeung arah salila kali hésé.

Turutan genep aturan Cardinal ieu nikah salila sababaraha taun ti wedded Bliss.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Rasa ajen

There is a trap that many of us fall into because for the most part girls are socialized to be...

Deukeut