6 Tips pikeun nyegah nu Kahiji Tanggal Ti keur Tukang anjeun

Kaping Kahiji. Urang eagerly ngantisipasi moments gaib. Maranéhanana bisa exhilarating, jeung can intimidating. Dina sababaraha cara, maranéhanana geus sarua wawancara pakasaban. Ace eta, jeung anjeun bisa ngungkaban maju ka perks hareup, insentif, sarta promosi ahirna. (Jeung hayu urang ngaharepkeun hiji nguntungkeun "kinerja review".)

Di sisi anu sanésna, ngagem attire salah, komunikasi awkwardly, atawa mucunghul jadi kurang di graces sosial dasar, sarta anjeun bisa poho keur disebut deui pindah ka hareup.

Jeung hayu urang nyanghareupan eta: kompetisi bisa galak boh arenas.

Di dieu aya 6 lila Anjeun bakal hoyong ngadopsi salaku "Standar Prosedur Operasi" pikeun yén sadaya-penting kahiji tanggal.

1. Pasang suku pangalusna Anjeun maju.

Jadi dina waktu. Kalong for keur ayaan. Jieun ponsel anjeun dina wraps. Euweuh bisa leuwih disruptive atawa frustrating ti ngabogaan telepon a indit off terus salila tepung a. Lamun Anjeun kudu nyokot telepon ti batur, (sabab nu penting) coba make ringkes– jeung apologies.

Inget yen "Anjeun kungsi meunangkeun kasempetan kadua nyieun gambaran kahiji."

2. Jadi pangdéngé alus.

Ieu aya waktu ka hog roti jeung paguneman nu.

Candak minat aktip di sia nyaho jalmi séjén. Bagikeun atawa dua hal ngeunaan saha wae nu jeung naon wae ngarasa ngajadikeun Anjeun uniquely Anjeun. Hindarkeun nanyakeun patarosan intrusive.

3. Sok jadi hade.

Ngelingan, obyektif dieu pikeun nangtung kaluar di jalan anu sae.

Ulah gembor ngeunaan jaman baheula gagal hubungan, ngabejaan ka guyonan off warna, atawa berperilaku rudely ka panyadia ladenan. Bisa make datang di sakuliah salaku uncouth.

4. Nengetan basa awak.

Naha anjeun nyaho nu 93% komunikasi waktu keur jadi non lisan?

Hal kawas sikep, ekspresi raray, kontak panon jeung posisi awak bisa mantuan Anjeun pikeun assess lamun tanggal Anjeun aktipitas jeung museurkeun, atawa hoping Anjeun bakal leungit jumlah maranéhanana. Heed tanda.

5. Ulah balik "Walanda!"

Kauanganan kudu kungsi datang saméméh roman dina tanggal munggaran. Jeung cheapness nyaeta definite turn-off keur kalolobaan urang. Mun anjeun geus tunai ditantang, jadi kreatif; mertimbangkeun hiji imah nikmat ka asak makan jeung candlelight jeung musik.

6. Tamat dina catetan positif.

Jadi Al Qur. Lamun geus waktu nu sae, nyebutkeun jadi. Exits nu sagampil penting minangka dimimitian.

Turutan genep tips ieu timely nyieun laju mimiti tanggal munggaran anjeun!

Wae euy bisa jadi awal hal anu husus.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Abdi teu bisa Ngumbara Kaula meuli Book Ieu

Narima nu Online Bobogohan Nyaéta Wave tina Hadir

Deukeut