6 Rupa-rupa Wanita Lalaki Anu Ningali Pikeun

Nanaon Naon awéwé nu lalaki néangan? Ieu pertanyaan jeung sababaraha waleran. Sababaraha guys néangan bom kelamin jeung awak sampurna jeung sikep nu Diva, bari for jeung sajabana wanoja playful leuwih menarik. Sababaraha guys kudu wanoja anu butuh waktu perawatan di antarana, kawas ibu ibu maranéhanana dipaké pikeun. Aya oge jalma nu saeutik ku misteri atawa rasa sedeng kamerdikaan pisan pikaresepeun. Tanpa sok geus exhausted sadaya kemungkinan, dieu genep rupa awewe loba lalaki nu néangan:

Bom kelamin

sex Bomb

Ieu jenis munggaran awéwé nu datang ka pikiran saha sacara mun nyobian angka kaluar nu tipe awewe leuwih gampang mikat lalaki Kiwari. Éta leres: bom kelamin bakal ngajadikeun 99% kaum lalaki ngahurungkeun sirah maranéhanana lamun manéhna walks turun jalan. Ieu pisan hukum atraksi! Tapi, Anjeun bisa beristirahat assured: ieu teu hijina wanoja lalaki nu néangan! Saleresna, lamun néangan hubungan jangka panjang, sababaraha guys komo bakal nyegah bom kelamin.

Wanoja bubudakeun

bubudakeun Woman

Anjeun ngadéngé eta jadi sababaraha kali: lalaki kungsi tumuwuh nepi samasakali. Maranéhanana muter jeung Toys maranéhanana jeung video game sadaya kahirupan maranéhanana. Sedengkeun ieu téh teu bener ngeunaan unggal manusa tunggal nu Anjeun minuhan, Anjeun kudu nyaho aya jalma anu ngarasa katarik awewe bubudakeun, ka dangong optimistis maranéhanana dina hirup, ka seuri playful maranéhanana nu lightens ruangan. Dupi anjeun kantos wondered naha guys kolot mindeng katarik ku awewe pisan ngora? Hal ieu bisa jadi alesan!

Tipe ibu

Ibu Tipe Woman

Hal ieu ceuk eta awewe nu néangan inohong bapana maranéhanana, jeung lalaki keur salinan ibu anu bisa sacara. Kunaon? Nu psikolog bakal salira netelakeun sadaya ngeunaan maskulin / prototipe feminin sakabéh urang ngamekarkeun bari ngembang nepi. Di sagigireun ieu, aya lalaki aya anu kaluar, tanpa keur misogynists, kawas babagi kahirupan maranéhanana jeung hiji awewe anu nyokot anu ngurus kabutuhan dasar maranéhanana, masak sarta diberesihkeun. Kawanoh ogé salaku "ibu rumah tangga", tipe ibu kawas tina awéwé ideal loba lalaki sacara.

Nu tiis pal

Cool Pal

Jadi sadar: lalaki teu sok sanggeus anjeun paling feminin jeung sisi sexiest! Aya jelema nu ngahargaan hiji pal alus nu understands lelucon maranéhanana, babagi préferénsina salaku fans olahraga, jeung weruh kumaha pikeun nanganan hiji konsol kaulinan. Nyaeta tempat Wanoja di dapur? Teu merta! Pikeun ieu guys, Wanoja idéal ngarojong tim football sarua, sarta ngarupakeun adversary alus dina video game balap mobil paporit maranéhanana. Tapi, hal bisa ngarobah di pangkeng nu, di mana Anjeun bisa jadi kudu leupaskeun polah tiis jeung nyokot kaluar trik paling feminin Anjeun.

Wanoja misterius

misterius Woman

Awewe kawas sabudeureun sorangan ku hiji aura ku misteri, sahenteuna di pisan mimiti. Loba lalaki digolongkeun for eta, tapi sakali misteri kasebut Isro, hal bisa jadi pikaboseneun. Janten, ati-ati! Lamun guy Anjeun ieu katarik ku sisi misterius anjeun dina tempat kahiji, Anjeun bisa jadi hoyong nyimpen sawatara eta sadayana sapanjang. Laksana katuhu anjeun keur awewe, coba jadi unpredictable, tapi ngan ti jaman ka jaman. A total misteri anu berkepanjangan bisa nyieun manusa Anjeun mikir anjeun nyumputkeun hal ti manehna, jeung teu aya anu resep nu.

Wanoja independent

Woman bebas

Lalaki teu biasana kawas awewe diandelkeun clingy nu bisa nyieun hiji move tunggal ku sorangan. Loba guys bakal ngarasa leuwih katarik hiji awéwé merdika nu bisa ngarobah bohlam hiji sorangan upami diperlukeun. Tapi, jadi Kade ulah overdo polah kamerdikaan Anjeun, salaku pasangan Anjeun bisa ngarasa Anjeun teu kudu diturutan dina kahirupan anjeun. Komo upami Anjeun bisa ngatur mawa kantong nu beurat di Anjeun sorangan, Anjeun bisa mertimbangkeun nanyakeun kanggo bantuan nu-Na ti jaman ka jaman.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Naha Jangkung Budak awewe tanggal Atuh leuwih pondok

Anu kaluar aya geus kungsi tanggal ngalamun taller ti eta atawa guy pondok ti eta? Kumaha teu nya ...

Deukeut