7 Alesanna Freaky Bobogohan Online Bisa Meunang Anjeun pecat

Sarerea geus kadéngé anu salah guy nu meunang canned sabab manéhna usaha asup match.com salila karya. Anjeun kudu kungsi jadi dina website dating Anjeun lamun keur di pagawean. Bisa méré rasa nu teu peduli ngeunaan keur aya, atawa nu teu daék dieu aya sababaraha tips anu bakal nulungan urang tetep irung anjeun bersih jeung cicing kaluar ti gangguan sawaktos Anjeun keur bobogohan jeung batur online tur Anjeun hoyong masih bisa ngalakukeun oge di karya.

Anjeun digolongkeun balik gawé Anjeun

Pikeun ngawitan, Anjeun bakal sok rek jadi dina waktu. Salah sahiji alesan Anjeun bisa neangan pecat for bisa bobogohan online teu komo teu geus ngalakonan sareng anjeun keur di internet di karya mariksa koropak Anjeun. Upami anjeun hayang cicing kaluar ti gangguan, mariksa talatah Anjeun di break dahar beurang atawa lamun meunang imah. Ulah jadi ahir for keur ngerjakeun.

Boss anjeun nyangka Anjeun runtah waktos Anjeun di internet

Hal sejen anu bisa ngeureunkeun nepi sia Anjeun pecat for bisa bobogohan online ieu mariksa koropak website dating Anjeun di karya. Anjeun aya digawekeun, teu bisa mariksa dina kahirupan sosial Anjeun. Mariksa koropak Anjeun penting, tapi anjeun bakal bade ngalakukeun eta lamun keur dina putus atawa di waktu nu sanes nu teu boga gawe. Sabalikna, boss Anjeun bisa mikir yén anjeun wasting waktu di internet, jeung bakal mungkas nepi firing anjeun jeung Ngiring jalma anu “teu di internet sadaya waktu.”

Anjeun kasampak saolah-olah anjeun nu nyumput hal

Anjeun ogé kudu sok aya sadar kumaha kalakuan Anjeun ditanggap. Upami Anjeun keur akting ahéngna nyoba nutupan hal nepi di gaw nu, boss anjeun bakal langsung nyangka hal, terus nyimpen hiji panon deukeut kana Anjeun. Hiji dieunakeun-up basajan jeung BAM, Anjeun geus Isro.

Anjeun teu cukup fléksibel

Keur fléksibel ieu bagian penting séjén bobogohan online jeung gaduh hirup bisnis suksés. Aya kamungkinan Anjeun kudu-ngatur deui jadwal nu Anjeun bit hiji, tapi lamun boss Anjeun bener perlu hal Puguh, nyieun waktu manéhna atawa nya.

Anjeun teu difokuskeun karya Anjeun

Anjeun ogé kudu nengetan usaha anjeun putting di. Sawaktos Anjeun keur pamikiran ngeunaan naon anu bakal Anjeun maké jeung nu tanggal panas geus peuting, Anjeun teu fokus kana karya Anjeun, jeung teu putting di poténsial full Anjeun.

Anjeun badmouth majikan Anjeun online

Oge, Anjeun kudu kungsi badmouth pausahaan, komo teu tanggal online Anjeun. Upami perusahaan kapanggih kaluar ngeunaan ieu, bisa ngakibatkeun bubaran Anjeun tina proyek Anjeun, jeung teu aya anu hayang nu. Jieun sadaya koméntar éléktronik ngeunaan positif gaw Anjeun.

Anjeun campur jeung nanaon salah jalma

Anu pamungkas, Anjeun ngan kudu umumna nyoba cicing kaluar ti gangguan. Pergaulan jeung nanaon salah jalma bisa ngakibatkeun Anjeun lalaki pecat. Di handap ieu tips ieu bakal ngajadikeun anjeun suksés di boh kahirupan layeut jeung panarjamah Anjeun.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Katz dina Anjing : A Commonsense Guide ka Pelatihan jeung Living jeung Anjing

Ieu nu nanya, calon nu boga anjing kudu ménta kahiji, sugan nu paling penting dina kahirupan saha nu mibanda anjing: Kunaon

Deukeut