7 Mitos Ngeunaan Sex

Naha éta asalna ti babaturan, kolot, porno, atawa Hollywood, urang kabéh geus informasi palsu di huluna urang ngeunaan sex. Kabeneran, urang di dieu pikeun mantuan decipher sababaraha mitos paling ridiculous.

Mitos #1: Anjeun tiasa nyaritakeun hiji kumaha gedé sirit hiji manusa anu dumasar ukuranana hoé-Na, pikeun jadi paribasa nu mana “lamun manehna boga suku badag…”. Ieu palsu. Aya kacida teu korelasi antara ukuran sirit jeung ukuran hoé. Ieu ogé mana anu keur ukuran leungeun jeung ukuran ceuli.

Mitos #2: Nu leuwih badag sirit, leuwih kapuasan awéwé bakal narima. Palsu, ukuran sabenerna geus nganggur teu jeung jumlah pelesir, eta lolobana ngan geus ngalakonan jeung ego hiji manusa. G-Spot aya dua inci jero heunceut jeung geus kapala sirit nu ngarangsang eta bari thrusting. Kanyataanna, hiji sirit leuwih badag oftentimes misses G-Spot sakabehna. Jadi dina teori, ukuran asalna handap pikeun kahoyong teu kapuasan.

Mitos #3: Ieu téh mustahil pikeun hiji awewe ka nyusun anak bari manéhna geus hamil. Palsu, disebut superfetation, hiji awewe bisa di kanyataan nyusun bari hamil sanajan pohara jarang.

Mitos #4: Nikah bakal uing hirup kelamin Anjeun. Ieu palsu. Awewe atawa lalaki, kanyataanna, ngaronjatkeun sanggeus nikah. Studi anyar nunjukkeun yén pasangan nikah geus kapuasan nu leuwih luhur, coba posisi leuwih rupa-rupa, sarta mibanda kelamin leuwih remen.

Mitos #5: Awewe teu lalajo porno. Dipikir deui. Sedengkeun loba nu teu bisa ngaku deui, awewe lalajo nyatu porno. Salila panalungtikan anyar, 85% awéwé ngaku ka sanggeus diawaskeun porno. Kitu nya jigana nu awewe lalajo eta sagampang loba salaku lalaki.

Mitos #6: Anjeun moal meunangkeun hamil upami Anjeun kudu bandung dina pool atawa bak panas. Studi geus kabuktian nu keur dina bak panas leuwih ti 30 menit bisa nurunkeun count spérma; kumaha oge, aya nganggur di cai nu mana wae suhu atawa alam kimia nu bakal maehan off spérma. Sakali spérma asup kana heunceut, Tujuanana nya éta pikeun néangan hiji endog nepi ka ngabuahan, euweuh bakal ngeureunkeunana.

Mitos #7: Jalma Old teu kudu bandung. Sanajan kasakit, pupus pasangan hiji, efek samping tina nginum obat antara sabab séjén bisa jadi halangan hiji, umur teu eureun kelamin. Sexuality nyaeta aspek salawasna-panjang kaayaan manusa anu geus teu ditangtukeun ku umur, penampilan fisik, kasehatan, atawa kamampuan fungsi. Kanyataanna, mayoritas jalma cicing aktip sacara séksual oge kana umurna kolot. Di luhur nu, kelamin biasa di lansia sabenerna bisa mantuan mental jeung fisik.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2016 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Marry Smarter
6 Tips Timely pikeun nikah Smarter!

Aya bebeneran gede ka babasan, “Love is blind.” It also accounts for why about 50% of marriages in the...

Deukeut