7 Fakta Sex nu bakal Blow Pikiran anjeun

Awewe atawa lalaki. Urang kabeh terang, eta jeung lolobana urang geus. Tapi naon we bener nyaho ngeunaan sex? Naon bisa nyaho ngeunaan orgasms, ukuran sirit, jeung sexercise? Urang geus disusun daptar 7 fakta heran bakal ninggalkeun babaturan Anjeun tur pencinta di angen.

Pakta #1: Lamun ngadegkeun, ukuran sirit rata-rata 5 ka 5.7 inci lila

Nurutkeun studi anyar dilakukeun ku National Academy Paris ngeunaan Study, paling guys ukuran 5 ka 5.7 inci lila jeung 3.9 ka 4.1 kira-kira lamun aroused. Jadi bertentangan jeung kapercayaan popular, paling lalaki teu boga 7 sirit inci.

Pakta #2: Lamun aroused heunceut wanoja sacara sabenerna manjang

Hiji heunceut rata anu dipilih biasana 3 ka 4 inci lila. Lamun aroused eta sabenerna tiasa ngagedean widget nepi ka dua ratus persen, nurutkeun panalungtikan. Jadi dina hal ieu, ukuran sabenerna henteu masalah.

Pakta #3: Orgasms awewe bisa lepas nepi ka 4 kali salami lalaki sacara

Nu orgasme lalaki rata lasts ngeunaan 6 detik bari wanoja sacara lasts ngeunaan 20.

Pakta #4: Tilu puluh menit kelamin bakal mantuan ngabeuleum 200 kalori

Nurutkeun hiji artikel nu diterbitkeun di Woman Hari Magazine, kelamin bisa kaduruk luhur-kalori. Key ieu nyieun kelamin panas jeung panungtungan deui. Sighing jeung moaning bisa mantuan kaduruk kalori tambahan. Cara séjén nyaéta pikeun pindah nepi posisi jeung komo exaggerate posisi. Contona, lamun anjeun aya di luhur coba pindah hips anjeun berpungsi jiga penari beuteung. Para ahli oge disebutkeun yen awéwé nu ngahontal hiji orgasme salila kelamin condong bakar nu leuwih kalori.

Pakta #5: Laju rata-rata éjakulasi salila hiji orgasme lalaki nyaéta dua puluh dalapan mil per jam

Setan KUMIS; kumaha oge, sakali spérma asup heunceut maranéhanana drastis ngalambatkeun turun. Butuh spérma 5 menit pikeun nyieun 6 inci lalampahan ti ngahontal cervix nu. Ogé bisa nyokot spérma nepi ka 72 jam pikeun manggihan hiji endog, nurutkeun Mark Elliot, diréktur Institute pikeun Kaséhatan psikologis jeung séksual.

Pakta #6: Posisi basajan nyadiakeun orgasms paling sengit

Upami Anjeun keur néangan hiji pikiran-Tiupan, bed-rattling orgasme iteuk ka dasar. Nurutkeun pendidik kelamin Dorian Solot, mun nyobian anyar, posisi nu leuwih pajeulit, fokus Anjeun dihurungkeun rék néangan kasaimbangan versus kelamin nu sabenerna. Jeung sababaraha modifikasi ka posisi kelamin tradisional, Anjeun bisa nyieun eta komo leuwih orgasmic.

Pakta #7: Yoga bisa mantuan pikeun ngaronjatkeun gairah, orgasms, jeung kapuasan seksual

Great kelamin mangrupa salah sahiji pangalaman pikiran-awak pamungkas, sarta jadi yoga. Teu ngan nyaeta yoga hiji setrés reliever gede tapi posisi nu tangtu ningkatkeun sikep, kalenturan, aliran getih, jeung muka jantung Anjeun – sadaya gede keur hirup kelamin panas. Yoga oge mantuan ngajar mindfulness jeung hirup dina jaman kiwari, dua hal séjén nu mantuan ngahurungkeun kelamin alus kana kelamin gede.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Urang Rasakeun kanikmatan Tanggal Kahiji anjeun

Teuing geus sabaraha kali pasangan anyar overthink tanggal kahiji maranéhanana. They play various scenarios in their heads about what could potentially...

Deukeut