7 Basajan Cara Nyieun Anjeunna luruh di Cinta

Jadi anjeun geus fallen sirah-sora-heels pikeun manusa, ayeuna naon? Léngkah di handap basajan bakal mantuan nyieun manéhna turun komo deeper ti anjeun.

Lengkah basajan #1: sok Pangenal
Kedip-kedip seuri tulus salaku mindeng mungkin ngajadikeun anjeun kasampak dideukeutan. Naha ieu seuri-unggul pangajén ti Hormat ieu aimed di guy Anjeun atawa moment dina jangka waktu nu, mesem bakal mantuan nyieun anjeun happier anu dina gilirannana baris nyieun guy Anjeun hayang méakkeun leuwih waktu jeung anjeun.
Tip: Lamun nyieun kontak panon jeung asih anjeun, lalaunan seuri ngamungkinkeun eta sumebar di sakuliah beungeut Anjeun. Sakali manéhna notices, casually kasampak turun. Ieu bakal ngajadikeun anjeun irresistible.

Lengkah basajan #2: Mintonkeun Best Anjeun
Ngarobah keur saha, sumawona manusa ngarupakeun resep musibah. Urang sadaya geus Tret kapribadian endah pisan naha teu nyorot maranéhanana? Teu ngan bakal ieu boast kapercayaan Anjeun tapi bakal ngajadikeun anjeun nu leuwih pikaresepeun ka man Anjeun.
Tip: Kantun nyieun usaha kasampak alus. Jieun rambut Anjeun beresih jeung styled, manggihan aroma signature, sok boga napas seger, maké lipstik, jeung pastikeun papakéan Anjeun beresih jeung tailored.

Lengkah basajan #3: jadi misterius
Dina raraga mucunghul misterius jeung irresistible, rek ninggalkeun anjeun man wondering ngeunaan anjeun.
Tip: Lamun manéhna nanyakeun ngeunaan carita anjeun, ngan ngabejaan manéhna sababaraha wincikan tuluy seuri jeung ngomong “sesa I bakal nyalametkeun waktu sejen”. Oge, ngadagoan manéhna kontak anjeun. Lamun manéhna teu, make yakin teu ngabales katuhu jauh. Teu ngan bakal manéhna jadi pamikiran ngeunaan anjeun sakabéh waktu tapi manéhna ogé bakal impressed yen Anjeun gaduh hal séjén pikeun ngalakukeun ti dote asup manehna sadaya poé.

Lengkah basajan #4: Sok Ninggalkeun Anjeunna wanting More
Ninggalkeun man Anjeun wanting leuwih sok mangrupakeun ide nu sae. Lamun mungkas paguneman saméméh meunang bulukan jeung boring, manéhna baris geura-giru kasampak maju ka waktu saterusna anjeun dua talk.
Tip: Naha urang texting, emailing, atawa paguneman beungeut-to-beungeut eureun paguneman saméméh tiiseun lumangsung. Oge, pastikeun pikeun teu obsessively kontak manéhna. Lamun nyieun sorangan teuing sadia, anjeun bakal katémbong teuing gede ambisina.

Lengkah basajan #5: Subtly Flirt
muterna halus, petunjuk flirtatious bakal mantuan manéhna mangtaun kapercayaan dina hubungan nu dua nu ngembang.

Tip: Meunang bray nempo manéhna ti sakuliah kamar, tetep basa awak anjeun dibuka ku angling awak anjeun ka arah manehna, jeung lamun kasempetan timbul ngagoda manéhna. Oge, ngidinan sorangan ka nervously twirl buuk Anjeun atawa ngegel lip Anjeun jadi nu bakal mintonkeun manéhna yén anjeun katarik manéhna.

Lengkah basajan #6: Jadi considerate Nuju Anjeunna
Ténjokeun nu aya bewara naon anu manéhna ngalakonan jeung nawarkeun pikeun mantuan saméméh manéhna nanyakeun. Ku ngajaga sikep leutik, generosity Anjeun bakal leuwih ti hargana.
Tip: Naha manéhna di satengahing hiji proyék boring atawa gering, mintonkeun manéhna anjeun jaga ku belanja waktu sareng anjeunna bakal nembongkeun yen anjeun supportive jeung nurturing.

Lengkah basajan #7: Jadi Force positif Dina Kahirupan-Na
Jadi jalma positif dina ayana-Na ku dimaksudkeun jadi positif no masalah kaayaan atawa paguneman. Ieu pisan gampang digolongkeun asih batur anu positif versus jalma anu sok complaining.
Tip: Sedengkeun sababaraha negativity jeung complaining nyaéta oke, nyoba ngajaga hirup anjeun positif jadi manéhna emut waktos Anjeun babarengan salaku haneut jeung Fuzzy.

Sedengkeun mustahil ka “nyieun” saha ngarasa cara nu tangtu, mintonkeun positivity jeung alam miara bakal ajak jeung nudge parasaan di arah ka katuhu.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Opat Tipe Ti Lalaki Awéwé Go Pikeun

Kenop ka jantung hiji manusa teu ngaliwatan burih-Na. Ieu téh ngaliwatan pikiran-Na. Pamakéan psikologi ...

Deukeut