7 Hal kudu Anjeun Apal Saméméh bobogohan nu Foodie

Sedengkeun kuring sorangan Kami teu kipas badag dahareun, lolobana babaturan mah jeung kaping geus foodies timer memproklamirkan. Istilah ieu henteu ngan mean nyokot gambar dahareun jeung ngeposkeun ka média sosial. Foodies nu addicted kana dahareun, jeung geus ngaliwatan hubungan mah jeung foodies mana kuring geus diajar kumaha euy jauh maranéhanana baris indit keur dahareun.

Kadaharan anu sagalana
kecanduan maranéhna pikeun kadaharan mana leuwih nanaon nu bisa gambar. Kadaharan téh prioritas mimiti jeung panungtung poé. Jeung, aya garis dicokot pikeun manggihan “sampurna” item dahareun. Disusun pikeun ngarambat jarak gede pikeun saukur strawberries katuhu.

“Savor rasa nu”
Foodies nu ahli lamun datang ka pairings dahareun. Lamun maranehna nyarankeun dahar lauk jeung sangu atawa Pergaulan dua saos babarengan, indit jeung éta. Chances aya saran maranéhanana bakal muka panon anjeun ka hiji plato leuwih flavorful.

Foodies ogé condong savor rasa ku lalaunan tasting kadaharan maranéhanana. Sedengkeun ieu bisa disada konyol, eta sabenerna bakal mantuan Anjeun pikeun ngahargaan kadaharan leuwih anu dina gilirannana bisa kauntungan hubungan Anjeun.

Harita online
Naha éta Yelp atawa Google, geura sanggeus nyoba restoran anyar atawa plato, foodie anjeun bakal jadi overly gumbira ngeunaan nulis review pikeun salaku foodie a, maranehna ngarasa tanggung jawab pikeun nginpokeun foodies séjén kapanggihna anyar maranéhanana kapanggih.

Rencanana waktos Anjeun kira-kira dahar
Kaping jeung iinditan bakal revolve kira-kira dahareun. Chances nu maranéhanana geus dijieun ember daptar kudu-nyoba masakan jeung restoran. Indulge eta, kasampak di daptar jeung nyokot kaluar sababaraha jalma restoran nu Anjeun hoyong nyoba.

server paporit
Foodies jadi babaturan pangalusna jeung server di restoran paporit maranéhanana. Teu ngan teu duanana meunang meungkeut leuwih dahareun tapi meunang nyaho server bisa ngakibatkeun diskon jeung / atawa masakan rusiah. Oge, gaduh server paporit hartina ngan bade restoran lamun server anu dipake.

masak peuting
Teu ngan teu foodie Anjeun hoyong dine kaluar tapi lolobana bakal dipikaresep pisan gunana di dapur. Sedengkeun anjeun meunang nyoba resep nikmat, foodies bakal “leungit” di dapur jam. Sabot maranéhanana teu meunang di mood masak, Kuring nyarankeun ngahijikeun eta di dapur méakkeun waktu jeung maranehna.

Sok nyaho lokasi toko grocery
Anjeun kungsi nyaho lamun bisa kudu hal. Foodies teu ngan nyaho mana nyimpen grocery pangdeukeutna nyaéta tapi maranéhanana ogé bakal nyaho jam. Disusun pikeun nyieun menit pamungkas toko grocery ngalir.

Bobogohan foodie a sok an petualangan. Ku embracing maranéhanana kecanduan gila kawas, anjeun bakal pasti kungsi jadi lapar for cinta deui.


Deui ka Top ↑

© Copyright 2017 Tanggal pepet My. Dijieun kalayan ku 8celerate Studio

Maca deui:
Naon Wanita Emang kukulutus?

Lamun menta hiji awewe naon manéhna hayang, manehna bakal ngawalon ku ngusahakeun pikeun ngagambarkeun naon manéhna hayang dina ...

Deukeut